Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok haklısın bende arkadas kazığı yememeye çalışıyorum umarım herşey çok güzel olur seninde düğündaşım
bu arada sen kına yapıcanmı yapıcaksan ne gün yapıcan

Vala dost kazığı daha geçen hafta yediğim bişey kaydirigubbakcemile3 Nişanlımın bilgisayarı bozuldu tanıdık yere verdik, piyasadakinden daha fazla para ödedik. Çoooook kızdı çok :mymeka:

çok haklısın bende arkadas kazığı yememeye çalışıyorum umarım herşey çok güzel olur seninde düğündaşım
bu arada sen kına yapıcanmı yapıcaksan ne gün yapıcan

Evet yapıcaz canım.Bizim düğün olmuyacağı için kına maşallah pek eğlenceli oluyor kaydirigubbakcemile3 Nişanlım boşnak göçmeni çok oyuncudur sülalesi.Düğün salonu tuttuk Kına gecesinde 4 kıyafet değiştircekmişimm :1shok: Adetleri öyleymiş :uhm: Cuma günü kına olacak pazar nikah..Haftasonu düğün salonlaro daha pahalıı ondan bizde cuma olsun hem bigün ara veririz rahat rahat pazara hazırlanırız dedik.Çünkü bide bizde kına günü teyzelerden biri genç kızları gelini eve toplar sabaha kadar kimse uyumaz eğlenir gençler.uyuyan olursa suratlarını boyuyolarr kaydirigubbakcemile3 Ondan bigün ara vermek güzel olacak :lepi: Siz nasıl yapıcaksınız ?

Vala dost kazığı daha geçen hafta yediğim bişey kaydirigubbakcemile3 Nişanlımın bilgisayarı bozuldu tanıdık yere verdik, piyasadakinden daha fazla para ödedik. Çoooook kızdı çok :mymeka:

Dorudurr canımm benneyaptımki Banada oldu ondan tanıdıktan bişe alınca 10 kere düşünüyorum artık kaydirigubbakcemile3 Pcsine noldu yollasaydınız bana beleşe yapardım sırnaşık şey

Nesli iyi günlerde kullan canım a.s.
Beta alt tarafı windowsu yeniden kurmuşlar canım, başka bi numara yok

Amaaaanın ne görüyorm ben aşağıda eccu mu :1shok::1shok::1shok:

kızlarrrrrrr selam napıyorsunuz?bu gün panoradaydım...mudoda kendimi kaybettim..mutlaka gidin süper şeyler var...hangisine bakacağımı şaşırdım...resimleri varsa bulup ekliycema.s.

Nesli iyi günlerde kullan canım a.s.
Beta alt tarafı windowsu yeniden kurmuşlar canım, başka bi numara yok

Yuh yanii format atmışlar Çok üzgünüm çoook Kaç para aldılar onun için Allah bilir fisfisfis Ah bee hemşom burda bilgisayarcı hemşon dururken gidip para veriyon he kaydirigubbakcemile3

Neysemm hadi iyi gecelerr durr bendee kaçıyomm :a015:

ay çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3 ne garip insanlar var..sanki bulunmaz birşeyde yapışıyor...zati hatun milleti böyle kıskançlar..aman boşver canım..iyi günlerde kullan:1hug:

böcğüm buzdolabı süslerin çook şirinn nevresim takımların çok şıkk kalpli cipsi tabağında öyleee hepsi çok güzel cnm güle güle kullannn...ALLAH ağız tadını bozmasın ins:Saruboceq:

böcük süper şeyler eklemişsin. eski resimleri mi hatırlatıyorsun?
o buzdolabı süslerinden ben de istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…