Evet nisan sonunda bitiyormuş galiba, bizde önümüzdeki h.içi ayarlamış oluruz artık. Vala çok uygunmuş canım yaaa, nişanlım hala diyor 8 gün filan kalırız. Ben de diyorum ki ikiye bölüp 4 er gün farklı yerlerde mi kalsak. Ben zaten uzun süre aynı yerde sıkılırım kaydirigubbakcemile3 Vala voyage sorgun şuan uçuyormuş canımcım, şubatta filan halletseydik olurdu da :çok üzgünümur ben senin otele de bakayım bi, bu gidişle KK daki tüm kızların oteline gidicem :roflol:
Madam burcu fiyasko demek ha, birkaç kişi daha bana öyle dedi yaa, kardeşim de benim doğuda yaa burda değil arıyor bak simge ya da ünal modaevine diktir bir kere olcak gidip uyduruk bi yere yaptırma diyor kaydirigubbakcemile3 Ben de sanırım diktircem, mayıs başı izmire gelicek kardeşim onla bakcaz karar vercez artık
tskler kızlar sımdık cıkmak zorundayım arkdasımda sorun vardı baska yerden koydum hepsın yuklemeye vaktım yoktu
ı aksamlar
9 agustos gidş tarihimiz cnm hemen ramazan öncesi yani ama en pahalı sezon oluyor işte malesef.
Bugun gelinlik baktım hep kızlar resimler var yükleyebilirsem yüklerim.çok taşlı altı çok hareketli bişey beğendim nişanlım basit buldu amaya karar vermek çok zor.
Hemşom ben de aslında tam olarak antalyaya karar vermiş değilim. Benimki derki istersen birkaç gün marmaris, bir kaç gün de bodrum yapalım, tamamen antalyada kalcağımıza. Benim ise kafam karışık ne yapsam :uhm: Prag meselesi yüzünden balayı konusunda ipleri tamamen elime verdi, hiçbirşeye karışmıyor, nasıl istersen öyle olsun diyor ki ben bir daha prag demiyim :roflol: Sen bak bakalım modaevlerine de bana da fikir olsun. Demekki neymiş globale ve civarına uğrancakmış gelecek hafta kaydirigubbakcemile3 Hem ordan primanovanın aksesuar fiyatlarına bakcam. Seçtiğimiz banyo setinin fiyatına koçtaş netten baktım, bir de oraya bakayım orda vardı. Sen aldın mı çamaşır sepeti bugün
Almadımm :1no2: Nişanlım saolsun aldırtmadı :mymeka: Neymiş taa alsancağa kadar eliimizde nasıl taşıcakmışız kaydirigubbakcemile3 Ama iyike almamışızz yoksam bütün ün oda bizimle turlardı kaydirigubbakcemile3 Pazartesi alıcam inş..:Saruboceq: Ben beyaz hasırlardan alıcam bakalım..
resim nasıl ekliyicem bilmiyorum bana yardım etsen eklerim cnm albüme eklemeyi biliyorum ama buraya nasıl eklenir bilmiyorum
ben 3 ağustosa kısmetse voyage belekteyim
bktbb bu arada ne enterasan kızsın ya nerde buluyosun böle ilginç şeyleri
bukett gördüm senii çık ortayaa sengözlerimebaksanab
Ben iyisi mi burcuya marmarise gideyim kaydirigubbakcemile3 . Aaaaa ama o zaman burcunun evi belli olcak mı ki, burcuuuuuuuu sana geliyorum
ayyy madam Burcu demişsiniz ya ben onu anlamıyorum benle ilgili bir şey sanıyorum çözmekte epey uğraştım :roflol: ayy diyorum ben naptım ki kızlara:roflol:
demekki benim uykumg eldi burdan o anlaşılıyor gidip yatayım şekerler
iyi gecelerrrr tatlı rüyalarŞeniz
Ben bakalım bu hafta bişeyler halledebilecek miyim, kayınvalidem ve ve küçük görümcem gelcek onlar 1 hafta kalcak, diğer görümcem de istanbuldan gelcek ama sadece 2 gün kalabilcek 23 nisan tatili nedeniyle gelebiliyo zaten. Onlarla ilgilenirim, gezer tozarız belkim aradan çeyizlik bişeyler de çıkarırız kaydirigubbakcemile3
Yaw hemşom sence de antalyaya gitmelim mi? Yaw balayına bu kadar takılan tek insan ben miyim, manyak mıyım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy madam Burcu demişsiniz ya ben onu anlamıyorum benle ilgili bir şey sanıyorum çözmekte epey uğraştım :roflol: ayy diyorum ben naptım ki kızlara:roflol:
demekki benim uykumg eldi burdan o anlaşılıyor gidip yatayım şekerler
iyi gecelerrrr tatlı rüyalarŞeniz
şekercim hele ben kendime kalacak yer bulayım :roflol: seni düşünürüzz:roflol:
şaka bir yana evimiz ağustos ortası belli olcak inşallah sonra badana boya eşyam gelcek kocaeliden yerleştircez. ben seni ramazan bayramında ağırlasam olmaz mıbaklavada açarım sarmada yaparımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?