Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çooookkkkk güzelmişşşşş.ben bayıldımmm sengözlerimebaksanab

Teşekkür ederim songacıma.s.. Daha güzel bi banyon olsun :1hug: Ben de başta niye pembe değil diyordum ama kahverengiyi de çok severim aslında :1rolleyes:

Arsima sen çıktın galiba ama avukat efendinin seçtiği renklerdeki banyom işte. Haaa bu temzilikten önceki hali korkmayın kaydirigubbakcemile3, çok zor arsimam inşaat temizliği allah yardımcın olsun

Hemşom banyon süpermişş :lepi: Bu renk banyo takımı çok bulursun walla kaydirigubbakcemile3
Benimkide maviş maviş nişanlımın halt yemesi maviyi çok sevdiğinden her yeri mavi yaptırmış :mymeka:
Hemşom boya bakalım saçları, stresini saçlardan çıkar kaydirigubbakcemile3 Ben de kaçayım artık şu kışlıkları toparlasam ne güzel olurdu :1closedeyes:
Boyadımm boyadımm :jeyyar: gündüz belli olur tam rengii..Çikolata kahve yaptım bakalım nasıl olacak :uhm: Hıncımı saçımdan aldım kaydirigubbakcemile3 Ahh paralı günlerimde kuaförde boyatırdım iç hiç uğraşmazdım ne zormuş evde boyamak
Şekerlerr ben geldin antalyayı fethettim ve geldim.. ama sanırım geçmişi okuyamıcam
Baboo dörtgözle dönmeni bekliyordum yuppii gelmişin sonunda hihoyyyt Balayı yeri hakkında soracaklarım var sana yerimseniben
kimsecikler yokmu???
Bendee geldimm hihoyyyt

Teşekkür ederim canım Şeniz Evet banyo aksesuarı konusunda seçenek çok, primanovanın bir ton kahveli seti var, seçenek çok diye karar veremiyorum zaten
Ohhh saçlar da olmuş şakkıdı baberkoyu ben de bekliyordum al işte benim gibi sona kalmış biri daha :1ninca:

Wala sorma hemşomm Fiyatlar ucuyor..Ama bizim plan değişti biz 3 gün kalıcaz otelde marmaris düşünüyoruz.Ordan geze geze ist.geçicez..
O güzergahta fethiye,muğla akyaka oraları gezicez yat turlarına katılıcaz ordan ist.camileri tarihi yerleri gezicez sonra evimize dönücez hihoyyyt

Ohhhhh ne güzel hihoyyyt Ya benimki bu kadar sallanmasaydı şimdi mis gibi çok daha ucuza halletcektik, zaten sezonun en yüksek fiyatlı döneminde gidiyoruz Beyefendi şimdi bana pragı unutturup affetirmek için napalım artık ne kadarsa gitcez fiyatlardan haberi yok tabii 10 gün ne kadarmış bak bakalım diyor :roflol::roflol::roflol:

Sulfat bornozun rengi çok tatlı yaa ben zaten banyoya wc ye en çok mavi tonlarını yakıştıtrorum insana ferahlık verio yaa, mavi deniz renginde kalebodur bile hoş durabilio bence

10 gün hemde :1shok: Sen ona fiyatı söylee sonra ardından bi bardak soğuk su ver kaydirigubbakcemile3 Benimkide ucuz zannediyordu ama fiyatları görünce kamp çadırlarımız var onları alırız istediğin yerde kalırız aşkım diyorr kaydirigubbakcemile3 Ama yemezlerr :jeyyar:

Sulfat bornozun rengi çok tatlı yaa ben zaten banyoya wc ye en çok mavi tonlarını yakıştıtrorum insana ferahlık verio yaa, mavi deniz renginde kalebodur bile hoş durabilio bence

Sağol canımcım evet rengi tatlı kaydirigubbakcemile5 Bak duy hemşom nişanlın banyoyu mavi yapmış sen hala söyleniyon. Bence de mavi banyoya yakışıyor

Kız bunların dünyadan haberi yok 10 gün olsun aşkım deyip atıp tutuyor, ben bir karar vereyim otele dicem 10 gün şu kadar tutuyorkaydirigubbakcemile3 Artık çocuk ne olur bilmem. İyi dedim madem 10 gün kalcaz 5 gün bir yerde 5 gün başka bir yerde kalalım kaydirigubbakcemile3

Yaw kızlar hazır banyomu eklemişim primanovanın kahveli aksesurlarını eklicem de beraber seçelim yaaaa karar veremiyorum. Azra olsaydı banyoya aksesurları yapıştırırdı da, ben beceremiyom

ucuz canım 130 evet piyasaya göre
benimde var kanaviçe takımım annem yaptırmış bana ama onu pike yaptırcam bende
benim işim kolay o yönden neyseki çünkü annem kendisi yapıyo pike takımları filanhihoyyyt
şimdilik satmak için yapıo bakalım ben nişanlanınca başlayak bana yapmaya :1rolleyes:

çok şanslısın valla canım yaa:ecrin_bebek:

Benim her yer mavi pashminamm beklerim bizim eve kaydirigubbakcemile3

Kızlar bunlardan hangisi daha çok yakışır banyoma. Ben kendi banyomdan bağımsız düşününce ilk iki modeli çok beğeniyorum. Ama seçenek çok olduğu için kafam karışıyor. bir el atıverin

Ben varım hihoyyyt

Yaw kızlar hazır banyomu eklemişim primanovanın kahveli aksesurlarını eklicem de beraber seçelim yaaaa karar veremiyorum. Azra olsaydı banyoya aksesurları yapıştırırdı da, ben beceremiyom

AAZRA pek güzel konduruyo onları yaa valla hayalden çıkartıyo olayı ondan öğrenmek lazım sulfat yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…