Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kumasıda ondan dmek ıyı bızım burda 200 falan sanırsam komsum cok süper yapıyo cokta pahalı hergun yolumu cevırıo bana yaptrmazsan gelın arabasının önune oturur kalkmam dıo:roflol: ındırım yapar herhalde
benım evlenmem bu maas ıle eksıklerımı göz onune alırsak bı 3 yıl daha var

benim o kadar çok eksiğim var ki canım düğünde çok uzakta değil
istiyorum ki iş bulayım kendim yapayım ama malum kriz bu ara okula devam şimdilik Allah büyüktür

130 yine iyimiş...bizim üst komşu kızının çayizi için pikocuya 3 milyar sırf işçilik parası vermişti delikafadulden
şimdi hiçbirini kullanmıyomuş ne çok acıyo o paraya

130 yine iyimiş...bizim üst komşu kızının çayizi için pikocuya 3 milyar sırf işçilik parası vermişti delikafadulden
şimdi hiçbirini kullanmıyomuş ne çok acıyo o paraya

doğrudur yaa biz sorduk bikaç yere fahiş fiyatlar söylüyolarr e kız çeyizi annemde dantelsiz olmaz diyo...bizim burda bi kadın var çeyiz işi yapan kadım 3 ay sonraya falan randevu veriyo acayip iş yapıyo ucuz da değil hee bi pikeden 130-150 arası bişi istiyo kumaş ve dantel bizden...bu kadar okuyana kadar çeyizci olsaydım keşkekaydirigubbakcemile3

Arsima sen çıktın galiba ama avukat efendinin seçtiği renklerdeki banyom işte. Haaa bu temzilikten önceki hali korkmayın kaydirigubbakcemile3, çok zor arsimam inşaat temizliği allah yardımcın olsun

çooookkkkk güzelmişşşşş.ben bayıldımmm sengözlerimebaksanab

bende bu şekilde annemin çeyizinden kalma kanaviçe işlemeli nevresimleri vardı.o kanaviçeleri çıkarttırdım ve kumaşı yapandan olmak üzere nevresim takımı ve pike takımı yaptırdım.sivasta ünv. okurken yaptırmıştık o zamanlar 70 ila 100 civarıydı.şuanda 130 olması normal kaydirigubbakcemile5

benim işim kolay o yönden neyseki çünkü annem kendisi yapıyo pike takımları filanhihoyyyt
şimdilik satmak için yapıo bakalım ben nişanlanınca başlayak bana yapmaya :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…