çooookkkkk güzelmişşşşş.ben bayıldımmm sengözlerimebaksanab
kimsecikler yokmu???
kimsecikler yokmu???
Hemşom banyon süpermişş :lepi: Bu renk banyo takımı çok bulursun walla kaydirigubbakcemile3
Boyadımm boyadımm :jeyyar: gündüz belli olur tam rengii..Çikolata kahve yaptım bakalım nasıl olacak :uhm: Hıncımı saçımdan aldım kaydirigubbakcemile3 Ahh paralı günlerimde kuaförde boyatırdım iç hiç uğraşmazdım ne zormuş evde boyamakHemşom boya bakalım saçları, stresini saçlardan çıkar kaydirigubbakcemile3 Ben de kaçayım artık şu kışlıkları toparlasam ne güzel olurdu :1closedeyes:
Baboo dörtgözle dönmeni bekliyordum yuppii gelmişin sonunda hihoyyyt Balayı yeri hakkında soracaklarım var sana yerimsenibenŞekerlerr ben geldin antalyayı fethettim ve geldim.. ama sanırım geçmişi okuyamıcam
Bendee geldimm hihoyyytkimsecikler yokmu???
Hemşom banyon süpermişş :lepi: Bu renk banyo takımı çok bulursun walla kaydirigubbakcemile3
Benimkide maviş maviş nişanlımın halt yemesi maviyi çok sevdiğinden her yeri mavi yaptırmış :mymeka:
Boyadımm boyadımm :jeyyar: gündüz belli olur tam rengii..Çikolata kahve yaptım bakalım nasıl olacak :uhm: Hıncımı saçımdan aldım kaydirigubbakcemile3 Ahh paralı günlerimde kuaförde boyatırdım iç hiç uğraşmazdım ne zormuş evde boyamak
Baboo dörtgözle dönmeni bekliyordum yuppii gelmişin sonunda hihoyyyt Balayı yeri hakkında soracaklarım var sana yerimseniben
Bendee geldimm hihoyyyt
Teşekkür ederim canım Şeniz Evet banyo aksesuarı konusunda seçenek çok, primanovanın bir ton kahveli seti var, seçenek çok diye karar veremiyorum zaten
Ohhh saçlar da olmuş şakkıdı baberkoyu ben de bekliyordum al işte benim gibi sona kalmış biri daha :1ninca:
Wala sorma hemşommFiyatlar ucuyor..Ama bizim plan değişti biz 3 gün kalıcaz otelde marmaris düşünüyoruz.Ordan geze geze ist.geçicez..
O güzergahta fethiye,muğla akyaka oraları gezicez yat turlarına katılıcaz ordan ist.camileri tarihi yerleri gezicez sonra evimize dönücez hihoyyyt
Ohhhhh ne güzel hihoyyyt Ya benimki bu kadar sallanmasaydı şimdi mis gibi çok daha ucuza halletcektik, zaten sezonun en yüksek fiyatlı döneminde gidiyoruzBeyefendi şimdi bana pragı unutturup affetirmek için napalım artık ne kadarsa gitcez fiyatlardan haberi yok tabii 10 gün ne kadarmış bak bakalım diyor :roflol::roflol::roflol:
Sulfat bornozun rengi çok tatlı yaa ben zaten banyoya wc ye en çok mavi tonlarını yakıştıtrorum insana ferahlık verio yaa, mavi deniz renginde kalebodur bile hoş durabilio bence
10 gün hemde :1shok: Sen ona fiyatı söylee sonra ardından bi bardak soğuk su ver kaydirigubbakcemile3 Benimkide ucuz zannediyordu ama fiyatları görünce kamp çadırlarımız var onları alırız istediğin yerde kalırız aşkım diyorr kaydirigubbakcemile3 Ama yemezlerr :jeyyar:
yok ama benim sözlüm yaylada:lepi:
ucuz canım 130 evet piyasaya görebende bu şekilde annemin çeyizinden kalma kanaviçe işlemeli nevresimleri vardı.o kanaviçeleri çıkarttırdım ve kumaşı yapandan olmak üzere nevresim takımı ve pike takımı yaptırdım.sivasta ünv. okurken yaptırmıştık o zamanlar 70 ila 100 civarıydı.şuanda 130 olması normal kaydirigubbakcemile5
benim işim kolay o yönden neyseki çünkü annem kendisi yapıyo pike takımları filanhihoyyyt
şimdilik satmak için yapıo bakalım ben nişanlanınca başlayak bana yapmaya :1rolleyes:
Sulfat bornozun rengi çok tatlı yaa ben zaten banyoya wc ye en çok mavi tonlarını yakıştıtrorum insana ferahlık verio yaa, mavi deniz renginde kalebodur bile hoş durabilio bence
Ben varım hihoyyyt
Yaw kızlar hazır banyomu eklemişim primanovanın kahveli aksesurlarını eklicem de beraber seçelim yaaaa karar veremiyorum. Azra olsaydı banyoya aksesurları yapıştırırdı da, ben beceremiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?