çok haklısın bende arkadas kazığı yememeye çalışıyorum umarım herşey çok güzel olur seninde düğündaşım
bu arada sen kına yapıcanmı yapıcaksan ne gün yapıcan
çok haklısın bende arkadas kazığı yememeye çalışıyorum umarım herşey çok güzel olur seninde düğündaşım
bu arada sen kına yapıcanmı yapıcaksan ne gün yapıcan
bunlarda benimmm
Vala dost kazığı daha geçen hafta yediğim bişey kaydirigubbakcemile3 Nişanlımın bilgisayarı bozuldu tanıdık yere verdik, piyasadakinden daha fazla para ödedik. Çoooook kızdı çok :mymeka:
saol welwedim en iyileri senin olur inşşş
bunlarda benimmm
bunlarda benimmm
Nesli iyi günlerde kullan canım a.s.
Beta alt tarafı windowsu yeniden kurmuşlar canım, başka bi numara yok
öhöm öhöm artık benim de br sosluğum var yeni aldım fotoladım hemen:)
5 lira.
bunu alırken çok sinir birşey oldu anlatmazsam çatlarımbenneyaptımki
şimdi ilk ben ben bunu gördüm aldım 5 dedi adam sonra üçlüsü vardı onu da sordum ama beni
duymadı adam bi kadın panter gibi aldı onu srdu fiyatı kulpunda sorun varmış ama 10 a veririm dedi.
normalde bunun üstünü orda uydurduk ama çok da hoş durdu. Kadın başladı benim peşimde gezmeye
bırakcam sözde o da alacak çok gıcık oldumsonra hani pazarlık yapayım dedim 4 e ver dedim adam da
yok dediği an bu kadın atladı ben 5 veririm sen bana ver adam ilk benim istediğimi söledi hiç kaale bile almadı onu:1closedeyes:
sonra kadına ters baktım bana demesin mi bana yardım etmek için demişmiş
dedim sen böyle dersen o adam bana 4 e vermez salak salak baktı tabi indirimde yaptıramadım
ama yine de normalden ucuza aldım en azından pis kadın ya elindeki yetmio onu da bunu da alırım bana
ver diyor bide diğer 3 lüyü 5 e almaya çalışıyordu şeytan git o almazsa ben alırım 10 a de işini boz ama
biz yapamıyoruz işte öyle şeyler utanıyoruz:1closedeyes:
bunlarda benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?