Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

iyi akşamlar kızlar çeyizlerim sarılmış bugün resimlerini eklicem bekleyin biraz canlarım :lepi:

Evet pashmina azrayı beklemem lazım benim böyle anlamıyorum ki, bana öğretsin nasıl yapılcağını :1no2:

Benim her yer mavi pashminamm beklerim bizim eve kaydirigubbakcemile3

HEmşom bence kesilikle bu derim :lepi: İlki çok boğar sanki banyoyu çok koyu :1ninca:
2.tam süper olur yerimseniben Bide simli ipten krem banyo takımı aldınmı miss miss :jeyyar:
iyi akşamlar kızlar çeyizlerim sarılmış bugün resimlerini eklicem bekleyin biraz canlarım :lepi:
Heyecanla bekliyorumm delikafadulden

HEmşom bence kesilikle bu derim :lepi: İlki çok boğar sanki banyoyu çok koyu :1ninca:
2.tam süper olur yerimseniben Bide simli ipten krem banyo takımı aldınmı miss miss :jeyyar:

Zaten o takımın paspas takımı da var, parlak bişeydi galiba. Hem nette görmüştüm hem de bizim globalde kaydirigubbakcemile3

Bir kısmını eklicem masa örtüsü ve buzdolabı örtüsü dikilmiş diğer parçaları sırf danteldi dikim işi olmadığı için annem kaldırmış çıkarmıyor :çok üzgünüm: onun yanında annemden saklı havlularımı da çektim 25 tane dantelli havlu yapmış annem sadece 5'ine ulaşabildim bakın bakalım beğenecek misiniz?
buzdolabı örtüm dertsiz kumaş üzerine oturtmuş çeyizci

masa örtüm yine dertsiz kumaş üzerine

masa örtüsünün orta danteli yakın foto

kenarları

havlularım (sadece 5 tanesi)

mekikten yapılmış nevresim takımım fıstık yeşili nevresime diktirdim kaydirigubbakcemile2

beyaz nevresim takımı dantelden

Sinaycım iyi günlerde kullan mutlu günlerin olsun bu takımlarla canım hepsi çok güzel çok temiz çok emek verilmiş .....

Maşallah sinaycım Annenin emeğine sağlık, hepsi çok güzel. Mutlu günlerde kullan

Sinaycım iyi günlerde kullan mutlu günlerin olsun bu takımlarla canım hepsi çok güzel çok temiz çok emek verilmiş .....

Maşallah sinaycım Annenin emeğine sağlık, hepsi çok güzel. Mutlu günlerde kullan

teşekkür ederim Pashminam&Sulfatım ben aslında danteli sevmiyorum ama annem yıllarca emek çekti onları boşa çıkarmak istemedim annem için sericem bir müddet sonrada kaldırcam :1hug:

teşekkür ederim Pashminam&Sulfatım ben aslında danteli sevmiyorum ama annem yıllarca emek çekti onları boşa çıkarmak istemedim annem için sericem bir müddet sonrada kaldırcam :1hug:

Benim de 25 belki 30 tane kenarına dantel yapılmış havlum var. Kullanıcam artık onları hevesle yapmışlar.

kızlar bugün eminönü çıkartması yaptık:CüvCüv:
birazdan eklicem resimleri çok sık giremiyorum artık hazırlıklar hızlandı annem yasak koydu netekaydirigubbakcemile3

Sulfat azraa yoksaa hemşon varr kaydirigubbakcemile5
azra kadar başarılı değilim ama idare ediver yerimseniben

Sinayy süperr olmuş yaa ışıl ışıl mutfak takımın çok beğendimm iyi günlerde kullan Şeniz

Sulfat azraa yoksaa hemşon varr kaydirigubbakcemile5
azra kadar başarılı değilim ama idare ediver yerimseniben

Amaaanın hemşom sen de ne marifetler varmış, ayyyy arkadaşım sağolasın :1hug: Yalnız renkleri düşünürken fayanslarımın rengini biraz daha canlı düşünün, tozdan arınmış şekilde :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…