ayyyy sabahın köründe Bim markete koştum.Herkes kuyruktaydı.Krep tavasını aldım ama sosluk kalmadı cazgırlık yapamadım bi çarptılar bana başkası aldı :1shok: Heheh aklıma geldikçe gülüyorum ya o sıradaki tipimi bir görseydiniz -tatlicadiarzu-
kız bedavamı veriyolardıa.s:roflol:
Selam kzılar..Ben bunları almayı düşünüyorum...İkiside 59 ytl...Alayımmmı ne dersiniz???
sorma yaaw 7ytl idi krep tavası delikafadulden biraz araştırsam dışarda da bulurdum ama bim eve yakın die sabah sabah gittim işte.Millet çift çift aldı :ecrin_bebek:
güle güle kullan cnmm
ya banada yakın ıkı tane bım var
acaba bende alsam mı nasıl kalıtesı ıyı mı acep neyse aksama bakam hosuma gıderse alım sankı başka eksık kalmadı benımde alla alla:roflol:
Muffin Kalıpları - www.supermutfak.com
Silikon Cupcake Muffin Kalıpları - CUPCAKES - Blogcu
Banyo ve mutfak ürünleri alışveriş sitesi Kalede.com?a hoşgeldiniz! | Kalede.com |
bu sitelere bakabilirsin..
kopyala adres yerine yapıştır..sitemde sorun var link olarak ekliyemiyom(
Teşekkürler canım.
Hee ben de aldıktan sonra öyle dedim çok lazımdı diye -tatlicadiarzu- kaliteden pek anlamıyom ben ama güzel gözüktü gözüme.Tava daa sonuçta kaydirigubbakcemile3
Bence bi git bak ama burdaki gibi açlar varsa bitmiştir çoktan -tatlicadiarzu-
:1shok:
59muuuu :1shok: yine 20yetale kazık yidim yaa -tatlicadiarzu- alttakinden ben aldım.Görünüşü çok tatlıydı ama kullanmadım daha :jeyyar:
böyle bir set gördüm arkadaslar, henüz almayanlar için fikir olsun diye resim ekliyorum
Asortik canım nerde satılıyor bunlar
link varsa alabilir miyim
kırmızı kırmızı cok hoslarhihoyyyt
azelya tşk cnm bende sosluk dıyınce aklıma baska sey geldı :roflol: yağlık sırkelık gıbı
adresi yazdım canm
bayıldım çok şirin iç açıcı nerden bulabiliriz peki bunu :uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?