Tobimmm
çok şirin herşey özellikle o tuzluğa bayıldım o böcür böcür sana bakarken mutfakta kendini hiç yalnız hissetmiceksin kaydirigubbakcemile3
Hediyene gelince bence çok orijinal olmuş kıyafet alma zaten almışsın bunun hatırası çok güzel olur ben çok beğendim cnm
açıkçası biri bana bunu alsa daha çok sevinirdim...
ınş bulursun tatlım ınşbenim o kadar çok eksiğim var ki canım düğünde çok uzakta değil
istiyorum ki iş bulayım kendim yapayım ama malum kriz bu ara okula devam şimdilik Allah büyüktür
kaydirigubbakcemile3doğrudur yaa biz sorduk bikaç yere fahiş fiyatlar söylüyolarr e kız çeyizi annemde dantelsiz olmaz diyo...bizim burda bi kadın var çeyiz işi yapan kadım 3 ay sonraya falan randevu veriyo acayip iş yapıyo ucuz da değil hee bi pikeden 130-150 arası bişi istiyo kumaş ve dantel bizden...bu kadar okuyana kadar çeyizci olsaydım keşkekaydirigubbakcemile3
gule gule kullan cnm hepsı cok guzel Şeniz
fark olarak ben bunu cok beğendım ama mutfakta cok koyu kalır ağırlık 2 numara demıs bende 2 dıyorum cnm zaten 1 ve 2 arasında kalmıştım
sulfatcım bende bunu çok çok beğeniom. eudoda sağolsun görsel olarak gösterdi çok güzel durmuş bence...
Günaydın kızlaaaaarrr!!!! Kızlar sabah sabah gözümü gönlümü açtınız. Başıyazmalıkız Sinay Camelt güle güle kullanın herşeyiiii kaydirigubbakcemile2
Tobicim aldıkların çok cicoş güle güle kullan :)
aha benle aynı fikirde birini buldum çakkk bebekkk kaydirigubbakcemile5
Bencede en sonuncusu göze hoş geliyor
günaydın kızlar tekrardan..
sabah sabah sevgilimle kavga ettim
sülfatcım ben 2 ve 3. yü beğendim kaydirigubbakcemile2
Günaydın kızlar....
tobimmm yawruşum ben senin çeyizlerini yerim kızzz... elma şekeri seni. kayınvalidesine hediyesinide almış ohhh.... :))))
saoll kuzum...kız dün yemekdeyizi izlerken aklıma sen geldin mutfak kırmızı beyaz siyahdı anam dedim burcunun istediği gibi...hatta blackgueenle msjlaşıyoduk ikimizde aynı şeyi düşünmüşüz msj çektik birbirimize kullaklarını çınlattıkhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?