Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hemşom ya ben seni yerim, emeğine sağlık canımcım. Bir de başlığın süper olmuş kaydirigubbakcemile3 Ben de fikrimi söyleyebilir miyim

Başıyazmalıkız canım, vala çok ucuz almışsın servis takımını :1shok: Burda niye yok ya, ben istanbulu çok bilmiyorum ama bunları eminönünden nerden alıyosunuz görümcemi göndercem

canım görümcen eminönüne gitsin kürkçü hanı sorsun zaten herkes gösterir.
hanın içinden aldım canım..dükkan adı hatırlayamıyorum ama biçok dükkan da vardı..sorsun herkez gösterir..inşAllah bulursunuz canım

O istanbulu iyi bilir zaten kürkçü han bilindik bir yerse hemencik bulur. Ohhhh be söylim de alsın, teşekkür ederim canım

Hemşomm ben iyice alıcı gözüyle baktım :uhm:
Ama şimdi fikrim 2 ve 5.den yana ama şiddetle 2 kaydirigubbakcemile3 yerimseniben
sence ?

gördüm cnm gözün aydın valla darısı benim başıma kısa dönem yapacak ama çok zor beklemek :1no2:
siz olmayada az kalmış ben daha beklicem bayaa benneyaptımki baran önce kavuşsak :teselli:

Askerde olan ve 9 günü kalan kardeşim canım 15 ay yaptı canım benim yaaa. Aşkım ise seninki gibi kısa dönem taaaaa vana gitti, geçtiğimiz mayıs ayında döndü. Çok zordur bilirim bu anda ne desen boş oluyor ama gelince de sanki hiç gitmemiş gibi oluyor yerimseniben

Hemşomm ben iyice alıcı gözüyle baktım :uhm:
Ama şimdi fikrim 2 ve 5.den yana ama şiddetle 2 kaydirigubbakcemile3 yerimseniben
sence ?

Ben de baktığım ilk anda 2 ve 5 dedim canım :lepi: Bakalım diğer kızlarımız ne dicek? Yaaa böyle süper oldu yaa kafamda canlandırmak yerine direkt gördüm kaydirigubbakcemile2 Sağol bitanem :1hug:

sağol cnm yaaa şafak çok valla gideli 6 gün oldu senağlama

kıyamam ben sana bılıyorum ılk gunler çok zor ben derdım bu 15 ay hıç bıtmez dıye ama sonra alısıyosun sen yeterkı guçlu ol canım bu çok onemlı

Sen benim şafağı gördün mü yerimseniben Darısı tüm askerlerin başına

kuşum sen asker mı beklıyodun ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…