Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfatcım saol şekerim alıcaksan bu ara migrostan alın tüm paşa bahçe ürünlerinde %30 indirim var
kızlar ben kaçayım artık uykum geldi çok öpüyorum hepiciğinizi...

Yok canım madonna yaka gibi değil ama öyle gibi anlatmışım, daha doğrusu anlatamamışım :roflol: Senin dediğin gibi benim de tül bişey olcak ayyy bulursam eklicem öyle bişey nette. Kısçeler gibi çizemiyorum da kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım, dostlar sağolsun. Ayyy cici arkadaşım benim :1hug: Evet kayınvalidemle maşallah çok iyi anlaşıyoruz, çok seviyorum onu da oğlunu da:asigim:

Migrosa bakalım o zaman buketcim, iyi geceler kızlar ben de kaçıyorum

cnm benim düğünüm olucak pazar günü kınayıda cuma günü istiyorum ama kına evde olucak

cnm kare yuvarlak farketmez ne uygun bulursun onu al şurda kalmış kaç gün :roflol:
saol cnmma.s.
Aslında en güzeli evde kına yerimseniben Bende öyle istiyordum ama saolsunlar düğün olmucak bari kına gecen eğlenceli olsun dediler.Bende kıramadım :1no2:
Cuma en güzeli bi gün dinlenmiş oluruz pazarda rahat rahat hazırlanırız dimi yerimseniben

Az kaldı buket ama benim gelinlik yok meydanda :1no2: mobilyalarımda gelmedii Çok üzgünüm çoook Bakalımm nolcak..

Tatlı rüyalar bu arada Şeniz

Hımmm :uhm: Ben bi ara eklemiştim hatırlıyormusun modelleri ?

günaydınnn kızlarr güne kötü baslıyorum offff
bi gelinlik beğnedim cumartesi, o günden beri bi saniye çıkmadı aklımdan,
alamıyorum daaa ayy ne kötü bişey bu yaaa

Günaydin kizlarrr dün fazla disarda kalmisim yürüyüs yapmak icin ciktim yüzüm kollarim cok fena yanmis günesten...

ay ya cok cok güzel hisar harika bir marka. Karaca konusuna gelince evet kalitesi düsükmüs.. Nisanlim Züttcaciye Bölümün müdürüne sormustu tavisiye etmemis karaca ürünlerini cin de ürettiriyor demis. Hisar pahali ama güzel. Benim bitek Hisar dan bir caydanligim var üstü porselen fiyatini hatirlamiyorum ama 100 tl ödemeistim herhalde.
al canim al!!

günaydınn iyi haftalar kızlar

hersey cok güzel güle güle günlerde kulanirsiniz insallah

üzülmek yok vardir mutlaka bir yolu... allah büyük

bu takımı da cumartesi günü aldım 15 tl

buna bayılmıştım sizler alınca dayanamadım bende aldım:dance:

şarjlı süpürgem

kirli sepetinin fiyatına resmen şok oldum burda bi ceyiz mağzasında 89 TLydi hemen hemen aynı beyaz ama sadece kapağında peluş bi köpekçik var,
güle güle kullan canım

Beta sen yarın mı gelinlik araştırmasına çıkıyordun?Senden önerileri alırım ben de yerimseniben Ben de 10 gün sonra başlıyorum hihoyyyt

bence kimse gelinlik arastırmaya baslamasın :) alacağınız gün gidip bakın.
bende bu cumartesi basladım tam anlamıyla bakmaya hani nisanlım 1 ay sonra askerden gelecek
dolastırmayayım askımı karar veririm birkac yerde gösteririm seceriz diye düsündüm,
ama bi gelinlik giydim ki sormayın, yemeden icmeden kesildim neredeyse :1no2:, o kadar güzeldi yani
ee simdide alamıyorum hem para yok, hem nisanlım yok
ooff offff

üzülmek yok vardir mutlaka bir yolu... allah büyük

sonradan başka bir gelinlik beğenir miyim bilmiyorum ama bu hafta içinde bunu almazsam satılacağı kesin, her modelden bi tane geliyo çünkü
asılnda gelinlik için param var ama onu ev tutarken kullanmayı düsündüğüm icin gelinliği alamıyorum ev daha acil dimi kızlarr ev tutamazsak olmaz ama gelinlik bi yolunu bulunur,
çok çok kiralanır :1no2:

cnm sorması ayıp ne kadardı? o gelinlik modelini tut aklında yada çiz bi yere diktir mutlaka daha uyguna yapan yerler çıkar senin almaya müsait olduğun zamanda
bide ben kiralama ile satın alma arasında çok fark yok diye duymuştum mesela gelinlik 1000 tl onu 700-800 arası kiralıolarmış gibi bişey duyup şok olomuştum doğrumudurki acaba???

günaydın iyi haftalar çeyizci kızlar,aldıklarınızı iyi günlerde kullanın,bende sizlerden fikir ediniyorum,harika çeyizler alıyorsunuz

bunlarda benimmm

hayırlı olsun

ben bu hatayı gecen sene yaptım, belime kadar uzun saclarım vardı aynı victoria modeli kestirdim, sırf değisiklik olsun diye, gecer sene şubattı sanırım, o zamandan beri saçlarımı uzatıyorum yeni yeni omuzlarıma geldi,
öyel pisman oldum ki anlatamam, ama herkes çok yakıstığını da söylemisti tabi,
ben yine de uzun saç seviyorum kestirmeden bir kere daha düsün canım
kaydirigubbakcemile5

Günaydınlar herkeşlereee.....
Buketcim hasır sepetin çok güzel, ıyi günlerde kullan
Başıyazmalı hepsi çok güzel, arılı şişe ve bardaklar çok şekerr Güle güle kullan

günaydın kızlarrrrrr
dün aldığım 24 parça schafer günlük çatal kaşık bıçak takımım..altlığıyla 25 parça..23 TL'ye aldım..rengi buz mavisi..

buzdolap süslerım krızdeyım yalnızca 4 tane alabıldım

araya araya bulduğum kardeslerım

lımonluğum

yengemınn aldığı suplalarım gold renk ben gumus alcam bıde

gunaydn kızlar görmeyenler ıcın h sonu reısm eklemıştım

evet tatlım kiralama ve satın alma arasında çok az fark var, 1000 TLyse 500 TL ye kiraya veriyorlar ama her gelinlikçi vermiyor tabi,
bu gittiğim modaevi de kiraya vermiyordu mesela yoksa ben bi gece için o kadar parayı vermem de,
gelinlik hiç hayal etmediğim bi modeldi hatta adamın ısrarıyla giydim daha geldi bu model sana sahane olur dedi,
fiyat 3.750yle açtı ama en son sıkı bi pazarlık 1.500 TLye düstü o da bugün gelir alırsan dedi offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…