Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kız azra sana dıyom nerden kaca aldn ben 5 gun gezdıgım ıcıntanıdık geldıde

Bi yandan gecmisi okumaya calisiyorum esmacim bi yandan cvp yaziyorum gecikme olduysa bundan tatlim. Maskodan aldim canım ilk giriste hemen zaten magaza eger maskoya gittiysen mutlaka gormus olmasin tatlim

Günaydın Kızlar Azracım mobilyalarını güle güle kullan taşlı mobilya hastası olarak bittim yalnız koltuk ve sandalye temizliklerinde Allah sabır versin hele birde titizsen -tatlicadiarzu-

P_nr, parpalm, mandilincim hepinize tesekkur ederim kizlar daha güzelleri sizin olur insallah :1hug:

Günaydın Kızlar Azracım mobilyalarını güle güle kullan taşlı mobilya hastası olarak bittim yalnız koltuk ve sandalye temizliklerinde Allah sabır versin hele birde titizsen -tatlicadiarzu-

Saol canım benimmmmmm zevklerimiz o konuda benziyor bende hastayım tasli masli isil isil olan her objeye. Senin salon süslerin de boyle tasliydi bayilmistim. Simdi benimde oyle seylere ihtiyacim olucak sanirsam

tatlim ben gecen ay sormustum supurgemi alirken rengini hatirlamiyorum ama 475 demisti marathonlarin 3 modeli var acaba sen hangisini soruyorsun model ismini biliyorsan tanidik magaza tel ile arayip sorabilirim

günaydın gelin kızçeler

sulfat hayırlı olsun canım benimde nikahım 30 nisan saat 1 de çok heycanlıyım

azracım toprağım benim hepsi çok güzel güle güle kullanın inş.

Saol canım benimmmmmm zevklerimiz o konuda benziyor bende hastayım tasli masli isil isil olan her objeye. Senin salon süslerin de boyle tasliydi bayilmistim. Simdi benimde oyle seylere ihtiyacim olucak sanirsam

evet canım bu mobilyalara basit gösterişsiz obje olmaz objelerin ben burdayım demeli ve yemek odan tamamıyla biz azranın eseriyiz demeliler yerimseniben herşeyin çok güzel inş. Allahım bu güzellikler içinde sağlıkla huzurla yaşamayı nasip eder sana a.s.a.s.:1hug::1hug:

güzel dileklerin için cok tesekkur ederim sinaycim insallah hepimize nasip eder allahim saglik huzur ve mutlulukla sevdigimizle yasamayi:1hug: yaw sen simdi azranin eseriyiz demeliler diyince acayip gaza geldim goruyomusun. Parada kalmadi bi suru eksik var nasil olcak bilmiyorum allah yardimcimiz olsun :bbo:

azra cıgım gule gulle kullan cnm hayırlı olsn tekrar

saol esmacim... bende senin resimlerini ariyorum bi turlu gelemedim ne cok sayfa katetmisiz ben hic birini okuyamiyorum evdeki bilgisayarimi kaldirdigimdan beri cok sey kaciriyorum

saol esmacim... Bende senin resimlerini ariyorum bi turlu gelemedim ne cok sayfa katetmisiz ben hic birini okuyamiyorum evdeki bilgisayarimi kaldirdigimdan beri cok sey kaciriyorum
cnm arama sıldım albume koydum ordan bak cnm
arkdaslıstemde varmıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…