Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çeyizlik olarak aldıklarımı diğer topice koymuştum buraya da ekleyeyim görmeyenler için

pıtırcıkın yapıp yolladığı iğne oyası tepsi örtüm

güral porselen kahve fincanı takımı 16 tl

gecelik takım 22 tl

orkide takım 28 tl

üçlü penya pijama-sabahlık takım 55 tl

gecelik-sabahlık takım 26 tl

kendi yaptığım havlularım

kanaviçe yastık kılıflarım

polar battaniyem

dikilmeyi bekleyen çarşaf ve nevresimlerim-günlük kullanım ve misafir için çok iyi, kaliteleri de öyle

taç nevresim

benim gibi çeyizine kitap alan biri daha var mı? yemek kitapları, kadın-aile, çocuk gelişimi ve kişisel gelişim kitapları.... neler yok ki....

bitmediiii

days in colours 35 tl

aran home 33 tl

aran home 33 t

balayı pike takımı 36 tl

arzum saç şekillendirme seti 36 tl

hala bitmedi. şimdi 12 taksitte ödediğim büyük çeyiz eşyalarım :)

güral yemek takımı

korkmaz çaydanlık

korkmaz trendy çay seti

hisar optima çatal kaşık bıçak seti-sandıklı

korkmaz mona düdüklü tencere

korkmaz flora tencere takımı

korkmaz flora cezve seti

benim teflon tencere takımım buna benziyor aksu döküm teflon tencere seti

hepsi 1699 tl.

maşallah herkesin cicileri çok güzel allah kullanmayı nasip etsin.toprağım sulfatçım ben %40 ind.yararlandım 1390 tl geldi 4 gece voyage belek faklı bir yer olsun istedik antalyaya hiç gitmedik bakalım inşlh güzel olur herşey.bende dün gelinliğimin astar provasına gittim astarı bilem yakışıo insana yafu..Madam burcu için ben demiştim size çok berbat diye kızlar kesinlikle sıkı pazarlık yapın gelinlikçilerle böcüğüm maşallah çeyiz süperŞeniz

günlük yemek takımım güral porselen 49.90 tl
paketini açmadım :)

yemek takımımla aynı desen salata takımım iki küçük kase bir büyük kase güral porselen 15 tl

Canım inşallah çok güzel bir balahyı geçirirsiniz. Zaten sevdiğimiz yanında olduktan sonra kötü otellerde olsak bile eminim çok güzel geçecektir :asigim::asigim::asigim: Ne güzel ya gelinlik kafandan çıkmıştır artık. Benim kafamda hala kocaman bir soru işareti olarak duruyor. İnşallah 2 haftaya ben de modaevine karar verip diktirmeye başlıcam. Senin nikah mı olcaktı, düğün mü?
Merhaba kimseler varmı

Ben varım roselin ama birazdan yok olcamkaydirigubbakcemile3

ACEMıPERı güle güle kullan
BÖCÜK hepsi pek cici kuşum..kim krizde değil ki..iyi günlerde kullan
herkez iyi günlerde kullansın kızlar....bunlarda dün aldıklarım,bakalım beğenicekmisiniz...

pambu poşet çay-bitki çay kutum..17,50
altı bambu üstü cam,bal_reçellik:19,50

bambu bardak altlığım:13,50

metal tuzluk piperlik:14,50

dondurma kaşığım:4,90

dondurmalık 4,90 2dene aldım...6-12 takım için paşabahçeye bakıcam.

buna bayıldım 6 dene aldım:bardak 4,90

tirbüşon:14,50

bunuda ısmarlatmıştım dün sordum hala gelmemiş...bi bundan birde turunculu var turunculu böcüğün aldığı..ben buna bayılmıştım..

