maşallah herkesin cicileri çok güzel allah kullanmayı nasip etsin.toprağım sulfatçım ben %40 ind.yararlandım 1390 tl geldi 4 gece voyage belek faklı bir yer olsun istedik antalyaya hiç gitmedik bakalım inşlh güzel olur herşey.bende dün gelinliğimin astar provasına gittim astarı bilem yakışıo insana yafu..Madam burcu için ben demiştim size çok berbat diye kızlar kesinlikle sıkı pazarlık yapın gelinlikçilerle böcüğüm maşallah çeyiz süperŞeniz
Merhaba kimseler varmı
ay çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3 ne garip insanlar var..sanki bulunmaz birşeyde yapışıyor...zati hatun milleti böyle kıskançlar..aman boşver canım..iyi günlerde kullan:1hug:
sıze 5 ay resım yk yeter bu kadar
ay buda süpermiş.
benzerini bende yaşadım zekiden piiiiikini alacam inidirimde..3-4 dene aldım elime hala dolaşıyorum denicem...elim doldu bakamıyorum diye tezgahın üstüne koymamla kadının kapması bir oldu.."hanınefendi onları ben ayırdım kabinde denicem"dedim..."nolcak canım bir sürü var"dedi.."ewet ama bedenlerini seçtim..bir sürü varsa lütfen siz arayın bedeninizi dedim"bırakmadı..ya sabır dedim..gene aldım elime bir kaç dene..kabinden çıktı pişkin pişkin "bana olmadı al"demesin mi...bende "sağolun daha güzellerini buldum kapmak isterseniz birazdan tezgaha bırakıcam dedim"çekti gitti....normal değiller yaa..
Evet ben sonunda balayı yerini marmaris seçtim :sm_cool: Ama benim döneceğim zaman sen yeni gelin olacaksın..Kız düğününe geleyim mi :jeyyar:
vallahi süper olur hemde havam olur ben hepinizden önce gördüm diyeee :sm_cool:Eylül tam bize uyar işte, evim evimden önce evimin kapılarını sana açarım :roflol: Güle güle balım iyi geceler.a.s.
canım yaa artık cılkı çıktı bu viktoryanın salarının yaa.. :1no2: burda 10 kadından 3 ü böyle.. bende küt yapıcam ama böyle değil. hele bir düğünü atlatalımm:sm_cool:ben düğünden sonra saçlarımı böle kestirmek istiom :dilcikar:
vallahi çok doğur söyledin telefonlarımızı alırız sonrada gelirken ben haber veririm fırsat olursa bir tanışırız ayak üstü bile olsaa ay ne iyi olur. hem belki bize yardımcıda olursun nasıl gelicez nerde inicez diye çünkü izmiri hiç bilmiyorum. :1hug:İkea bana çok yakın yürüyerek 15 dk yerimseniben Gelince ara bizi burcu telefonlarımızı verelimm okiş yerimseniben
Hadi iyi gecelerr :a015:
benzerini bende yaşadım zekiden piiiiikini alacam inidirimde..3-4 dene aldım elime hala dolaşıyorum denicem...elim doldu bakamıyorum diye tezgahın üstüne koymamla kadının kapması bir oldu.."hanınefendi onları ben ayırdım kabinde denicem"dedim..."nolcak canım bir sürü var"dedi.."ewet ama bedenlerini seçtim..bir sürü varsa lütfen siz arayın bedeninizi dedim"bırakmadı..ya sabır dedim..gene aldım elime bir kaç dene..kabinden çıktı pişkin pişkin "bana olmadı al"demesin mi...bende "sağolun daha güzellerini buldum kapmak isterseniz birazdan tezgaha bırakıcam dedim"çekti gitti....normal değiller yaa..
bu yatak takınları linenste var sanırım ve yaılmıyorsam fiyatları 300-400 arası.
geçen indirime girdiğinde bunlarda indirimdeydi ve 150 200 e düşmüştü fiaytları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?