Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bugün pazara gittim ve misafir için tek kişilik nevresim aldım, pazardan alcağımı hiç düşünmemiştim kaydirigubbakcemile3 Bir sürü minicik tokalar aldım kaydirigubbakcemile3Ayrıca günlük kullanmak için 5 liraya salata kasesi aldım, pazarın yanındaki züccaciyeden. Çok güzel şeyler vardı, bi sürü şey beğendim ama elim kolum doluydu daha sonra alıcam yerimseniben

canım ii gunlerde kullan bazen pazara super seyler gelıyoo

çeyizlik olarak aldıklarımı diğer topice koymuştum buraya da ekleyeyim görmeyenler için
acemiperi cicilerin çok güzell,iyi günlerdee kullan şeker yerimseniben
İnşallahh çok güzel balayı geçiririz hihoyyyt Parpalım yaa sen en önemli işi halettin gelinliği yerimseniben Ben hala karar veremedim.Sen madam roseda diktiriyorsun dimi :uhm: Madam burcuya nişanlımın yoğun isteği üzerine gittim ve tahmin ettiğim gibi tam bi fiyasko benneyaptımki Bakalım yarın modaevlerini gezicem inş..:Saruboceq:
bunlarda dün aldıklarım,bakalım beğenicekmisiniz...
Bambu aldıkların çok güzeller Hepsini yi günlerde kullan canım yerimseniben
Süpersinn :lepi:
Evet marmaris sokaklarında yürüken senin kullaklarını çınlatıcam bol bol kaydirigubbakcemile3
Kocaeli çok uzak yavruşumm
Forumda bi kahve molası süper olur yerimseniben Yardımcı olurum tabi Şeniz
bende aldıklarımı ekliyim bari kısslar kaydirigubbakcemile2
Elisam cicilerin çok cicii Hepsini iyi günlerde kullan canımm :1hug:
teşekkür ederim a.s.
kızlar bu pike takımını çok beğendim sipariş vereceğim yarın. sizce nasıl ?

renkleri çok hoş yerimseniben
sulfatçım inşlh düğün olcak benim memur salona gelicek düğünden sonra bir disco turu ardından çorbacı ardından evimize sengözlerimebaksanabenim
Bizdeee çorba içmek istiyoruzz cokacimcoook
elissam ya bu süt şişelerini çokk beğeniyorum bardaksız tek olanlarıda var mıdır sence...
çok seviyorum yaa. yazın dolaba soğuk su koymak için bile olabilir çok sevimli....

Burcucum ben ikeadan aldım 2 tane düz cam tıpalı kapaklı ama desensiz..Bide ben tansaştan aldım 1 tane oda desenliydi.Aklında olsunn yerimseniben

Teşekkür ederim pınarcım Şeniz Fotoğraflarını eklerim yarın. Yaa aldığım nevresimin deseni değil kumaşın kalitesi cezbetti beni, çok beğendim öyle incecik nevresimlerden değil diye de aldım hemenyerimseniben

Hemşom cicilerini iyi günlerde kullan yerimseniben
Bende pazardan mutfak havluları aldım çok şekerlerr :asigim: Birde misafir için meyva bıçakları çatal tatlı kaşığı seti aldım.Çok şirinler
Pazarda çok güzel şeyler var özellikle sosyete pazarlarında yerimseniben

Hemşom ben pazarda ne gördüm bilin mi :1closedeyes: hani en son başıyazmalıkız ekledi ya peçete yüzüklerinden. Tam da onlardan gördüm hem lame hem dore her bi çeşit , ama örtüleri yoktu :1no2:

Sosyete pazarlarına gidemedim işte, o da eksik kalmasın aslında yaaa gitsem iyi olur kaydirigubbakcemile3

Hemşom ben pazarda ne gördüm bilin mi :1closedeyes: hani en son başıyazmalıkız ekledi ya peçete yüzüklerinden. Tam da onlardan gördüm hem lame hem dore her bi çeşit , ama örtüleri yoktu :1no2:

Hımm kaç paraydı kaydirigubbakcemile3 Hani globalin yanındaki züccaciyeden bahsettim ya bende orda gördüm ama kocamandı yüzükler kaydirigubbakcemile3 Ben olmadı kendim yapıcamm dore renkli kelebekli yerimseniben Ama masa örtüsü bulamadım hala senağlama

ekle canım beklıyorus yarın kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Sormadım biliyomusun, baktım örtüsü yok moralim bozuldu kaydirigubbakcemile3 Yap da koy şuraya yaa ben de belki örneğini çıkarırım :roflol:O masa örtülerinden bulmam lazım çünkü dertsiz tasasızmış, kimse dökmese ben masaya bişey dökerim leke kalmasın :roflol:

canım walla ıyı çıkartmıslar bu dertsız masa ortusunu benım suan yapılıyo dantellerı gelsın resmını ceekerım sanada ornek olur

Canım eğer hazır bulursam ilk işim sana haber vermek olacak yerimseniben
Pınarında dediği gibi eğer bulamassam bende diktirmeyi düşünüyorumm benneyaptımki

annem bugün evkurdan bişiyler alıyordu.bende fırsatı kaçırmayıp araya sıkıştırıverdim.days in colors çift kişilik nevresim takımlarım.55 tl cik...

aldıklarımı ekledim.kıslar bir sürü ciciler eklemiş.onlarında yorumlarını yarın işş yerinden rahat rahat yazayım.bir sürü şey eklenmiş.yorumlarımı yarına saklıyorum...

Yaaa az önce tv de yeni bir reklam gördüm, mondinin. Adam kızına, kızım sana çeyiz alayım mı dedi. Salak kız da istemem babacım istemem diyordu, onun yerine ben alabilirim :roflol::roflol:

benim annem yapıo bu şekilde canım :1hug:

canım teşekkürler daha güzelleri senin olsun inşallah ama bu ne yaaa nie o kadar artmış...alma yahu araştır..saçmalık...ben almadan araştırmıştım o kadar çok fiat oynuyordu ki anlatamam...üzülme kuşum eminim uyguna bulucaksın...çok kızdım ne zamı bu krizdeklava:
kızlar yeni ciciler eklenmiş hepsi pek güzel iyi günlerde kullanın..

Son düzenleme:
Beta sen yarın mı gelinlik araştırmasına çıkıyordun?Senden önerileri alırım ben de yerimseniben Ben de 10 gün sonra başlıyorum hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…