Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende ıstıyorum ama bıseyı merak edıyorum o mıknatıslı baharatlıklar nasıl kullanılıyo banada yaz adresı cnm

kızlar ya bişi sorcam ben,akşam yemekteyizi izlerken aklıma geldi,hani büyük kavanozlar oluo baharatlık gibi,böle dolmalık biber şeklinde gibi kapağı tamamlıo üstünü sapı flnda oluo bazen,varmı öle bişiyi olan,tuz fln koymak için büyük oluo baya,resim araştırdım ama bulamadım(anlatabildimmi bilmiom)

ben bişe anlamadım kaydirigubbakcemile

Ben mağazadan almıştım netten değil.

istanbuldamı hangi mağaza[/QUOTE]

hayır canım Samsundayım ben.Arzum ürünleri satan bir mağazadan aldım.Kesin bulursun sende.

Ya Arsima içim gitti o sebze soyacağına, rendeye..Hele salata servisleri çok tatlı ya hihoyyyt
Nerden bulcas biz onları?? ay gözüm doysun -tatlicadiarzu-

istanbuldamı hangi mağaza

hayır canım Samsundayım ben.Arzum ürünleri satan bir mağazadan aldım.Kesin bulursun sende.

Ya Arsima içim gitti o sebze soyacağına, rendeye..Hele salata servisleri çok tatlı ya hihoyyyt
Nerden bulcas biz onları?? ay gözüm doysun -tatlicadiarzu-
[/QUOTE]

bakırköy capacıty de var arsıma nın ekledıgı butun ürünler

Teşekkürler Arsimacım.a.s.

pıtırcık85 ben senin dediğini anladım.Sebze şeklinde sapı olan büyük kavanozları diorsun.Ama resmini nasıl bulsak -tatlicadiarzu-

azelya arşima napem kızımmm anlatamadım,ama tam öle bişi süper olmuş dimi:)

tek kelimeyle süper
ama anladım ben seni zaten arkadaşımızda resim eklemiş çok tatlılar
ama nereden bulabilirsin hiçbi fikrim yok
bizde de var o kavanozdan bitane altı cam şişko üstüde domatesin üstü kaydirigubbakcemile2

aZeLYa55 önlükler çok güzel özellikle pembeli grili olan
ama kırmızınında fiyonku çok tatlı
nereden bulacaz şimdi bunlarıııı-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…