Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayyy alemsinn burcumm yaa :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3
kız çıkacam ortaya çıkıncada seni bi güzel öpücem
gelinliğe iyi dileklerin içinnn a.s.

ne güzel düğündaşım gelinliği halletmiş bende eşyaları halletim gelinlik yok ortada kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun tekrar canımm Şeniz
Sorması ayıp kaça diktiriyosunn :uhm: Alt kısmını nasıl yaptırıcaksın ?

Ayyyy ne güzel olurdu Bak izmire yolun düşerse bir gün vala çok isterim seni ağırlamayı, betayla seni gezdiririz, çeyizciye götürürüz kaydirigubbakcemile3 Ama pardon o zaman çeyiz bitmiş olcak :roflol:

Alışverişe gidelimm hemşomm çeyiz almaktan üstüme başıma bakmıyorum artık kaydirigubbakcemile3 Burcum bi kaç günde bizde kalırsınız yerimseniben süper olur hihoyyyt

aaa canım sende mi marmarise geleceksnnn :1hug: tarihler uysa tanşsak keşkee:1hug:
kız ne zaman göersem uyuyon yaaa
kızım sende rezil etmesene insanı :mymeka: hafta sonları öğlen uykusuna yatamıyorum ya gezmekten o yüzden erken uykum geliyor klava: erken dediğinde 12 oldu beeeklava:

Ayyyy ne güzel olurdu Bak izmire yolun düşerse bir gün vala çok isterim seni ağırlamayı, betayla seni gezdiririz, çeyizciye götürürüz kaydirigubbakcemile3 Ama pardon o zaman çeyiz bitmiş olcak :roflol:

ayyyyyyy gelmem miii :sm_cool: ykın bize izmir :1rolleyes: zaten ikeadan alacaklarımız var kesin gelcez bir keree:1hug: tanışmayı çok isterim. izmir balçovada da halam oturuyor:1hug:
ayy belki tanışırız kızlar bir gün yaaaaaaaaa:dance: çok isterim çokkk :1rolleyes:

ya bu gelinlikçiler çakal olmuş aynı modele herkes çok farklı fiyat verdi. bende nişanlımın arkadasının ablalarının moda evivar oraya gittim 800-1000 arası olur sana dedi ama o bana tam fiyat çıkarınca nişanlımın arkadası biraz daha düşürtecek.
altı konusunda kafam karşık birazda provalarda karar vericez üstteki dantelle alttaki kumaşı kombine etmek gerekiyor bilemiyorum nasıl olur

Alışverişe gidelimm hemşomm çeyiz almaktan üstüme başıma bakmıyorum artık kaydirigubbakcemile3 Burcum bi kaç günde bizde kalırsınız yerimseniben süper olur hihoyyyt

Yaw nişandan sonra gelinsin bakımlı filan ol biraz , nerdeeee ben hepten kendimi boşladım. Geçen boynere gittim, eskiden boynere girince ilk kıyafetlere saldırıyordum, şimdi yemek takımlarına koşuyorum. Acilen toparlanmam lazım, üstüme başıma bişeyler almam lazım kaydirigubbakcemile3 Düğünden sonra ben de saçlarımı çok kısa olmasa da kestiricem yaa, herkes değişcek düğünden sonra :roflol:

oyyy yaaa yerim ben sizii yaaaaa:1hug: sizi göreyim yeter banaaaŞeniz ayak üstü bile olsa fırsat yaratıp tanışsak keşkeee:1rolleyes: illaki gelcez sandalyelerimi mutfak masamı ikeadan alcaz. ama istanbul uzak diye izmirden bakıcaz. evi kurduktan sonra yani eylül gibi falan olur herhalde nasipse kesin gelcezzz:teytey:

yüklenmedi cnm hata veriyor sitese sorun var heralde neyse ekleyebilirsem eklerim sonra.

