ben düğünden sonra saçlarımı böle kestirmek istiom :dilcikar:
ACEMİPERİ güle güle kullan
BÖCÜK hepsi pek cici kuşum..kim krizde değil ki..iyi günlerde kullan
herkez iyi günlerde kullansın kızlar....bunlarda dün aldıklarım,bakalım beğenicekmisiniz...
pambu poşet çay-bitki çay kutum..17,50
altı bambu üstü cam,bal_reçellik:19,50
bambu bardak altlığım:13,50
metal tuzluk piperlik:14,50
dondurma kaşığım:4,90
dondurmalık 4,90 2dene aldım...6-12 takım için paşabahçeye bakıcam.
buna bayıldım 6 dene aldım:bardak 4,90
tirbüşon:14,50
bunuda ısmarlatmıştım dün sordum hala gelmemiş...bi bundan birde turunculu var turunculu böcüğün aldığı..ben buna bayılmıştım..
ceyizlerinizi güle güle kulanin cok güzeller hepsi de... ne soracam sizlere cuma aksami yemekteyiz pogramini izleyen varmi.. bicaklari bir seyin üstüne koydu yarimaci onlarin adi ne cok güzel bir sey kasik filan masa örtüsüne sürülmüyor... bide kirmizi kus tügnen bir kina sepeti vardi evinde önceden hic görmedim öyle kus tügünden benim hosuma gitmistik gören var mi
hoşgeldin fmk.ya kızlar canım çok sıkkın.binbir güçlükle 450 tl para biriktirdim philips marathon elektrikli süpürge alcaktım ya haniiiii.bugün beyoğlundaki darty e gittik bir de göreyim ? olmuş sana 559 tl. çok moralim bozuldu yaaaa.araştıracak olan arkadaşlar vardı.ne yaptınız kızlar baktınızmı fiyat ? nerde ucuzsa oraya yöneleyim yaaaaaa
evet canım onun ismi çatal kaşık altlığı.biev in sitesinde ve bernardo mağazalarında bulabilirsin gamyoncuiremsu
canim niye daha uygun bir marka bakmiyorsun beko acelik gibi... durumun düzelince yine alrisin baska baktin memnun degilsin... piyasayi bilmiyorum ama bence daha uygun süpürkelerde mutlaka vardir... bir markaya takilip kalma derim bu dügün öncesi okadar cok masraf oluyorki.. daha uygun bir sey al bide para artar baska bir sey daha alir bir eksigini daha görürsün.. üzme tatli canini
saol hosuma gitti tr ye geleyim alamak istiyorum bende..
IMG]http://img26.imageshack.us/img26/8510/1001950o.jpg[/IMG]
hiçç ağlamadımmm valla elim ıslaktıı o yüzden parlak çıkmış evet ablam saolsun
ii yaktı kınayı olsun kınalı gelin oldum bende :)çok optum hepinizii kendinize ii bakın en kısa
zamanda görüşmek üzereee
bunlarda benimmm
güzelim çok araştırdım ve bu markanın çok iyi olduğu ortaya çıktı.evde arçelik kullanıyoruz bu kaçıncı süpürgemiz hep bozuluyor.o yüzden iyi birşey almak istiyorum
acemiperi cıvıl cıvılmış çok beğendim markası ne cnm bu pikenin ?
Acemiperi, zeysb ve elisaa aldığınız herşey çok çok güzel. İyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?