Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Beta, üstelik 2 numaranın paspas seti ve aynı desenden klozet kapağı da var yerimseniben

kıyamam ben sana bılıyorum ılk gunler çok zor ben derdım bu 15 ay hıç bıtmez dıye ama sonra alısıyosun sen yeterkı guçlu ol canım bu çok onemlı

kuşum sen asker mı beklıyodun ????

Evet kardeşimi bekliyorum a.s

sulfat canım fıkrımı soyluyorum we oylama baslasın dıyorum kaydirigubbakcemile3 we 2 ile 5 süperrrrrrrrr olmus

aaaa dogru son 9 gun dımı darısı bızım basımıza o gunu gorcem dımı

Amiiiin canım evet son 9 ama 2 gün fazladan istanbulda kalcak gezcekmiş 11 de diyebilirizkaydirigubbakcemile3 Görceksin canım allahın izniyle , ahhhh aşkımın geldiği günü hatırlıyorum da yerimde duramamıştım uçak inene dek :asigim:

Ben de baktığım ilk anda 2 ve 5 dedim canım :lepi: Bakalım diğer kızlarımız ne dicek? Yaaa böyle süper oldu yaa kafamda canlandırmak yerine direkt gördüm kaydirigubbakcemile2 Sağol bitanem :1hug:

Beta, üstelik 2 numaranın paspas seti ve aynı desenden klozet kapağı da var yerimseniben

Evet o zaman ben 2 diyorumm :lepi:

Yarın bizim diğer kısçeler de yazıversin benim banyoya önerilerini. Arsima, mandilin, böcük, burcu, buket kim buralardaysa. Oylamanın sonucuna göre de alayım bari bu da çıksın aradan kaydirigubbakcemile3

Ben hiç asker yolu beklemedim :uhm:
Ama abim doğuda jandarma komando olarak yaptı benneyaptımki 18 ay annem çok üzülüyordu tamda terör zamanı..Ama ablamla ben çok sevinmiştik keşke 2 sene kalsa demiştik öyle hatırlıyorum annemde habire öyle diyince bize terlik fırlatıyodu kaydirigubbakcemile3 Neyse sağsalim geldi çok şükürr sonrada evlendi temelli kurtulduk kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…