Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

biraz aceleyle oldu ince detayları ellemedim canım yarin genis vakitte ince ayrintilarida duzeltirim simdi kabaca bi taslak yaptim sadece

lepı cok ucuz ve guzel gule gule kullan ve o kadını hatrla:roflol:
mınık saol cnm
darkangel 3 nomara
:lepi:

evet manyak çok sinir etti beni yeğeni de gülüyor sus diye işaret yapıyor sanki ben anlamıyorum dibimden ayrılmamasından:mymeka: uygun olduğu için aldım zaten üstü de güzel durdu al gitsin dedim kadına kalcağına kaydirigubbakcemile3

biraz aceleyle oldu ince detayları ellemedim canım yarin genis vakitte ince ayrintilarida duzeltirim simdi kabaca bi taslak yaptim sadece

Böyle daha iyi olmuşş :lepi: Ellerine sağlık azraa yerimseniben

Bende kaçar kızlar..Markete gidiyoruzz saçlarımı boyucam bugün hihoyyyt

Arsima sen çıktın galiba ama avukat efendinin seçtiği renklerdeki banyom işte. Haaa bu temzilikten önceki hali korkmayın kaydirigubbakcemile3, çok zor arsimam inşaat temizliği allah yardımcın olsun

toprağım ellerine sağlık canım sanki daha toplu durdu şimdi
ben kiracı olucağım için duvara monte etirmicem arkasında bi plak olcak o yüsden birazda bitişik olsun dedm

Hemşom boya bakalım saçları, stresini saçlardan çıkar kaydirigubbakcemile3 Ben de kaçayım artık şu kışlıkları toparlasam ne güzel olurdu :1closedeyes:

nan benım toprağımm yok mu burda
herkes toprak bulmuş kendıne

zenku emeklerıne sağlık cnm kaca sardırdın

nan benım toprağımm yok mu burda
herkes toprak bulmuş kendıne

zenku emeklerıne sağlık cnm kaca sardırdın

canım teşekkürler sadece dantel verdik kumaşı da en iyisinden akfil koydurduk kıza 130 YTL ye yaptı kumaşı ve el işçiliğini...
dantel çok var bizde annem yapmış ben yapmışım ama çok para istiyolar sarmaya pikoya en uygun bu kızı bulduk buralarda

senınde toprağın olurum böcük:jeyyar:
tmm toprağım
nöruyon dıyınce ne dıycen onu de bakım anlarım toprağım mısın -tatlicadiarzu-

off cok pahalı gercekten ya kumasta benden bıde
2 pıke 3 nevresım 1 ara uç 1 gobeklı var sarılcakta
1 bohca ve masa örtum var ayrıca desene ben ayvayı yedım

yok canım kumaşı kızdann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…