kıyamam ben sana bılıyorum ılk gunler çok zor ben derdım bu 15 ay hıç bıtmez dıye ama sonra alısıyosun sen yeterkı guçlu ol canım bu çok onemlı
kuşum sen asker mı beklıyodun ????
Evet kardeşimi bekliyorum a.s
sulfat canım fıkrımı soyluyorum we oylama baslasın dıyorum kaydirigubbakcemile3 we 2 ile 5 süperrrrrrrrr olmus
aaaa dogru son 9 gun dımı darısı bızım basımıza o gunu gorcem dımı
Ben de baktığım ilk anda 2 ve 5 dedim canım :lepi: Bakalım diğer kızlarımız ne dicek? Yaaa böyle süper oldu yaa kafamda canlandırmak yerine direkt gördüm kaydirigubbakcemile2 Sağol bitanem :1hug:
Beta, üstelik 2 numaranın paspas seti ve aynı desenden klozet kapağı da var yerimseniben
sulfatcım bence 2. ve 5. tam süper olmuş yerimseniben
kıyamam ben sana bılıyorum ılk gunler çok zor ben derdım bu 15 ay hıç bıtmez dıye ama sonra alısıyosun sen yeterkı guçlu ol canım bu çok onemlı
sağol cnm tesellin için alışmaya çalışıyorum ama sen iyi anlarsın biraz zor oluyo :) bide biz 6 yıldır hiç ayrılmadık o yüzden daha zor geldi ama sabretcem artık başka çarem yokki benneyaptımki
canım belkı ınanmıycan ama hergun alıyodum yemek yıyemıyodum tel sureklı elımdeydı onunla yatar kalkar olmustum subatta askere gıttıgı donemde calısmıyordum mayısta yemın torenı oldu we geldı ben sonra işe basladım çok zor donemlerdı senağlama
suan azaldıkca ınanmıyorum 14 ay nasıl gectı dıyorum
4 oldu kaydirigubbakcemile5
2 ve 5 diyen 2 kişi ayyy pardon 3 kişi (ben de varım) oldu kaydirigubbakcemile3
Ayyy cnm benim kıyamam valla çok hak veriyorum gözün aydın az kalmış benimki zaten 5ay sonra geliyo :) nerde yaıyo peki?
bak ne gusel kısa donem yapacak hıç usulme ınankı zaman hızlı gecıyo bıtanem benımkı erzıncanda yapıyo ya senın kı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?