Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük yine döktürmüşsün kuzum yaakaydirigubbakcemile2
hepside harika cnm güle güle kullan
zeysb aldıkların çok cicoşş çok beğendimm hele o bambular harika güle güle kullankaydirigubbakcemile5
acemiperi tüm çeyizi döktürmüşsün tatlım bakmak çok zevkli oldu a.s
güle güle kullan balım

bende aldıklarımı ekliyim bari kısslar kaydirigubbakcemile2

havlularım

devamı..

Migrostan aldığım standlı meyve bıçaklarım ve paşabahçe tusluk-biberliğim

Ve son olarakta paşabahçe süt şişesi ve bardaklarından oluşan takımım

bu kadar :1rolleyes:

sulfatçım inşlh düğün olcak benim memur salona gelicek düğünden sonra bir disco turu ardından çorbacı ardından evimize sengözlerimebaksanabenim

bu yatak takınları linenste var sanırım ve yaılmıyorsam fiyatları 300-400 arası.
geçen indirime girdiğinde bunlarda indirimdeydi ve 150 200 e düşmüştü fiaytları
hadi canım epey inmiş yahuuu...hala devam ediosa kapmak lazım..keten örtüye bittimm bittimm kaydirigubbakcemile3

ACEMıPERı teşekkürler canım daha güzeli senin olsun...a.s.

NEHıRCıM ewet yapıştırdım kuşum cevabı:1hug:
PASHMıNA sağol canikom sende hep mutlu kal..a.s.
ELıSA teşekkürler canım..bende bayılıyorum bambuya.:1hug:

canım sağlıklı mutlu günlerde kullan..bende yuvarlak mutfak havlularından bodrum ve marmaristen almıştım renk renk...insan kullanmaya kıyamıyor di mi?süt şişende pek cici pek hoş..sağlıkla kullana.s.

elissam ya bu süt şişelerini çokk beğeniyorum bardaksız tek olanlarıda var mıdır sence...
çok seviyorum yaa. yazın dolaba soğuk su koymak için bile olabilir çok sevimli....

sulfatçım inşlh düğün olcak benim memur salona gelicek düğünden sonra bir disco turu ardından çorbacı ardından evimize sengözlerimebaksanabenim
az kalmış canım benim..şimdiden kutluyorum...hazırlıklar nasıl didio?benide götür tissskoya dımtıs dımtıs dımtıs oynamayı özledim valla..bizde nişandan sonra gitmiştik...genç grup..daha eğlenceli yaa..

elissam ya bu süt şişelerini çokk beğeniyorum bardaksız tek olanlarıda var mıdır sence...
çok seviyorum yaa. yazın dolaba soğuk su koymak için bile olabilir çok sevimli....

tatlişim , tek şişe olarak hiç rastlamadım
su takımları oluyor birde.. aynen bu şekilde ama o takımda 2 bardak oluyor kuzum
evet su , meşrubat.. dilediğimizi koyabiliriz çok şeker sahiden burcucum sen gibi:asigim:

canım sağlıklı mutlu günlerde kullan..bende yuvarlak mutfak havlularından bodrum ve marmaristen almıştım renk renk...insan kullanmaya kıyamıyor di mi?süt şişende pek cici pek hoş..sağlıkla kullana.s.

zeysb cnm bende yuvarlak mutfak havlularını çok sefiyorumkaydirigubbakcemile5 fiyatı da uygun tanesi 4 tl idi burdaa.s Allah hepimise mutlulukla kullanmayı nasip etsin :Saruboceq:

Ohhhhh mis gibi. hayırlısıyla olsun bitsin inşallah. Nerde olcak senin düğün hangi salonda, betayla atlar geliriz kaydirigubbakcemile3

Tatlım bunların tek şişelerini ben birkaç ay önce özdilekte gördüm. Hatta ben de plastik su şişelerini sevmediğimden 3-4 tane dolaba su koymak için alıcam. Bi sürü de deseni vardı, çok sevimliydiler :1rolleyes:

Acemiperi, zeysb ve elisaa aldığınız herşey çok çok güzel. ıyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah a.s.

elissa iyi günlerde kullan kuşumm, mantarlı sağ tarafta havlun var yaa çok cicii allahım havlu manyağı olmak böyle bütün havluları beğeniosun

ayy aynen tatlım yaa.. plastik bende sevmiyorum hemde çok cici duruyor.. bir dahaki gidişimde bakayım iyisimii :1rolleyes:sağol fıstıkımmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…