Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yerim senin ağzını burnunu saol tatlım beğenmene sevindimŞeniz oh anası bunu balla yoğurmuş hehe

benim o kadar çok eksiğim var ki canım düğünde çok uzakta değil
istiyorum ki iş bulayım kendim yapayım ama malum kriz bu ara okula devam şimdilik Allah büyüktür
ınş bulursun tatlım ınş
kaydirigubbakcemile3
gule gule kullan cnm hepsı cok guzel Şeniz

fark olarak ben bunu cok beğendım ama banyon cok koyu kalır ağırlık 2 numara demıs bende 2 dıyorum cnm zaten 1 ve 2 arasında kalmıştım

Son düzenleme:

sulfatçım kimse önermemiş ama ben genede her zmaanki gibi kendi fikrimi söyliycem yerimseniben benim oyum en snuncusundan yana. yarısı kahve yarısı krem olan senin için biçilmiş kaftan hayatım a.s ayrıca sarı goldlardan öyle çok gördümki gözüm alıştı artık sonuncunun bambaşka br havası var. nacizane fikrim kuzum sengözlerimebaksanab

ha bıde sanırsam SINAYdı
emeklerıne sağlık süperler ozelıkle havlulardan pempe ve sarı olana bayıldım hepsı iğne işi galıba süperler tatlım artık yaparsın banada o sarı ve pembe havlulardan:roflol:
ayrıca nevresımde süper yanı hepsı el emeğı allahım huzurlu gunlerde kullanmanı nasıp etsın

aha benle aynı fikirde birini buldum çakkk bebekkk kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar tekrardan..
sabah sabah sevgilimle kavga ettim

sülfatcım ben 2 ve 3. yü beğendim kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar....

başıyazmalı canikom yatak örtü ve battaniyen çok cici. battaniye çok enerjik örtüde çok zarif.... güle güle kullan canım hee mutfak havlularında harika tek kelimeyle bulursam çilekli ve balıklısından alırım vallahi..:)))

cemalt canım sende aldıklarını güle güle kullan. maşallah seninde çeyiz tamam:)

tobimmm yawruşum ben senin çeyizlerini yerim kızzz... elma şekeri seni. kayınvalidesine hediyesinide almış ohhh.... :))))

kimseyi unutmadım inşallah sayfa çoğalmasın diye alıntı yapmıyım dedim. kızlar bu gün yokum ben gezmeye gidicem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…