Marmaris çok güzel sulfat ben gördüğüm için istemedim özellikle içmeler tarafı cennet gibi.ınş hepimiz için çok güzel BAL ayı olur bal gibi olur:)

Tamam işte izmire geldiğinde inşallah tanışırız böylece. Hemşolarım beta ve parpalm da var. ne Güzel olur :dance:

tamam burcucum yat sen bebişim benimmm.

tamam şekercim sende izin verdiğinee göree yatim artıkk :1hug: öpüyorum cicik cicikkk Şeniz
Tamam işte izmire geldiğinde inşallah tanışırız böylece. Hemşolarım beta ve parpalm da var. ne Güzel olur :dance:

anlaştık kaydirigubbakcemile5 inşallah kısmet olurr :1hug: belki sizde toplaşır marmarise gelirsiniz kızz:jeyyar: 3 saat bir şey. kocayı nöbetçi olduğu gün gelirsiniz kalırsınız bende kızkıza pijama partisi yaparızz:sm_cool:

hadi kaçtım ben fıstıklı kurabiyelerimmmŞeniz

Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn :Saruboceq: Ben bu hafta biraz düşüneyim, aslında muğla yakın yol açısından çok çok daha iyi. Marmaris, bodrum, fethiye vs. Bir de çok hareketli olmasa şöyle biraz kafa da dinlesek düğünden sonra daha da iyi. Çözecem bu işi bikaç güne

Evet ben sonunda balayı yerini marmaris seçtim :sm_cool: Ama benim döneceğim zaman sen yeni gelin olacaksın..Kız düğününe geleyim mi :jeyyar:
Yaa işte tanıdık olursa dahada uyguna yaparlar.Ama bazende dost kazığı atıyolar oda ayrı tabi dikkat etmek lazım sengözlerimebaksanab İnşallahh içine sinen harika bi gelinlik olurr düğündaşımm Şeniz Aynı gün heyecanı yaşıcaz hihoyyyt

Aynen walla kaydirigubbakcemile3 Ben ayakkabı hastasıyım senede 4-5 tane almazsam rahat etmezdim.Şimdi hiç ayakkabı almıyorum.Nİşanlım çok şaşırıyo kaydirigubbakcemile3 Şimdide bardak hastalığı sardı seni diyor kaydirigubbakcemile3
Düğün öncesi düğün sonrası diye bence topik açalımm kaydirigubbakcemile3

Eylül tam bize uyar işte, evim evimden önce evimin kapılarını sana açarım :roflol: Güle güle balım iyi geceler.a.s.

İkea bana çok yakın yürüyerek 15 dk yerimseniben Gelince ara bizi burcu telefonlarımızı verelimm okiş yerimseniben
Hadi iyi gecelerr :a015:

Böcük herseyin cok güzel balım :lepi:
hangisini sayam takımlarınımı nevresimlerimi tabaklarmı limonlukmu cipslikmi delikafadulden
herseyin harika agız tadıyla güle güle yuvanda kullan bacım :1hug: a.s.

ben düğünden sonra saçlarımı böle kestirmek istiom :dilcikar:
bukett aynı bu modelde ablam bugün peruk takmışş gelmişş şok oldumm :1shok:
Ama simsiyahtıı saç rengi..Çok cesaret isteyen bi model benim saçlarım çok uzun böyle kestirirsem 1-2 ay saç ararımm kafamda kaydirigubbakcemile3 Peruğu taktım bana hiç yakışmadı kaydirigubbakcemile3

Ama senin saçlarda sarışın dimi :uhm: Senin yüz tipinde çok güzel eminim yakışırr sana yerimseniben

Bende boyut olarak çok kısa istemiyorum.
Yaklaşık bunun gibi isitiyorumm

yada böyle katlı model

çok haklısın bende arkadas kazığı yememeye çalışıyorum umarım herşey çok güzel olur seninde düğündaşım
bu arada sen kına yapıcanmı yapıcaksan ne gün yapıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…