Sevgilim gitse üzülürdüm senağlama Ama abimm çok çektiriyodu bize kafama basketbol topu fırlatıyodu :bbo: :bbo:Suyunu bile ayağına istiyordu :mymeka: Gitti rahat ettik 18 ay kaydirigubbakcemile3 Çok çabuk geçti zamann :çok üzgünüm:
ben 15 ay bekledim :çok üzgünüm:
Ayy bu aralar herkes saçını kestirme yönünde :uhm: Ablamda tutturdu saçımı kestiricem diyee bende benim düğünden sonra kestir diyorum..Sen gitt kısacık saçla eve gel bi şok oldumm :1shok: Bi süre kendime gelemedim..Meğersem kandırmış benii peruk takmış gelmiş arkadaşı kuaför :mymeka: Çok korktum öyle görünce :1shok:
kuaförün yolundan geçerken şans eseri gördüm ve aldım :dilcikar:
çok kırdı beni çok senağlama
Ayy ne güzell yaaaa kızlar size söylemeyi unuttum
ben dün gelinlikçiye gittimm
ölçülerim alındı haftaya salı ilk provam var hihoyyyt
Seninki kadar güzel olmadı ama idare eder dimiEurobetacim ellerine saglik arkadasim harika olmus bencede 5 numara cuk diye oturmus banyona
buzdolap süslerım krızdeyım yalnızca 4 tane alabıldım
araya araya bulduğum kardeslerım
lımonluğum
yengemınn aldığı suplalarım gold renk ben gumus alcam bıde
böcükcüm çok güzel hayırlı olsun cnm
Balayı otelimizin fiyatı ödendi uçak biletlerimiz alındı kızlar.biletlerle 2300 e mal oldu.Otel BARUT ARUM.hem fiyatı fena değildi hemde baktıklarımz içinde en iyisi dediler.Ben Voyageleri çok istiyordum ama malesef bütçemiz yetmesi.Sulfat cnm sende düşünebilirsin aynı dönem gideriz.
Hemşommm nirelerdesinnn :uhm:
böcükcüm çok güzel hayırlı olsun cnm
Balayı otelimizin fiyatı ödendi uçak biletlerimiz alındı kızlar.biletlerle 2300 e mal oldu.Otel BARUT ARUM.hem fiyatı fena değildi hemde baktıklarımz içinde en iyisi dediler.Ben Voyageleri çok istiyordum ama malesef bütçemiz yetmesi.Sulfat cnm sende düşünebilirsin aynı dönem gideriz.
buzdolap süslerım krızdeyım yalnızca 4 tane alabıldım
araya araya bulduğum kardeslerım
lımonluğum
yengemınn aldığı suplalarım gold renk ben gumus alcam bıde
vee kalplı cıps tabağım kıskananlar catlasın
ozdılek saten nevresımım
days ın colurs nevresım
days ın colours nevresım
days ın colours örgu battanıyem 2.sı
taç nevresım cok beğendım
pasta tabaklarım 6lı kucuk 1serves 10 tl
cereslıklrım
KKdan aldığım ıslemelı nvresım takımım
lıflerım hepsını acmaya erındım bu kadr kafı
annemın yıllar önce yaptırdığı nevresım takımı memlekettengeldı
memleket hatırası bunlar takım ama örnek olarak koydum
pıkem
bıttı
daha vardı ama yeter sımdılık
kimm ödedii sizedemi hediye yoksa :1shok:
Hayırlısı olsunn canımm bizde bugün oteli ayarladık inşallah güzel vakit geçiririzz hepimiz :Saruboceq:
Hemşon yesin seniBurdayım canım, işanlım bizdeydi onu gönderdim geldim hemen yerimseniben Sen de ayarladın mı otelini, nereye karar verdiniz? Ayyyy bir ben kalmışım yaaa:çok üzgünüm:
Böcüğümm yaa maşallahh havlularına bayıldımm ellerinize sağlıkk..
sıze 5 ay resım yk yeter bu kadar
Nişanlım ödedi kim ödeyecek keşke hediye olsaydı :) siz nereyi ayarladınız cnm size hediyemi oldu?
Marmaris Martı La perla karar verdik.En ideal hemde fiyatı uygundu sengözlerimebaksanab
5 gün 4 gece 1088 TL 6 taksit.Yeter bize dedik cuma çıkıcaz ordan yat turlarına bakıcaz geze geze geliriz dedik..Erken rezervasyonlar nisanda bitiyor elinizi çabuk tuttun derim ben yerimseniben Biz ets turdan ayarladık.Nakitte %25 taksitli %15 indirim yapıyolar..
Antalya istersen herkes vogaye sorgunu şiddetle tavsiye ediyorlar tam balayı oteli diyorlar.
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
Bu arada madam burcuyada gittik.Gelinlikler tam bi fiyasko kaydirigubbakcemile3 Kumaşlarını hiç beğenmedim doğru düzgün modelde yoktu.Kemeraltına gittik çok kalabalıktı.Kimse gelinlikleri gösterme taraftarı değil alıcı zannetmediler bizi kaydirigubbakcemile3 İlla kalabalıkmı gitmek lazım kaydirigubbakcemile3 Kumaşları hiç güzel değil.Bi modaevini ablam tavsiye etmişti.Oraya gittim pronoviasın modellerini dikiyor sipariş üzerine çalışıyor.İstediğin modeli getir bakalım dedi.800-1500 arası kumaşa göre işçiliğe göre fiyatlar değişir dedi.Pazartesi ablamla gidip konuşucaz bakalım..
Öff ne zor şeymiş gelinlik bakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?