Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canlarım ıı geceler tatlı ruyalar dılıyorum sızlere Şeniz
sızden ayrılmakta ıstemıyorum :a015: ama yarın iş war yarım gun nıyegıdıyosak anlamıyorum zaten işte yok

fasla bırsey yazmayın sabah kolay olsun okuması :dance
:

:roflol::roflol::roflol:

İyi gecelerr pınarcımm tatlı rüyalarr Şeniz Askerini gör rüyandaa yerimseniben :a015:

bu yazıyı nasıl kacırdım ben yaw :roflol::roflol::roflol:

bu yazıyı nasıl kacırdım ben yaw :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Aslında tamda kurtulduk sayılmaz.En azından abim tekti şimdi 6 kişi oldular kaydirigubbakcemile3 Minik canafarları var bide bebişş :ecrin_bebek:

Çeyizci güzelleri bende kaçtımm herkese iyi geceler tatlı rüyalarr Şeniz :a015:

Ben de kaçayım madem kimsecikler kalmıyor, zaten sabah da uyanamıyorum sonra annem kızıyor. Bu da evlencek de evi çekip çevircek diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hemşomm hadi doğru yatağaa :mymeka: Hastasın sen dinlenmen lazımm tek başına durma buralarda kaydirigubbakcemile3 Fth söylerim yoksa :dilcikar:

Aman Fth duymasın kaydirigubbakcemile3 Sonra hep yorgunum diyosun gece yarılarına kadar nette misin dicek. Evet ben de kaçıyorum ilaçlarıma başlayayım bu gece ve uyuyayım Şeniz

Günaydın kızlar maşallah akşam döktürülmüş yine tv ünitesi oylamasına bende katılıyorum ve 3. diyorum
herkes aldıklarını sağlık ve mutlulukla kullansın sinay maşallah sendede çeyiz denizde kum hani allah nazardan saklasınkaydirigubbakcemile2

sulfatcım bende bunu çok çok beğeniom. eudoda sağolsun görsel olarak gösterdi çok güzel durmuş bence...

Günaydın kızlaaaaarrr!!!! Kızlar sabah sabah gözümü gönlümü açtınız. Başıyazmalıkız Sinay Camelt güle güle kullanın herşeyiiii kaydirigubbakcemile2

BUNLAR 1 er ytl ye aldığım plasitkler şekerler..bulaşık leğeniyle çöp kovası gibi yaparım diye düşündüm aldımkaydirigubbakcemile2 birertanede saklama kabı aldım

bunun kağıt havlu koymak için olanını almıştım..bunu gördüm aldım 1 ytl ye yine

buda burcuşumdan gördüğüm ama bi türlü alamayıp en sonunda aldığım kavanozum..ocağımın yanına tuz koymak için sadece bitane orta boy aldım:icecream:

buda anniişimn lifleriii

kızlar bahsetmiştim hatırlarsınız belki kısmetse haftaya istanbula gidiyorum kayınvalidemlere babadan izni kopardık...bu giderken kayınvalideme götüreceğim hediye tablo..ortası saat kenarlarında dua var..anneler günü için aldım..iki hafta önce vermiş olucam..sizce çokmu basit olmuş fikrinizi sorayım:uhm: geçen sene hırkası bluzu takım bişi almıştım bu sene değişik olsun diye düşündüm ama basitse başka bişi alıyım
evlenmeme çok olduğu için böle basit şeyler alıyorum çeyize şimdilk daha güzelleri ilerdee cnlarımkaydirigubbakcemile5

hepinizede günaydınlarrrrrrrrr

Tobimmm
çok şirin herşey özellikle o tuzluğa bayıldım o böcür böcür sana bakarken mutfakta kendini hiç yalnız hissetmiceksin kaydirigubbakcemile3
Hediyene gelince bence çok orijinal olmuş kıyafet alma zaten almışsın bunun hatırası çok güzel olur ben çok beğendim cnm
açıkçası biri bana bunu alsa daha çok sevinirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…