Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Başıyazmalıkız battaniyen benimkiyle aynı kaydirigubbakcemile5 Ben tek kişilik aldım misafir için. Hepsi çok güzel ama ben en çok mutfak bezlerine bayıldııııııııımmmmmmm. ıyi günlerde kullan

Yaaa bu masa örtüsü ve peçetelerden ben de istiyorum. Hemşom bunlardan gördün mü sen burda :uhm:

ehh işte photoshopum çok eski anca bu kadar yapabildim mirmirmirmir
battaniyem taç'tan aldım..

servis takımım
Yafs battaniyenin renklerinin güzelliğine bak :asigim: Ayy çok beğendimm iyi günlerde kullan canım yerimseniben Sorması ayıp kaça aldın ?
Birde servis takımlarını çok beğendim onun markası nedir ?
El bezlerinde çok şirinn :asigim:

kayınvalidemin ve görümcemin bohçaları

hala,amcalar ve teyzelere bohçayı ben evlendikten sonra el öpmede götüreceğim..bunlarda bohçaların içine konulanacak havlular ve iç çamaşırlar..birde yemeni konulacak herkese..

bunlarda bohçalarımız:)

Yaaa bu masa örtüsü ve peçetelerden ben de istiyorum. Hemşom bunlardan gördün mü sen burda :uhm:

Brillant homeda taftasını sordum o kadarda güzel değildi 200 TL istedi benneyaptımki
Ama böyle parlaklarından bende bulamadım hiç çeyiz mağazalarına baktım ama böyle yüzük halkalarına kadar satılan görmedimm :1no2:

Buda 2.takımm kaydirigubbakcemile3

masa örtüsü ve peçeteler çok hoşmuş banada lazım
hepsini güle güle kullan canım

Kızlar tacın bambu bornoz takımları benim çok hoşuma gitti.Hemen almak istiyorum.REsim eklemeyi bilmiyorum.Ama internet sitesinde var.

b aşıyazmalıkıs yıne dokturmussun maşallah herseyın çok gusel ıı gunlerde kullan

sinaycım annenın emegıne saglık walla hepsı bırbırnden gusel

ellerin dert görmesin canım yaaaa Şeniz Hangisi daha çok yakıştı sence? Ben ebevyn banyosuna da tam takım olmasa da sabunluk ve diş macunluk istiyorum en azından. Birini de oraya alayım, fayansları aynı zaten orda dolap filan da yok lavabo var beyaz iyicene açık renk orası.
Ben çeyiz mağazalarına bakamadım burda varmı da, bizim topikteki kızlar hep eminönünden alıyor. Başıyazmalı sen ne kadara aldın canım hepsini? Olmadı ben de görümceme diyim alsın yaa, istanbulda öğretmen kendisi, pek çeyizle filan alakası yoktur ama benim için gider herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım bende görünce bayıldım tanesi 1 tl idi

canım battaniyeme 90 tl dediler 75 e indirdi en son..
servis takımım markasız canım..kutularda vardı hazır 50 tl idi.ben açık aldım kendim takım yaptım 25 tl kaydirigubbakcemile2

masa örtüsü ve peçeteler çok hoşmuş banada lazım
hepsini güle güle kullan canım

sağol canımcım..inşAllah sende bulursun istediğin gibi bişi..

b aşıyazmalıkıs yıne dokturmussun maşallah herseyın çok gusel ıı gunlerde kullan

canımmkaydirigubbakcemile5 çok teşekkür ederim..

Hemşomm en güzeli senle biz atlayalım bi uçağa gidelim eminönüne böcük bizi götürsün kaydirigubbakcemile3 Olmuyoo böylee
Takıma gelince diğerlerinide yapim hepsini bi sayfada toplayalım karar verelim ok yerimseniben

Başıyazmalıkız canım, vala çok ucuz almışsın servis takımını :1shok: Burda niye yok ya, ben istanbulu çok bilmiyorum ama bunları eminönünden nerden alıyosunuz görümcemi göndercem

Ayyyy kıyamam sana arkadaşım, uğraşırmış benim için Vala bazen aklımdan geçmiyor değil istanbula bir göz atsam mı diyorum görümcemin bahanesiyle, bir de kardeşim askerdi orda ama ŞAFAK 9 kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…