Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

9 agustos gidş tarihimiz cnm hemen ramazan öncesi yani ama en pahalı sezon oluyor işte malesef.

Bugun gelinlik baktım hep kızlar resimler var yükleyebilirsem yüklerim.çok taşlı altı çok hareketli bişey beğendim nişanlım basit buldu ama ya karar vermek çok zor.

tskler kızlar sımdık cıkmak zorundayım arkdasımda sorun vardı baska yerden koydum hepsın yuklemeye vaktım yoktu
ı aksamlar

Canım martıyı bende netten epeyce bi inceledim.Baberkoda tavsiye etmişti marmaristeki en iyi tatil otellerinden biri diye..Hem sakin sessiz olsun istiyorum ben sonuçta kafa dinlemeye gidiyoruz dimi yerimseniben Antalya çok sıcak canımm heleki ağustosta :1shok: Çok basık ve nemli bir havası var ya havuzdan yada otel odasından çıkamazsın kaydirigubbakcemile3 Hem her yer rus kaynıyor..Bence sizde en fazla 5 gün falan kalın sonra bizim gibi geze geze tatilinizi tamamlayın yerimseniben

Madam burcu öyle walla tüm modellere baktım..İçlerinde idare edeceklerde vardı ama kumaşlarını hiç beğenmedim.:bbo: Simge zaten houte coutere oda çok çılgın kaydirigubbakcemile3 ama ünal moda evindeki gelinlikler çok güzel oda pronovias modellerinden dikiyor :asigim: Pazartesi bende bi kaç moda evinden fiyat alıcam bakalım :uhm: Globole çok güzel çamaşır sepetleri gelmiş birde suplalar 6 TL yan tarafında hem orda çok güzel aksesuarlarda var yerimseniben Bilgilerinizee efemm kaydirigubbakcemile3

böcügüm aldiklarin cok cok güzel bebisim güle güle kullan hele dolap süslerinle nevresimlerine bayildim :asigim: dolap süslerin cok cici gercekten özellikle askili elbise ve kalp seklinde olan tabiki :asigim: güle güle günlerde mutlu saglikli huzurlu günlerde kullan esyalarini tatlim :1hug:

Koysanaa
Bende artık nişanlımla gelinlik bakmaya gitmiceemm :dilcikar: Herşeyine karışıyor yok şurası açık yok burası ne biçimm sinir etti benide :mymeka:
Alıcam kartlarını elinden gidip kendim beğenicemm kaydirigubbakcemile3
Resmii bekliyorumm çok merak ettimm

Hemşom ben de aslında tam olarak antalyaya karar vermiş değilim. Benimki derki istersen birkaç gün marmaris, bir kaç gün de bodrum yapalım, tamamen antalyada kalcağımıza. Benim ise kafam karışık ne yapsam :uhm: Prag meselesi yüzünden balayı konusunda ipleri tamamen elime verdi, hiçbirşeye karışmıyor, nasıl istersen öyle olsun diyor ki ben bir daha prag demiyim :roflol: Sen bak bakalım modaevlerine de bana da fikir olsun. Demekki neymiş globale ve civarına uğrancakmış gelecek hafta kaydirigubbakcemile3 Hem ordan primanovanın aksesuar fiyatlarına bakcam. Seçtiğimiz banyo setinin fiyatına koçtaş netten baktım, bir de oraya bakayım orda vardı. Sen aldın mı çamaşır sepeti bugün

Almadımm :1no2: Nişanlım saolsun aldırtmadı :mymeka: Neymiş taa alsancağa kadar eliimizde nasıl taşıcakmışız kaydirigubbakcemile3 Ama iyike almamışızz yoksam bütün ün oda bizimle turlardı kaydirigubbakcemile3 Pazartesi alıcam inş..:Saruboceq: Ben beyaz hasırlardan alıcam bakalım..

resim nasıl ekliyicem bilmiyorum bana yardım etsen eklerim cnm albüme eklemeyi biliyorum ama buraya nasıl eklenir bilmiyorum

Ben bakalım bu hafta bişeyler halledebilecek miyim, kayınvalidem ve ve küçük görümcem gelcek onlar 1 hafta kalcak, diğer görümcem de istanbuldan gelcek ama sadece 2 gün kalabilcek 23 nisan tatili nedeniyle gelebiliyo zaten. Onlarla ilgilenirim, gezer tozarız belkim aradan çeyizlik bişeyler de çıkarırız kaydirigubbakcemile3

Yaw hemşom sence de antalyaya gitmelim mi? Yaw balayına bu kadar takılan tek insan ben miyim, manyak mıyım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

resim nasıl ekliyicem bilmiyorum bana yardım etsen eklerim cnm albüme eklemeyi biliyorum ama buraya nasıl eklenir bilmiyorum

ImageShack® - Image Hosting buraya gir canım.Ordan browse tuşuna bas resmi ekle.Sonra resize image kısmından resmin boyutunu 640x480 tıkla sonra start upload tıkla resim yüklenecek.
Altta sana 3 tane link verecek.En üsttekini kopyala buraya yapıştır.
Bu kadar yerimseniben

Ben iyisi mi burcuya marmarise gideyim kaydirigubbakcemile3 . Aaaaa ama o zaman burcunun evi belli olcak mı ki, burcuuuuuuuu sana geliyorum

ayyy madam Burcu demişsiniz ya ben onu anlamıyorum benle ilgili bir şey sanıyorum çözmekte epey uğraştım :roflol: ayy diyorum ben naptım ki kızlara:roflol:

demekki benim uykumg eldi burdan o anlaşılıyor gidip yatayım şekerler
iyi gecelerrrr tatlı rüyalarŞeniz

Ben iyisi mi burcuya marmarise gideyim kaydirigubbakcemile3 . Aaaaa ama o zaman burcunun evi belli olcak mı ki, burcuuuuuuuu sana geliyorum

şekercim hele ben kendime kalacak yer bulayım :roflol: seni düşünürüzz:roflol:

şaka bir yana evimiz ağustos ortası belli olcak inşallah sonra badana boya eşyam gelcek kocaeliden yerleştircez. ben seni ramazan bayramında ağırlasam olmaz mı baklavada açarım sarmada yaparımm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Canım antalyayı bende düşündüm ama düşünsene zaten otel bi ton para bide üstüne uçak bileti tutacak 300-400 TL.Ne gereği varki uzak bi yere gitmenin otele tıkalı kalıcaksın.
Hem çok sıcak antalya bak söylüyorum kaydirigubbakcemile3 Ben pegasus golfte kaldım 2 gün havuzdan yada otel odasından çıkasın yoktu inan sıcaktan kaydirigubbakcemile3 Şöyleki ben eylül sonunda gitmiştim yerimseniben Ama geziceksen manavgat,side süper yerler..Alanyadada kaldım apart otelde ufacık şirin bi yer ama her yer turist kaynıyor :1shok: Ben antalyadan vaz geçtim..Arabayla inş..marmarise gidicez sonra geze geze balayımızı tamamlıcaz inş..:Saruboceq: Bence çok takılma bi oteldede 10 gün kalma ya beğenmezsenn :uhm: 5 gün kal sonra yat turlarına katılın..Gezin bol bol..

kız ne zaman göersem uyuyon yaaa

Ayyyy ne güzel olurdu Bak izmire yolun düşerse bir gün vala çok isterim seni ağırlamayı, betayla seni gezdiririz, çeyizciye götürürüz kaydirigubbakcemile3 Ama pardon o zaman çeyiz bitmiş olcak :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…