Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben düğünden sonra saçlarımı böle kestirmek istiom :dilcikar:

bu saç modeli çok güzel ama devamlı fön çektireceksen kestir.yoksa hiç bişeye benzemiyor.özelliklede yüzünüz zayıf değilse hiç tavsiye etmem çünkü yüzü tombik gösteriyor kısa olduğu için -tatlicadiarzu-

süperler güzelim.güle güle kullan kaydirigubbakcemile2

merhaba kizlar iyi aksamlar biraz uzak kaldim iki gün misafir filan vardi

güzelim güle güle kullan hepis çok güzel ama tuzluğundan bizde var ve memnun değiliz ya.çok zor dökülüyor :1no2:

ceyizlerinizi güle güle kulanin cok güzeller hepsi de... ne soracam sizlere cuma aksami yemekteyiz pogramini izleyen varmi.. bicaklari bir seyin üstüne koydu yarimaci onlarin adi ne cok güzel bir sey kasik filan masa örtüsüne sürülmüyor... bide kirmizi kus tügnen bir kina sepeti vardi evinde önceden hic görmedim öyle kus tügünden benim hosuma gitmistik gören var mi

hoşgeldin fmk.ya kızlar canım çok sıkkın.binbir güçlükle 450 tl para biriktirdim philips marathon elektrikli süpürge alcaktım ya haniiiii.bugün beyoğlundaki darty e gittik bir de göreyim ? olmuş sana 559 tl. çok moralim bozuldu yaaaa.araştıracak olan arkadaşlar vardı.ne yaptınız kızlar baktınızmı fiyat ? nerde ucuzsa oraya yöneleyim yaaaaaa

evet canım onun ismi çatal kaşık altlığı.biev in sitesinde ve bernardo mağazalarında bulabilirsin gamyoncuiremsu

canim niye daha uygun bir marka bakmiyorsun beko acelik gibi... durumun düzelince yine alrisin baska baktin memnun degilsin... piyasayi bilmiyorum ama bence daha uygun süpürkelerde mutlaka vardir... bir markaya takilip kalma derim bu dügün öncesi okadar cok masraf oluyorki.. daha uygun bir sey al bide para artar baska bir sey daha alir bir eksigini daha görürsün.. üzme tatli canini

evet canım onun ismi çatal kaşık altlığı.biev in sitesinde ve bernardo mağazalarında bulabilirsin gamyoncuiremsu

saol hosuma gitti tr ye geleyim alamak istiyorum bende..

kızlar bende bunları almıştım 2 gün önce

pijamama bakııııııııııın :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2

bunlarda enalttaki yeşil kuzulu geceliğim diğerleri iç çamaşırlarım

bu gecelik 5 ytl kaydirigubbakcemile3 kalında hem güzel

URL=http://img172.imageshack.us/my.php?image=ilkjhgh.png]
[/URL]

:jeyyar: :asigim:

alla alla
RGN Masa Üstü Ay Bıçak Standı
bunun tanesi mi 32 ytl
oh ha yani

güzelim çok araştırdım ve bu markanın çok iyi olduğu ortaya çıktı.evde arçelik kullanıyoruz bu kaçıncı süpürgemiz hep bozuluyor.o yüzden iyi birşey almak istiyorum

IMG]http://img26.imageshack.us/img26/8510/1001950o.jpg[/IMG]

Eccuuuuu Allah hayırlı uğurlu etsin kardeşim

bunlarda benimmm

Kızlar cicilerinize bayıldım.dahada ekleyemediklerim atladıklarım varsa arada hepinize hayırlı olsun güle güle kullanın

güzelim çok araştırdım ve bu markanın çok iyi olduğu ortaya çıktı.evde arçelik kullanıyoruz bu kaçıncı süpürgemiz hep bozuluyor.o yüzden iyi birşey almak istiyorum

Banada lütfen sulu iyi marka bi süpürge önerin kızlar bilen varsa

Days ,n colours çok pahalı ya...........çok güzel desenler var ama.gerçekten üretimi bittiğine çok üzüldüm

kızlar hisarın kampanyası çıkmış ya da daha önceden varmıydı bilmiyorum da ben yeni gördümdelikafadulden

9 parça çelik tencere seti
4 parça çaydanlık seti
4 parça cezve seti
6 parça gümüş sahan seti
90 parça çatak kaşık bıçak(ahşap kutuda)
9 parça teflon tencere seti
6 tane çay bardağı
13 parça çay seti (6 tane çay tabağı+6 çay kaşığı+1 gümüş tepsi)
1555 TL

bi tek yemek takımı yok içinde.yemek takımını karacanın bone china olanlarından (795 TL) istiyorum ben.
2350 TL yapıyoo onunla beraber..
karaca almayı düşünüyordum ama onun kalitesi pek iyi değil diye duydum..
bi de 1300 TL karaca alsam..teflon tencere seti hisardan alıcam 400 TL bi de karacanın setindeki yemek takımlarını değil de bone china istersen 300 TL fark oluyo dedi satıcı.100 TL de çay seti alsam en az.
2100 yapıyoo sizce ne yapsam yaaa?CADIARZU

iyi akşamlar çeyiz güselleri

offff ya alıntı yaptım hepsı puffff olmus gıtmıs aklımda kalanlar

bocugum ıı gunlerde kullan herseyın çok gusel

bambu urunlerı alan canım ii gunlerde kullan

bırde sanırım acemıperı wardı we maşallah dıyorum

yanı herkes aldıgı cicileri ıı gunlerde kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…