ehh işte photoshopum çok eski anca bu kadar yapabildim mirmirmirmirAmaaanın hemşom sen de ne marifetler varmış, ayyyy arkadaşım sağolasın :1hug: Yalnız renkleri düşünürken fayanslarımın rengini biraz daha canlı düşünün, tozdan arınmış şekilde :roflol::roflol:
Yafs battaniyenin renklerinin güzelliğine bak :asigim: Ayy çok beğendimm iyi günlerde kullan canım yerimseniben Sorması ayıp kaça aldın ?
Yaaa bu masa örtüsü ve peçetelerden ben de istiyorum. Hemşom bunlardan gördün mü sen burda :uhm:
Brillant homeda taftasını sordum o kadarda güzel değildi 200 TL istedi benneyaptımki
Ama böyle parlaklarından bende bulamadım hiç çeyiz mağazalarına baktım ama böyle yüzük halkalarına kadar satılan görmedimm :1no2:
Buda 2.takımm kaydirigubbakcemile3
Başıyazmalıkız battaniyen benimkiyle aynı kaydirigubbakcemile5 Ben tek kişilik aldım misafir için. Hepsi çok güzel ama ben en çok mutfak bezlerine bayıldııııııııımmmmmmm. İyi günlerde kullan
Yaaa bu masa örtüsü ve peçetelerden ben de istiyorum. Hemşom bunlardan gördün mü sen burda :uhm:
Yafs battaniyenin renklerinin güzelliğine bak :asigim: Ayy çok beğendimm iyi günlerde kullan canım yerimseniben Sorması ayıp kaça aldın ?
Birde servis takımlarını çok beğendim onun markası nedir ?
El bezlerinde çok şirinn :asigim:
masa örtüsü ve peçeteler çok hoşmuş banada lazım
hepsini güle güle kullan canım
b aşıyazmalıkıs yıne dokturmussun maşallah herseyın çok gusel ıı gunlerde kullan
ellerin dert görmesin canım yaaaa Şeniz Hangisi daha çok yakıştı sence? Ben ebevyn banyosuna da tam takım olmasa da sabunluk ve diş macunluk istiyorum en azından. Birini de oraya alayım, fayansları aynı zaten orda dolap filan da yok lavabo var beyaz iyicene açık renk orası.
Ben çeyiz mağazalarına bakamadım burda varmı da, bizim topikteki kızlar hep eminönünden alıyor. Başıyazmalı sen ne kadara aldın canım hepsini? Olmadı ben de görümceme diyim alsın yaa, istanbulda öğretmen kendisi, pek çeyizle filan alakası yoktur ama benim için gider herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hemşomm en güzeli senle biz atlayalım bi uçağa gidelim eminönüne böcük bizi götürsün kaydirigubbakcemile3 Olmuyoo böylee
Takıma gelince diğerlerinide yapim hepsini bi sayfada toplayalım karar verelim ok yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?