İnşallahh yarın gidicez bakalımm.Umarım gönlüme göre bi yer bi fiyat bulabilirimm :Saruboceq: Ben sana izlenimlerimi aktarırım kaydirigubbakcemile3Beta sen yarın mı gelinlik araştırmasına çıkıyordun?Senden önerileri alırım ben de yerimseniben Ben de 10 gün sonra başlıyorum hihoyyyt
Hemşom kayıvalidenle aran nasıl? öyle bir topik açılmıştı görmüşsünüzdür belki, kayınvalidesine iki çift lafı olanlar diye ama şimdi baktım yok :uhm:
:1ninca:
İnşallahh yarın gidicez bakalımm.Umarım gönlüme göre bi yer bi fiyat bulabilirimm :Saruboceq: Ben sana izlenimlerimi aktarırım kaydirigubbakcemile3
Walla çok şükürr şuan iyi yerimseniben Bir çok şeyde kendi anneme tanıştığım kadar onada danışıyorum.Kendi annemden ayırmıyorum.Zaten kayınvalide gözüyle bakarsan asla ısınamazsın ondan ben hiç önyargılı davranmıyorum.Sonuçta eşimin anne babası benimde anne babam olacak değil mi yerimseniben Zaten aynı binada oturucaz iyi anlaşmamız lazım kaydirigubbakcemile3
Bence de en güzelini yapıyorsun. Ama o topikte yazılanları okusaydın neler neler var, bazılarını okyunca hem çok üzüldüm hem de bazılarına çok güldüm. Hatta ben güzel bişeyler de yazdım ama şuan topik yok ortada. Galiba çok kötü şeyler yazıldı kaydirigubbakcemile3
Kayınvalideler kızmışlardır kaydirigubbakcemile3 Ben o tür şeyleri okuyunca tırsıyorum ondan mümkün olduğunda okumamaya çalışıyorum :1no2:
Mesela fikret gibi bi kayınvalidem olsaydı mümkünü yok dayanamazdımm Çok üzgünüm çoook Ben çok duygusalım ufacık bi laf etse alınırım walla senağlama
Ama kayınpederle resmiyetim devam ediyor nasılsınız efendim şeklinde konuşuyorum kaydirigubbakcemile3
Kayınpederden tırsıyorum çünkü :1ninca:
Amanınn kim gelmişş hihoyyyt
Hemşom bu arada aklında gelinlik modeli varmı ? Nasıl yaptırmayı düşünüyorsun :uhm:
şindüüüüü sıra benümkülerde
hisardan aldığım tencerem ve çaydanlığım geldi cumartesi günü..
cnm çok güzeller hisara zaten laf söylenmez o kalpli fincanlardan bişeyler içmek eminimki çok keyifli olur güle güle kullan
bktbb canım çok güzel aldıkların..
o kavanozları bende çok beğeniyorum..bakliyat kavanozu olarak alıcam inşAllah..güle güle kullan canım..
Canım tencere setlerin hayırlı olsun yerimseniben Hediyelerinde pek güzelmişşindüüüüü sıra benümkülerde
hisardan aldığım tencerem ve çaydanlığım geldi cumartesi günü..
Yafs bizimki biraz sert benneyaptımki Saygıya,hörmete çok önem veren biri..Bişeyinide görse uyarır hemen bide huysuz accuk kaydirigubbakcemile3 Şimdiye kadar beni hiç uyarmadı ama diğer gelinlere olan tavrını gördüm :1ninca: Ama bende saygımda asla kusur etmem sengözlerimebaksanab Nişanlımda babasıyla pek anlaşamaz kaydirigubbakcemile3 Mesafeni bu şekilde koru diyor benneyaptımki Benim hiç görümcem yok 3 tane eltim var..Ondan kayınvalide gelinlerini kızları olarak görüyor saolsun yerimsenibenAllah iyiliğini versin, sert biri mi kaydirigubbakcemile3 Aslında kayınpederler gelinlerle kayınvalidelerden daha iyi anlaşıyorlar hep etrfata gördüklerim öyle. Ama malesef benim kayınppeder yok, nişanlım askerdeyken vefat etti :çok üzgünüm:
:1hug:
selam kızlarr a.s.
ne güzel şeyler eklemişsiniz geçmişten kendimi alamıom
havlulalar
nevresim takımları cam eşyalar(kuzulu şişe süper)
pijamalar
herkes iyi günlerde sağlıkla kullansın. bende bugun ufaktan bişeyler aldım
çamaşır sepeti koçtaştan 32 tl
şeker kahve tuz vs koymak için saklama kabı migrosta paşa bahce ürünlerinde %30 indirim var 5 küsürden 3 küsüre düşmüş
Vala birazcık bişeyler var ama net değil. Üst kısmını minicik tül üçgen kol gibi istiyorum, straplez giyemem rahat edemem çünkü, nişanlım da çok ince askı olsa bile bi askı olsun ben rahat edemem sen öyle askısız dolaşırsan diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Üstü taşlı filan olabilir, aşağısı ise biraz daha sade çok aşırı kabarık olmayan bi model istiyorum. Ben de bilmiyorum ne istediğimi :uhm:
Yafs bizimki biraz sert benneyaptımki Saygıya,hörmete çok önem veren biri..Bişeyinide görse uyarır hemen bide huysuz accuk kaydirigubbakcemile3 Şimdiye kadar beni hiç uyarmadı ama diğer gelinlere olan tavrını gördüm :1ninca: Ama bende saygımda asla kusur etmem sengözlerimebaksanab Nişanlımda babasıyla pek anlaşamaz kaydirigubbakcemile3 Mesafeni bu şekilde koru diyor benneyaptımki Benim hiç görümcem yok 3 tane eltim var..Ondan kayınvalide gelinlerini kızları olarak görüyor saolsun yerimseniben
Evet yapıcaz canım.Bizim düğün olmuyacağı için kına maşallah pek eğlenceli oluyor kaydirigubbakcemile3 Nişanlım boşnak göçmeni çok oyuncudur sülalesi.Düğün salonu tuttuk Kına gecesinde 4 kıyafet değiştircekmişimm :1shok: Adetleri öyleymiş :uhm: Cuma günü kına olacak pazar nikah..Haftasonu düğün salonlaro daha pahalıı ondan bizde cuma olsun hem bigün ara veririz rahat rahat pazara hazırlanırız dedik.Çünkü bide bizde kına günü teyzelerden biri genç kızları gelini eve toplar sabaha kadar kimse uyumaz eğlenir gençler.uyuyan olursa suratlarını boyuyolarr kaydirigubbakcemile3 Ondan bigün ara vermek güzel olacak :lepi: Siz nasıl yapıcaksınız ?
Buketcimm sepetimm çok cüzell :asigim: Bende böyle yuvarlak hasır arıyordum ama şimdi kareye taktım bende kaydirigubbakcemile3 İyi günlerde kullann canımm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?