Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aa pıtırcık o cantadan bende alıcam ama kampanya 5 kataloğundan 3 tane şey alıcam öyle bedavaya gelicek. kumaşı filan nasıl büyükülüğü

bende yatak örtümü eklemek istiyorum ama yükleme sitesinde problem var herhalde

ayy güselmişş canım güle güle kullan valla ben cok begendım kaydirigubbakcemile5

Amma çok yazmışsınız yaaa oku oku ancak bitti. Herşeyi de unuttum bile, mandilin canım, söylediğin banyo setine karar verdik KK olarak onu alcam :roflol: Sinay tatlım çok üzüldüm ya ne denebilir ki, bundan sonra çok rahat hareket edemeyebilirsin orda her ne kadar hiç bir suçun olmasa da. Eğer rahat edemiceksen ki bu durumda çok zor bence bırakman yararına olur. Hakkında hayırlısı canım

ayy güselmişş canım güle güle kullan valla ben cok begendım kaydirigubbakcemile5

hihoyyyt saol ya ben niye böyleyim bilmiyorum, bir sey eklemeye korkuyorum kötü yorum alirim diye böyle güzel yorum olunca seviniyorum dolayisiyla... ama sizlerin yorumu gercekten önemli gelinlik seciminde filan baya yardimci olunuz.. diktirmeye baslamistim modeli buraya yine sordum sizlerden gelen fikirler göre son anda bazi detaylari deistirmistim kaydirigubbakcemile2 yasasin :enbuyukkk:

fmk cım sorması ayıp kac yetale CADIARZU

bilmiyorum yani bilmiyorum derken söyle... bu yatak örtüsü
yatak orta berdesi + oturma oda perdesi 1200 tl
ayri ayri fiyatlari bilmiyorum ama hepsini bir birlanttan alinca indirim yaptilar
bide perdelerde %50 indirim kapanya vardi
pedelerim de pullu aksam olunca parliyorlar annem secti tülleri filan ben almanyada oldugum icin...

yatak örtün çok güzel güle güle kullan :dance:

saol canim

sicze nasil fiyati yatak örtüsü + yatak odasi perdesi tül yanda sallari var bide üste bir sey oluyorya ondan

oturma oda perdeleri de tül yanda sallar bide üstde (adini bilmiyorum) 1200 tl
babam cok pazarlik yapmis... en son annem utanmis ikinci severe annem daha gitmemis ;-)

çok şık bi örtü cidden güle güle kullan fiyatı hakkında yorum yapamıcam pek anlamam bu işlerden

böcük gitti mi bende geldi sanmıştım

:roflol: :roflol:

banyo icin aldim aldiklarimi eklemek istiyorum ama ya benim pc de var bir sey yada image sitesinde anlamdim gitti

valla canım ben pek bılmıyorum pıyasayı ama ne bılım ii gibi bı de brillant ya olur zaten o kadar.tül ve perdeleri baya güzel ve kalitelidir yani. şu % 50 indirimi duymuştum ben de.evimiz tutulursa ve bu kampanya da bitmezse ben de brillant düşünüyorum.bakalım kısmet.

hayirlisi canim.. kampanya denk gelirse gercekten iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…