Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benimde limonluğumm varrr altı mor ama benimkinin...:)

buzdolabı süslerine bayılldıımm hele o askıda elbise ve kalp biliyorsun tam benlik ama diğerleride güzel kelebeklide çokk cici...
ehh böcüklü peçetelikler tam senlik:)))
yengnin armağanlarınıda güle güle kullan canımm.....
hepsi çok sevimli:)

vee kalplı cıps tabağım kıskananlar catlasın

ozdılek saten nevresımım

days ın colurs nevresım

days ın colours nevresım

days ın colours örgu battanıyem 2.sı

taç nevresım cok beğendım

pasta tabaklarım 6lı kucuk 1serves 10 tl

cereslıklrım

KKdan aldığım ıslemelı nvresım takımım

lıflerım hepsını acmaya erındım bu kadr kafı

annemın yıllar önce yaptırdığı nevresım takımı memlekettengeldı

ben 15 ay bekledim :çok üzgünüm:
Sevgilim gitse üzülürdüm senağlama Ama abimm çok çektiriyodu bize kafama basketbol topu fırlatıyodu :bbo: :bbo:Suyunu bile ayağına istiyordu :mymeka: Gitti rahat ettik 18 ay kaydirigubbakcemile3 Çok çabuk geçti zamann :çok üzgünüm:

kuaförün yolundan geçerken şans eseri gördüm ve aldım :dilcikar:
çok kırdı beni çok senağlama
Ayy bu aralar herkes saçını kestirme yönünde :uhm: Ablamda tutturdu saçımı kestiricem diyee bende benim düğünden sonra kestir diyorum..Sen gitt kısacık saçla eve gel bi şok oldumm :1shok: Bi süre kendime gelemedim..Meğersem kandırmış benii peruk takmış gelmiş arkadaşı kuaför :mymeka: Çok korktum öyle görünce :1shok:
Düğünden sonra kestir bende öyle yapıcam ben gittim sinirden saçımı boyadım hiç bişe olmadı kaydirigubbakcemile3 Sözde çikolata kahve oldu kaydirigubbakcemile3
aa kızlar size söylemeyi unuttum
ben dün gelinlikçiye gittimm
ölçülerim alındı haftaya salı ilk provam var hihoyyyt
Ayy ne güzell yaa Bende bugün gelinlik bakmaya gittim hiç beğenemedim.Bende diktiricem galiba pazartesi bi modaeviyle görüşücem :uhm:
Hayırlısı olsun buketcimm :1hug:
Eurobetacim ellerine saglik arkadasim harika olmus bencede 5 numara cuk diye oturmus banyona
Seninki kadar güzel olmadı ama idare eder dimi

buzdolap süslerım krızdeyım yalnızca 4 tane alabıldım

araya araya bulduğum kardeslerım

lımonluğum

yengemınn aldığı suplalarım gold renk ben gumus alcam bıde

Böcükk dolap süslerine bayıldımm heemen bi poşete koy bana yollaa kaydirigubbakcemile3
Bu arada ablamda bana supla almış 6 tanee hemde 4 TL ye senin suplanınn aynısı böcükümm çok güzel :asigim: Ama benim servis tabaklarım kocaman olduğu için supla kayboldu kaydirigubbakcemile3
Tüm cicilerini iyi günlerde kullan

böcükcüm çok güzel hayırlı olsun cnm

Balayı otelimizin fiyatı ödendi uçak biletlerimiz alındı kızlar.biletlerle 2300 e mal oldu.Otel BARUT ARUM.hem fiyatı fena değildi hemde baktıklarımz içinde en iyisi dediler.Ben Voyageleri çok istiyordum ama malesef bütçemiz yetmesi.Sulfat cnm sende düşünebilirsin aynı dönem gideriz.

kimm ödedii sizedemi hediye yoksa :1shok:
Hayırlısı olsunn canımm bizde bugün oteli ayarladık inşallah güzel vakit geçiririzz hepimiz :Saruboceq:

Böcük herbişeyin çok güzel, özellikle buzdolabı süslerinden elbise ve kalbe bayıldım. Çok güzeller :asigim: Seni nevresim canavarı, çok cici hepsi. ıyi günlerde kullana.s. Burcu o limonlukların altı renkli olanlar da cam değilmi? Ben de renkli istiyorum ama acaba plastik midir dedim :uhm:

Hayırlısı olsun canım, bizde orda olabiliriz bakarsın yerimseniben Siz ağustosun kaçında gidiyorsunuz?