Son düzenleme:
ay çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3 ne garip insanlar var..sanki bulunmaz birşeyde yapışıyor...zati hatun milleti böyle kıskançlar..aman boşver canım..iyi günlerde kullan:1hug:

saol canım kadın kadının düşmanı bunu gördüm sazan nolcak:mymeka:

buarada kızlar akşamdan buyana epey şey eklemişsiniz isim diyemicem ama aldıklarınız çok güzel ahşapşar nevresimler pikeler hepsi çok güzel güle güle kullanın

benzerini bende yaşadım zekiden piiiiikini alacam inidirimde..3-4 dene aldım elime hala dolaşıyorum denicem...elim doldu bakamıyorum diye tezgahın üstüne koymamla kadının kapması bir oldu.."hanınefendi onları ben ayırdım kabinde denicem"dedim..."nolcak canım bir sürü var"dedi.."ewet ama bedenlerini seçtim..bir sürü varsa lütfen siz arayın bedeninizi dedim"bırakmadı..ya sabır dedim..gene aldım elime bir kaç dene..kabinden çıktı pişkin pişkin "bana olmadı al"demesin mi...bende "sağolun daha güzellerini buldum kapmak isterseniz birazdan tezgaha bırakıcam dedim"çekti gitti....normal değiller yaa..

bu arada buna bayıldım keten yatak örtüsü merak ettüm kaç kuruşmuş acep?
nete birde fiatlarını koysalar süper olcek..

ay buda süpermiş.

Son düzenleme:

sıze 5 ay resım yk yeter bu kadar

Böcük çook güzel hepsi bayıldım. Ellerinize emeğinize sağlık. Danteller takımlar bir harika.
Ben şu havlu kağıt koyma şeysine ve peçeteliğine hayran hayran bakakaldım. Nerden aldın onu yavrukuşum??
Çook güzel hepsi çook. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah...

haha bu da iyiymiş en azından ağzının payını vermişsin:lepi:

bu yatak takınları linenste var sanırım ve yaılmıyorsam fiyatları 300-400 arası.
geçen indirime girdiğinde bunlarda indirimdeydi ve 150 200 e düşmüştü fiaytları

Evet ben sonunda balayı yerini marmaris seçtim :sm_cool: Ama benim döneceğim zaman sen yeni gelin olacaksın..Kız düğününe geleyim mi :jeyyar:

vay bee benim sokaklarında yürüyeceğim yerde sen balayyı yapacaksın kuzumm :1hug:
keşke orada olacak olsaydımm:1rolleyes: ama düğünüme gelemezsin kuzum çünkü düğün kocaelide olacak canım. aileler burda aşkım sadece orda görevli kimsemiz yok yani.. sonra alıp beni götürecek a.s haa kocaeliye gelirim diyorsan başmın üstünde yern var.. Şeniz

Eylül tam bize uyar işte, evim evimden önce evimin kapılarını sana açarım :roflol: Güle güle balım iyi geceler.a.s.
vallahi süper olur hemde havam olur ben hepinizden önce gördüm diyeee :sm_cool:

ben düğünden sonra saçlarımı böle kestirmek istiom :dilcikar:
canım yaa artık cılkı çıktı bu viktoryanın salarının yaa.. :1no2: burda 10 kadından 3 ü böyle.. bende küt yapıcam ama böyle değil. hele bir düğünü atlatalımm:sm_cool:

İkea bana çok yakın yürüyerek 15 dk yerimseniben Gelince ara bizi burcu telefonlarımızı verelimm okiş yerimseniben
Hadi iyi gecelerr :a015:
vallahi çok doğur söyledin telefonlarımızı alırız sonrada gelirken ben haber veririm fırsat olursa bir tanışırız ayak üstü bile olsaa ay ne iyi olur. hem belki bize yardımcıda olursun nasıl gelicez nerde inicez diye çünkü izmiri hiç bilmiyorum. :1hug:

Acemi peri tüm aldıklarına baktım sayfa sayısı çoğalmasın diye alıntı yapmadım kuzum hepsi birbirinden güzel güle güle kullan can sağlığıyla inşallahh :1hug:a.s.

zeysb sen de güle güle kullan aldıklarını

burcuözge teşekkür ederim :)

Çüşş yok artık ne insanlar var yaa.
Bu ne arsızlık. İyi sinirden bırakıp çıkmamışsın. Ama cevap süperrrr:lepi:

bu yatak takınları linenste var sanırım ve yaılmıyorsam fiyatları 300-400 arası.
geçen indirime girdiğinde bunlarda indirimdeydi ve 150 200 e düşmüştü fiaytları

Tüh yaa. Çok ucuzmuş indirime girdiğinde kaçırmışız.
Ben linens indirime girdiğinde, son günün akşamı bir nevresim aldım sadece.
300-400 de pahalı geldi şimdi. Neyse alınması gerekenleri alalımda, ekstralara sonra bakarızkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…