Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu arada sinirden kaçırmışım
Sinaycım senin çeyizde bitmedi maşallah ne kadar çoklarmış iyi günlerde kullanman nasib olur inşallah
tobicim kavanozuna bayıldım çok şeker

hepsını ı gunlerde kullan benımde var o peçetelıkten hemdee kağıt havluluğuda var :dilcikar:
tuzluk cok şekr ya hedıyende cok anlamlı Şeniz

aha benle aynı fikirde birini buldum çakkk bebekkk kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar tekrardan..
sabah sabah sevgilimle kavga ettim
sülfatcım ben 2 ve 3. yü beğendim kaydirigubbakcemile2

kız kargalar kahvaltılarını etmeden ne diye kavga ettinizzz öpüşünde barışın çabukk kaydirigubbakcemile3

ne oldu kız sabah sabahh :uhm:

son 3 gündür gerginim zaten (regl oluyorum ) en ufak şeye sinirleniyorum bilirsiniz kendinizden
erkek arkadaşımında iş yerinde sorunlar vardı normalde hiç sigara içmez demezmi sinirlendim sigara içtim...
tepem attı resmen...içtinde ne oldu rahatladın mı filan diye kızdım onada..

ayy bende eve gıdınce sandıkı acıp koysam mı resım kıskanıyom artık ama pc yok acep arkdasıma gtsem nasıl olur ama sınavları var rahatsız etmım dıom-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5

kız kargalar kahvaltılarını etmeden ne diye kavga ettinizzz öpüşünde barışın çabukk kaydirigubbakcemile3

şimdi arıcam söylicem fazla üstüne gittim zaten işten dolayı gergin oda bide ben üstüne gitmiyim...

benim hiç bişiyime yorum yapmadın beğenmedin diye senağlama

ama ypmışsın şimdi okudum yirim senide

sabırlı ol:mymeka:
patronum vardı cnm aceleyle oldu bıde bırden cok alıntı etmeyım dedım
ama cok beğenıyom ve cok kıskanıyom ben bısey alamıyom dıe
bu arada TAÇ 2009 katalogu verdı arkadasım cok harıka yatak örtulerı var bıde 2 nevresıme hasta oldum netten bulursam eklerım :1rolleyes:

kız bencede sakın yüz verme o konuda bu yaşına kadar başlamamış hiç başlamasın
yazık günah
benimkide bıraktı 4 yıl olucak zaten çok ta içmiyodu

komşu gözünü seveyim neyi kıskanıon nan sendeki çeyiz kimde varr :mymeka:

kıskanıyomuusn:1shok: ee biz işi gücü bırakıp terkedelim o zaman bu diyarlarıı sende alamıyosan eğer...hem alamazsın tabiii senin 3 kişiyi evlendirek çeyizin var alacak bişiyin kalamdıkikaydirigubbakcemile2 Şeniz

günaydınlar şekerparelerım hihoyyythihoyyythihoyyyt

tobıcım aldıklarını ıı gunlerde kullan tatlım

valla sigara illeti çok berbat benim nişanlım askerde diye 1 paketi 3 pakete çıkarmış şuan üstüne gitmiyorum fabrika olmuştur için diyorum.gelince azaltıp bırakıcam diyo bakalım burda azalmaz çoğalır diyo.yasakkelime

günaydınlar şekerparelerım hihoyyythihoyyythihoyyyt

tobıcım aldıklarını ıı gunlerde kullan tatlım

saol hayatım

kız bencede sakın yüz verme o konuda bu yaşına kadar başlamamış hiç başlamasın
yazık günah
benimkide bıraktı 4 yıl olucak zaten çok ta içmiyodu

bende ondan kızdım zaten canım ben çok karşıyım sigaraya anneme bile bıraktırdım..
çok illet bişey sigara bugün geçsinde görüştüğümüz gün konuşcam bu konuyu :1hug:

canım yaaa :teselli:evet iyi bir şey yapmamış devamı gelirse kötü ama sende üstüne giderek iyi yapmamışsın daha fena tetiklersin. aşkım hayatım lütfen neden kendine zarar veriyorsun ki. başkaları için kendini üzmeye yıpratmaya kalkıp sigara içmeye değermi. senden önemli ne varki aşkısım falan desen bak içiyor mu bir dahaa:roflol: seninde stresli gününe denk gelmiş ay bilirim daha 3 gün önce bende o haldeydim :teselli: geçer kuzum geçerrŞeniz

allahım şeytan kulağına kurşun ne aşkım ne ben içmiyoruz...
aksine çokk karşıyız inşallah çocuklarımızda bize benzer:)))))))))

evett bende katılıommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…