diyarbakırda canm valla uçak biletimi aldım yemin törenine gitcem hihoyyyt
ben gıdememıstım( ama çok gusel duygu oldugunu bılıyorum ıkı abım saolsun onlar yasattılar bu gusel duyguyu
Ben hiç asker yolu beklemedim :uhm:
Ama abim doğuda jandarma komando olarak yaptı benneyaptımki 18 ay annem çok üzülüyordu tamda terör zamanı..Ama ablamla ben çok sevinmiştik keşke 2 sene kalsa demiştik öyle hatırlıyorum annemde habire öyle diyince bize terlik fırlatıyodu kaydirigubbakcemile3 Neyse sağsalim geldi çok şükürr sonrada evlendi temelli kurtulduk kaydirigubbakcemile3
canlarım ıı geceler tatlı ruyalar dılıyorum sızlere Şeniz
sızden ayrılmakta ıstemıyorum :a015: ama yarın iş war yarım gun nıyegıdıyosak anlamıyorum zaten işte yok
fasla bırsey yazmayın sabah kolay olsun okuması :dance:
Ben hiç asker yolu beklemedim :uhm:
Ama abim doğuda jandarma komando olarak yaptı benneyaptımki 18 ay annem çok üzülüyordu tamda terör zamanı..Ama ablamla ben çok sevinmiştik keşke 2 sene kalsa demiştik öyle hatırlıyorum annemde habire öyle diyince bize terlik fırlatıyodu kaydirigubbakcemile3 Neyse sağsalim geldi çok şükürr sonrada evlendi temelli kurtulduk kaydirigubbakcemile3
İyi gecelerr pınarcımm tatlı rüyalarr Şeniz Askerini gör rüyandaa yerimseniben :a015:
bu yazıyı nasıl kacırdım ben yaw :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
Size de iyi geceler kızlar, yarın yine gelin :a015:
Hemşomm hadi doğru yatağaa :mymeka: Hastasın sen dinlenmen lazımm tek başına durma buralarda kaydirigubbakcemile3 Fth söylerim yoksa :dilcikar:
gÜnaydınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?