BUNLAR 1 er ytl ye aldığım plasitkler şekerler..bulaşık leğeniyle çöp kovası gibi yaparım diye düşündüm aldımkaydirigubbakcemile2 birertanede saklama kabı aldım
bunun kağıt havlu koymak için olanını almıştım..bunu gördüm aldım 1 ytl ye yine
buda burcuşumdan gördüğüm ama bi türlü alamayıp en sonunda aldığım kavanozum..ocağımın yanına tuz koymak için sadece bitane orta boy aldım:icecream:
buda anniişimn lifleriii
aha benle aynı fikirde birini buldum çakkk bebekkk kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar tekrardan..
sabah sabah sevgilimle kavga ettim
sülfatcım ben 2 ve 3. yü beğendim kaydirigubbakcemile2
ne oldu kız sabah sabahh :uhm:
nıyekıne CADIARZU
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
kız kargalar kahvaltılarını etmeden ne diye kavga ettinizzz öpüşünde barışın çabukk kaydirigubbakcemile3
benim hiç bişiyime yorum yapmadın beğenmedin diye senağlama
ama ypmışsın şimdi okudum yirim senide
son 3 gündür gerginim zaten (regl oluyorum ) en ufak şeye sinirleniyorum bilirsiniz kendinizden
erkek arkadaşımında iş yerinde sorunlar vardı normalde hiç sigara içmez demezmi sinirlendim sigara içtim...
tepem attı resmen...içtinde ne oldu rahatladın mı filan diye kızdım onada..
sabırlı ol:mymeka:
patronum vardı cnm aceleyle oldu bıde bırden cok alıntı etmeyım dedım
ama cok beğenıyom ve cok kıskanıyom ben bısey alamıyom dıe
bu arada TAÇ 2009 katalogu verdı arkadasım cok harıka yatak örtulerı var bıde 2 nevresıme hasta oldum netten bulursam eklerım :1rolleyes:
sabırlı ol:mymeka:
patronum vardı cnm aceleyle oldu bıde bırden cok alıntı etmeyım dedım
ama cok beğenıyom ve cok kıskanıyom ben bısey alamıyom dıe
bu arada TAÇ 2009 katalogu verdı arkadasım cok harıka yatak örtulerı var bıde 2 nevresıme hasta oldum netten bulursam eklerım :1rolleyes:
Günaydın kızlar....
tobimmm yawruşum ben senin çeyizlerini yerim kızzz... elma şekeri seni. kayınvalidesine hediyesinide almış ohhh.... :))))
saoll kuzum...kız dün yemekdeyizi izlerken aklıma sen geldin mutfak kırmızı beyaz siyahdı anam dedim burcunun istediği gibi...hatta blackgueenle msjlaşıyoduk ikimizde aynı şeyi düşünmüşüz msj çektik birbirimize kullaklarını çınlattıkhihoyyyt
ay bende izledim tobim vallahi aynı şeyi düşünmüşüz çokk hoştu kadının mutfağı yaaa... delikafadulden
ay demek sizinde aklınıza geldimm :1hug: nasılda iyi tanımışlar arkadaşlarınıı yaaaŞeniza.s.
günaydınlar şekerparelerım hihoyyythihoyyythihoyyyt
tobıcım aldıklarını ıı gunlerde kullan tatlım
ay bende izledim tobim vallahi aynı şeyi düşünmüşüz çokk hoştu kadının mutfağı yaaa... delikafadulden
ay demek sizinde aklınıza geldimm :1hug: nasılda iyi tanımışlar arkadaşlarınıı yaaaŞeniza.s.
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
kız bencede sakın yüz verme o konuda bu yaşına kadar başlamamış hiç başlamasın
yazık günah
benimkide bıraktı 4 yıl olucak zaten çok ta içmiyodu
son 3 gündür gerginim zaten (regl oluyorum ) en ufak şeye sinirleniyorum bilirsiniz kendinizden
erkek arkadaşımında iş yerinde sorunlar vardı normalde hiç sigara içmez demezmi sinirlendim sigara içtim...
tepem attı resmen...içtinde ne oldu rahatladın mı filan diye kızdım onada..
canım yaaa :teselli:evet iyi bir şey yapmamış devamı gelirse kötü ama sende üstüne giderek iyi yapmamışsın daha fena tetiklersin. aşkım hayatım lütfen neden kendine zarar veriyorsun ki. başkaları için kendini üzmeye yıpratmaya kalkıp sigara içmeye değermi. senden önemli ne varki aşkısım falan desen bak içiyor mu bir dahaa:roflol: seninde stresli gününe denk gelmiş ay bilirim daha 3 gün önce bende o haldeydim :teselli: geçer kuzum geçerrŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?