Bugün pazara gittim ve misafir için tek kişilik nevresim aldım, pazardan alcağımı hiç düşünmemiştim kaydirigubbakcemile3 Bir sürü minicik tokalar aldım kaydirigubbakcemile3Ayrıca günlük kullanmak için 5 liraya salata kasesi aldım, pazarın yanındaki züccaciyeden. Çok güzel şeyler vardı, bi sürü şey beğendim ama elim kolum doluydu daha sonra alıcam yerimseniben
acemiperi cicilerin çok güzell,iyi günlerdee kullan şeker yerimsenibençeyizlik olarak aldıklarımı diğer topice koymuştum buraya da ekleyeyim görmeyenler için
İnşallahh çok güzel balayı geçiririz hihoyyyt Parpalım yaa sen en önemli işi halettin gelinliği yerimseniben Ben hala karar veremedim.Sen madam roseda diktiriyorsun dimi :uhm: Madam burcuya nişanlımın yoğun isteği üzerine gittim ve tahmin ettiğim gibi tam bi fiyasko benneyaptımki Bakalım yarın modaevlerini gezicem inş..:Saruboceq:maşallah herkesin cicileri çok güzel allah kullanmayı nasip etsin.toprağım sulfatçım ben %40 ind.yararlandım 1390 tl geldi 4 gece voyage belek faklı bir yer olsun istedik antalyaya hiç gitmedik bakalım inşlh güzel olur herşey.bende dün gelinliğimin astar provasına gittim astarı bilem yakışıo insana yafu..Madam burcu için ben demiştim size çok berbat diye kızlar kesinlikle sıkı pazarlık yapın gelinlikçilerle böcüğüm maşallah çeyiz süperŞeniz
Bambu aldıkların çok güzellerbunlarda dün aldıklarım,bakalım beğenicekmisiniz...
Süpersinn :lepi:benzerini bende yaşadım zekiden piiiiikini alacam inidirimde..3-4 dene aldım elime hala dolaşıyorum denicem...elim doldu bakamıyorum diye tezgahın üstüne koymamla kadının kapması bir oldu.."hanınefendi onları ben ayırdım kabinde denicem"dedim..."nolcak canım bir sürü var"dedi.."ewet ama bedenlerini seçtim..bir sürü varsa lütfen siz arayın bedeninizi dedim"bırakmadı..ya sabır dedim..gene aldım elime bir kaç dene..kabinden çıktı pişkin pişkin "bana olmadı al"demesin mi...bende "sağolun daha güzellerini buldum kapmak isterseniz birazdan tezgaha bırakıcam dedim"çekti gitti....normal değiller yaa..
Evet marmaris sokaklarında yürüken senin kullaklarını çınlatıcam bol bol kaydirigubbakcemile3vay bee benim sokaklarında yürüyeceğim yerde sen balayyı yapacaksın kuzumm :1hug:
keşke orada olacak olsaydımm:1rolleyes: ama düğünüme gelemezsin kuzum çünkü düğün kocaelide olacak canım. aileler burda aşkım sadece orda görevli kimsemiz yok yani.. sonra alıp beni götürecek a.s haa kocaeliye gelirim diyorsan başmın üstünde yern var.. Şeniz
vallahi çok doğur söyledin telefonlarımızı alırız sonrada gelirken ben haber veririm fırsat olursa bir tanışırız ayak üstü bile olsaa ay ne iyi olur. hem belki bize yardımcıda olursun nasıl gelicez nerde inicez diye çünkü izmiri hiç bilmiyorum. :1hug:
Elisam cicilerin çok ciciibende aldıklarımı ekliyim bari kısslar kaydirigubbakcemile2
renkleri çok hoş yerimseniben
Bizdeee çorba içmek istiyoruzz cokacimcoooksulfatçım inşlh düğün olcak benim memur salona gelicek düğünden sonra bir disco turu ardından çorbacı ardından evimize sengözlerimebaksanabenim
elissam ya bu süt şişelerini çokk beğeniyorum bardaksız tek olanlarıda var mıdır sence...
çok seviyorum yaa. yazın dolaba soğuk su koymak için bile olabilir çok sevimli....
Bugün pazara gittim ve misafir için tek kişilik nevresim aldım, pazardan alcağımı hiç düşünmemiştim kaydirigubbakcemile3 Bir sürü minicik tokalar aldım kaydirigubbakcemile3Ayrıca günlük kullanmak için 5 liraya salata kasesi aldım, pazarın yanındaki züccaciyeden. Çok güzel şeyler vardı, bi sürü şey beğendim ama elim kolum doluydu daha sonra alıcam yerimseniben
Hemşom cicilerini iyi günlerde kullan yerimseniben
Bende pazardan mutfak havluları aldım çok şekerlerr :asigim: Birde misafir için meyva bıçakları çatal tatlı kaşığı seti aldım.Çok şirinler
Pazarda çok güzel şeyler var özellikle sosyete pazarlarında yerimseniben
Hemşom ben pazarda ne gördüm bilin mi :1closedeyes: hani en son başıyazmalıkız ekledi ya peçete yüzüklerinden. Tam da onlardan gördüm hem lame hem dore her bi çeşit , ama örtüleri yoktu :1no2:
Teşekkür ederim pınarcım Şeniz Fotoğraflarını eklerim yarın. Yaa aldığım nevresimin deseni değil kumaşın kalitesi cezbetti beni, çok beğendim öyle incecik nevresimlerden değil diye de aldım hemenyerimseniben
Hımm kaç paraydı kaydirigubbakcemile3 Hani globalin yanındaki züccaciyeden bahsettim ya bende orda gördüm ama kocamandı yüzükler kaydirigubbakcemile3 Ben olmadı kendim yapıcamm dore renkli kelebekli yerimseniben Ama masa örtüsü bulamadım hala senağlama
Sormadım biliyomusun, baktım örtüsü yok moralim bozuldu kaydirigubbakcemile3 Yap da koy şuraya yaa ben de belki örneğini çıkarırım :roflol:O masa örtülerinden bulmam lazım çünkü dertsiz tasasızmış, kimse dökmese ben masaya bişey dökerim leke kalmasın :roflol:
Hımm kaç paraydı kaydirigubbakcemile3 Hani globalin yanındaki züccaciyeden bahsettim ya bende orda gördüm ama kocamandı yüzükler kaydirigubbakcemile3 Ben olmadı kendim yapıcamm dore renkli kelebekli yerimseniben Ama masa örtüsü bulamadım hala senağlama
annem bugün evkurdan bişiyler alıyordu.bende fırsatı kaçırmayıp araya sıkıştırıverdim.days in colors çift kişilik nevresim takımlarım.55 tl cik...
Lahanam nevresimlerinin renkleri çok güzel iyi günlerde kullan yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Yaaa az önce tv de yeni bir reklam gördüm, mondinin. Adam kızına, kızım sana çeyiz alayım mı dedi. Salak kız da istemem babacım istemem diyordu, onun yerine ben alabilirim :roflol::roflol:
Evet bu tarzda dore yaptırıcam yerimseniben eğer bulamazsam saol minikimm a.s.benim annem yapıo bu şekilde canım :1hug:
hoşgeldin fmk.ya kızlar canım çok sıkkın.binbir güçlükle 450 tl para biriktirdim philips marathon elektrikli süpürge alcaktım ya haniiiii.bugün beyoğlundaki darty e gittik bir de göreyim ? olmuş sana 559 tl. çok moralim bozuldu yaaaa.araştıracak olan arkadaşlar vardı.ne yaptınız kızlar baktınızmı fiyat ? nerde ucuzsa oraya yöneleyim yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?