Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kız bedavamı veriyolardıa.s:roflol:

ya banada yakın ıkı tane bım var
acaba bende alsam mı nasıl kalıtesı ıyı mı acep neyse aksama bakam hosuma gıderse alım sankı başka eksık kalmadı benımde alla alla:roflol:

güle güle kullan cnmm

Teşekkürler canım.

ya banada yakın ıkı tane bım var
acaba bende alsam mı nasıl kalıtesı ıyı mı acep neyse aksama bakam hosuma gıderse alım sankı başka eksık kalmadı benımde alla alla:roflol:

Hee ben de aldıktan sonra öyle dedim çok lazımdı diye -tatlicadiarzu- kaliteden pek anlamıyom ben ama güzel gözüktü gözüme.Tava daa sonuçta kaydirigubbakcemile3
Bence bi git bak ama burdaki gibi açlar varsa bitmiştir çoktan -tatlicadiarzu-

burcucello canım yaa o bornoz takımını ne kadara aldın çok merak ettim çok güzelmiş çok cici ya bir de ankaradasın nerden aldın çok soru sordum amadelikafaduldendelikafadulden Şeniz

arkadasım bımde mudur yardımcısı bı alo derım bana hemen ayırır sorun olmas aksam yanına bı gıdemde bakem
sonucta tava ama kalıtesız malzemedende olmasın demı ınş ı gunlerde kullan cnm sende
bıde ben sosluk gormedım nası bısey resmı var mı

:1shok:

59muuuu :1shok: yine 20yetale kazık yidim yaa -tatlicadiarzu- alttakinden ben aldım.Görünüşü çok tatlıydı ama kullanmadım daha :jeyyar:

ya nerden alcaz bunu ben arkadaşıma hedıye alıcam sıteden mı kızlar cvp beklıyorumm

Asortik canım nerde satılıyor bunlar
link varsa alabilir miyim
kırmızı kırmızı cok hoslarhihoyyyt

azelya tşk cnm bende sosluk dıyınce aklıma baska sey geldı :roflol: yağlık sırkelık gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…