buzdolap süslerım krızdeyım yalnızca 4 tane alabıldım

araya araya bulduğum kardeslerım

lımonluğum

yengemınn aldığı suplalarım gold renk ben gumus alcam bıde

memleket hatırası bunlar takım ama örnek olarak koydum

pıkem

sıze 5 ay resım yk yeter bu kadar

ay bu defa birileri yazana kadar bekledim gene cacık olmasın diye:)) demin ben bitti zannetmiştimde..
böcük hepsi brbirinden cici tatlım güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim :)))
bizim patetes cips için aldığımız tabağın öyle renkli sosluklu olanlarıda mı varmış. yeni gördüm. benimki biri siyah biri beyaz... güle güle kullan canımmm

kimm ödedii sizedemi hediye yoksa :1shok:
Hayırlısı olsunn canımm bizde bugün oteli ayarladık inşallah güzel vakit geçiririzz hepimiz :Saruboceq:

Nişanlım ödedi kim ödeyecek keşke hediye olsaydı :) siz nereyi ayarladınız cnm size hediyemi oldu?

böcük gerçekten çok zevklisinnn....herşeyin çok güzel ama özellikle özdilek ve taç nevresimine bitiimmm

Hemşon yesin seni Burdayım canım, işanlım bizdeydi onu gönderdim geldim hemen yerimseniben Sen de ayarladın mı otelini, nereye karar verdiniz? Ayyyy bir ben kalmışım yaaa:çok üzgünüm:

Marmaris Martı La perla karar verdik.En ideal hemde fiyatı uygundu sengözlerimebaksanab
5 gün 4 gece 1088 TL 6 taksit.Yeter bize dedik cuma çıkıcaz ordan yat turlarına bakıcaz geze geze geliriz dedik..Erken rezervasyonlar nisanda bitiyor elinizi çabuk tuttun derim ben yerimseniben Biz ets turdan ayarladık.Nakitte %25 taksitli %15 indirim yapıyolar..
Antalya istersen herkes vogaye sorgunu şiddetle tavsiye ediyorlar tam balayı oteli diyorlar.
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Bu arada madam burcuyada gittik.Gelinlikler tam bi fiyasko kaydirigubbakcemile3 Kumaşlarını hiç beğenmedim doğru düzgün modelde yoktu.Kemeraltına gittik çok kalabalıktı.Kimse gelinlikleri gösterme taraftarı değil alıcı zannetmediler bizi kaydirigubbakcemile3 İlla kalabalıkmı gitmek lazım kaydirigubbakcemile3 Kumaşları hiç güzel değil.Bi modaevini ablam tavsiye etmişti.Oraya gittim pronoviasın modellerini dikiyor sipariş üzerine çalışıyor.İstediğin modeli getir bakalım dedi.800-1500 arası kumaşa göre işçiliğe göre fiyatlar değişir dedi.Pazartesi ablamla gidip konuşucaz bakalım..
Öff ne zor şeymiş gelinlik bakmak

sıze 5 ay resım yk yeter bu kadar
Böcüğümm yaa maşallahh havlularına bayıldımm ellerinize sağlıkk..
Kırmızılı olan benim damat havluma çok benziyoo kaydirigubbakcemile3
Ayy ne zormuş onu yapması :1shok:
Güle güle kullan cicilerini :1hug:
Nişanlım ödedi kim ödeyecek keşke hediye olsaydı :) siz nereyi ayarladınız cnm size hediyemi oldu?

Hımm ödendi diyince bende hediye sandım kaydirigubbakcemile3 Keşkee nerdee bize öyle bi babayiğitlik yapacak kişi
Bizde Marmariste Martı la perla yı ayarladık.5 gün 4 gece 1088 TL.
inşallahh içimize sinen bir balayı olurr yerimseniben

Evet nisan sonunda bitiyormuş galiba, bizde önümüzdeki h.içi ayarlamış oluruz artık. Vala çok uygunmuş canım yaaa, nişanlım hala diyor 8 gün filan kalırız. Ben de diyorum ki ikiye bölüp 4 er gün farklı yerlerde mi kalsak. Ben zaten uzun süre aynı yerde sıkılırım kaydirigubbakcemile3 Vala voyage sorgun şuan uçuyormuş canımcım, şubatta filan halletseydik olurdu da :çok üzgünümur ben senin otele de bakayım bi, bu gidişle KK daki tüm kızların oteline gidicem :roflol:

Madam burcu fiyasko demek ha, birkaç kişi daha bana öyle dedi yaa, kardeşim de benim doğuda yaa burda değil arıyor bak simge ya da ünal modaevine diktir bir kere olcak gidip uyduruk bi yere yaptırma diyor kaydirigubbakcemile3 Ben de sanırım diktircem, mayıs başı izmire gelicek kardeşim onla bakcaz karar vercez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…