Anladım ben seni madonna yaka istiyorsun sen yerimseniben Bende straplez istiyorum kolarına tül istiyorum bende sadece öyle straplez giyemem
Balık etek modeli istiyorum ama nişanlım saolsun azcuk yan çiziyor Çok üzgünüm çoook
Düğün olmucak nasılsa azcık assortik olsun dimi kaydirigubbakcemile3
Bu arada hemşomm söylemeyi unuttum..Başınız saolsunn :1no2: Kayınvalidenle aranız iyidir senin gibi cici bi gelini var :1hug:
Aslında en güzeli evde kına yerimseniben Bende öyle istiyordum ama saolsunlar düğün olmucak bari kına gecen eğlenceli olsun dediler.Bende kıramadım :1no2:cnm benim düğünüm olucak pazar günü kınayıda cuma günü istiyorum ama kına evde olucak
cnm kare yuvarlak farketmez ne uygun bulursun onu al şurda kalmış kaç gün :roflol:
saol cnmma.s.
Yok canım madonna yaka gibi değil ama öyle gibi anlatmışım, daha doğrusu anlatamamışım :roflol: Senin dediğin gibi benim de tül bişey olcak ayyy bulursam eklicem öyle bişey nette. Kısçeler gibi çizemiyorum da kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim canım, dostlar sağolsun. Ayyy cici arkadaşım benim :1hug: Evet kayınvalidemle maşallah çok iyi anlaşıyoruz, çok seviyorum onu da oğlunu da:asigim:
kızlar hisarın kampanyası çıkmış ya da daha önceden varmıydı bilmiyorum da ben yeni gördümdelikafadulden
9 parça çelik tencere seti
4 parça çaydanlık seti
4 parça cezve seti
6 parça gümüş sahan seti
90 parça çatak kaşık bıçak(ahşap kutuda)
9 parça teflon tencere seti
6 tane çay bardağı
13 parça çay seti (6 tane çay tabağı+6 çay kaşığı+1 gümüş tepsi)
1555 TL
bi tek yemek takımı yok içinde.yemek takımını karacanın bone china olanlarından (795 TL) istiyorum ben.
2350 TL yapıyoo onunla beraber..
karaca almayı düşünüyordum ama onun kalitesi pek iyi değil diye duydum..
bi de 1300 TL karaca alsam..teflon tencere seti hisardan alıcam 400 TL bi de karacanın setindeki yemek takımlarını değil de bone china istersen 300 TL fark oluyo dedi satıcı.100 TL de çay seti alsam en az.
2100 yapıyoo sizce ne yapsam yaaa?CADIARZU
annem bugün evkurdan bişiyler alıyordu.bende fırsatı kaçırmayıp araya sıkıştırıverdim.days in colors çift kişilik nevresim takımlarım.55 tl cik...
aldıklarımı ekledim.kıslar bir sürü ciciler eklemiş.onlarında yorumlarını yarın işş yerinden rahat rahat yazayım.bir sürü şey eklenmiş.yorumlarımı yarına saklıyorum...
günaydınn iyi haftalar kızlar
günaydınnn kızlarrgüne kötü baslıyorum offff
bi gelinlik beğnedim cumartesi, o günden beri bi saniye çıkmadı aklımdan,
alamıyorum daaaayy ne kötü bişey bu yaaa
:1hug:
selam kızlarr a.s.
ne güzel şeyler eklemişsiniz geçmişten kendimi alamıom
havlulalar
nevresim takımları cam eşyalar(kuzulu şişe süper)
pijamalar
herkes iyi günlerde sağlıkla kullansın. bende bugun ufaktan bişeyler aldım
çok ciciler, bu arılı şişeden bende istiyorum tatlı günlerde kullan cnm
çamaşır sepeti koçtaştan 32 tl
şeker kahve tuz vs koymak için saklama kabı migrosta paşa bahce ürünlerinde %30 indirim var 5 küsürden 3 küsüre düşmüş
Beta sen yarın mı gelinlik araştırmasına çıkıyordun?Senden önerileri alırım ben de yerimseniben Ben de 10 gün sonra başlıyorum hihoyyyt
üzülmek yok vardir mutlaka bir yolu... allah büyük
günaydınnn kızlarrgüne kötü baslıyorum offff
bi gelinlik beğnedim cumartesi, o günden beri bi saniye çıkmadı aklımdan,
alamıyorum daaaayy ne kötü bişey bu yaaa
sonradan başka bir gelinlik beğenir miyim bilmiyorum ama bu hafta içinde bunu almazsam satılacağı kesin, her modelden bi tane geliyo çünkü
asılnda gelinlik için param var ama onu ev tutarken kullanmayı düsündüğüm icin gelinliği alamıyorumev daha acil dimi kızlarr ev tutamazsak olmaz ama gelinlik bi yolunu bulunur,
çok çok kiralanır :1no2:
günaydın iyi haftalar çeyizci kızlar,aldıklarınızı iyi günlerde kullanın,bende sizlerden fikir ediniyorum,harika çeyizler alıyorsunuz
bunlarda benimmm
bukett aynı bu modelde ablam bugün peruk takmışş gelmişş şok oldumm :1shok:
Ama simsiyahtıı saç rengi..Çok cesaret isteyen bi model benim saçlarım çok uzun böyle kestirirsem 1-2 ay saç ararımm kafamda kaydirigubbakcemile3 Peruğu taktım bana hiç yakışmadı kaydirigubbakcemile3
Ama senin saçlarda sarışın dimi :uhm: Senin yüz tipinde çok güzel eminim yakışırr sana yerimseniben
buzdolap süslerım krızdeyım yalnızca 4 tane alabıldım
araya araya bulduğum kardeslerım
lımonluğum
yengemınn aldığı suplalarım gold renk ben gumus alcam bıde
vee kalplı cıps tabağım kıskananlar catlasın
ozdılek saten nevresımım
days ın colurs nevresım
days ın colours nevresım
days ın colours örgu battanıyem 2.sı
taç nevresım cok beğendım
pasta tabaklarım 6lı kucuk 1serves 10 tl
cereslıklrım
KKdan aldığım ıslemelı nvresım takımım
lıflerım hepsını acmaya erındım bu kadr kafı
annemın yıllar önce yaptırdığı nevresım takımı memlekettengeldı
cnm sorması ayıp ne kadardı? o gelinlik modelini tut aklında yada çiz bi yere diktir mutlaka daha uyguna yapan yerler çıkar senin almaya müsait olduğun zamanda
bide ben kiralama ile satın alma arasında çok fark yok diye duymuştum mesela gelinlik 1000 tl onu 700-800 arası kiralıolarmış gibi bişey duyup şok olomuştum doğrumudurki acaba???
memleket hatırası bunlar takım ama örnek olarak koydum
pıkem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?