Benim her yer mavi pashminamm beklerim bizim eve kaydirigubbakcemile3
Kızlar bunlardan hangisi daha çok yakışır banyoma. Ben kendi banyomdan bağımsız düşününce ilk iki modeli çok beğeniyorum. Ama seçenek çok olduğu için kafam karışıyor. bir el atıverin
Canım bence açık renkleri ele birkere sanıyorum 4-5 ti onlar , benim favorim 2 numara gold ben çiçeksiz sade seviom birde goldu kombinlemene daha kolay olur sanki krem kahve tonlarıyla hemde biraz süslü durur.:::))))) kokoşmuyum değilim ama yeni gelin evi azcık pırıltı olsun
Kızlar bunlardan hangisi daha çok yakışır banyoma. Ben kendi banyomdan bağımsız düşününce ilk iki modeli çok beğeniyorum. Ama seçenek çok olduğu için kafam karışıyor. bir el atıverin
Canım bence açık renkleri ele birkere sanıyorum 4-5 ti onlar , benim favorim 2 numara gold ben çiçeksiz sade seviom birde goldu kombinlemene daha kolay olur sanki krem kahve tonlarıyla hemde biraz süslü durur.:::))))) kokoşmuyum değilim ama yeni gelin evi azcık pırıltı olsun
kaydirigubbakcemile3 Yeni gelin evi haEvet sanırım banyoma koyu renktekiler daha çok yakışacaktır, fayanslar çok koyu değil çünkü. Ben de goldu beğeniyorum aslında ama ilkini de seviyorum
HEmşom bence kesilikle bu derim :lepi: İlki çok boğar sanki banyoyu çok koyu :1ninca:
Heyecanla bekliyorumm delikafaduldeniyi akşamlar kızlar çeyizlerim sarılmış bugün resimlerini eklicem bekleyin biraz canlarım :lepi:
HEmşom bence kesilikle bu derim :lepi: İlki çok boğar sanki banyoyu çok koyu :1ninca:
2.tam süper olur yerimseniben Bide simli ipten krem banyo takımı aldınmı miss miss :jeyyar:
Sinaycım iyi günlerde kullan mutlu günlerin olsun bu takımlarla canım hepsi çok güzel çok temiz çok emek verilmiş .....
Maşallah sinaycımAnnenin emeğine sağlık, hepsi çok güzel. Mutlu günlerde kullan
teşekkür ederim Pashminam&Sulfatım ben aslında danteli sevmiyorum ama annem yıllarca emek çekti onları boşa çıkarmak istemedim annem için sericem bir müddet sonrada kaldırcam :1hug:
ben gidiorum herkes hoşçakalsınnnn
Sulfat azraa yoksaa hemşon varr kaydirigubbakcemile5
azra kadar başarılı değilim ama idare ediver yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?