- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kumasıda ondan dmek ıyı bızım burda 200 falan sanırsam komsum cok süper yapıyo cokta pahalı hergun yolumu cevırıo bana yaptrmazsan gelın arabasının önune oturur kalkmam dıo:roflol: ındırım yapar herhalde
benım evlenmem bu maas ıle eksıklerımı göz onune alırsak bı 3 yıl daha var
bahçelievler canım
130 yine iyimiş...bizim üst komşu kızının çayizi için pikocuya 3 milyar sırf işçilik parası vermişti delikafadulden
şimdi hiçbirini kullanmıyomuş ne çok acıyo o paraya
yayladayım de de ben şurda şak diye bayıliyimkaydirigubbakcemile3
annaam bi yukarı bakim dedim bahçelievler lafı geçmiş :) bende bahçelievler ama yayla değil haznedarD
ewtt kaydirigubbakcemile2 evlenince bende yaylada oturucam yakamoz pastane varya orda
ahandaaa bak işe bizim sokağa gelcen sanırım yada bi arkaya garantinin oraya mı gelcenkaydirigubbakcemile3
aynen öyle garantinin sokağa
ben cıkıyorum yarına görüşene dek hoşçakalın..
yok ama benim sözlüm yaylada:lepi:bayıl canım o zaman evet yayladayımkaydirigubbakcemile3
sende mi yoksa?
canım teşekkürler sadece dantel verdik kumaşı da en iyisinden akfil koydurduk kıza 130 YTL ye yaptı kumaşı ve el işçiliğini...
dantel çok var bizde annem yapmış ben yapmışım ama çok para istiyolar sarmaya pikoya en uygun bu kızı bulduk buralarda
doğrudur yaa biz sorduk bikaç yere fahiş fiyatlar söylüyolarr e kız çeyizi annemde dantelsiz olmaz diyo...bizim burda bi kadın var çeyiz işi yapan kadım 3 ay sonraya falan randevu veriyo acayip iş yapıyo ucuz da değil hee bi pikeden 130-150 arası bişi istiyo kumaş ve dantel bizden...bu kadar okuyana kadar çeyizci olsaydım keşkekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?