Kız azra sana dıyom nerden kaca aldn ben 5 gun gezdıgım ıcıntanıdık geldıde
buketcim canımsın teşekkür ederim daha güzelleri senin olur inşallah tatlim bende cok seviyorum aradigimi bulduguma o kadar mutluyumki anlatamamki kelimelerle :teytey:
azracım güle güle kullan cnm
mandilinnnnnnnnnn:))
Günaydın Kızlar Azracım mobilyalarını güle güle kullan taşlı mobilya hastası olarak bittimyalnız koltuk ve sandalye temizliklerinde Allah sabır versin hele birde titizsen -tatlicadiarzu-
azracım güle güle kullan cnm
mandilinnnnnnnnnn:))
arkadaşlar oturduğunuz yere yakın philip satış noktası varsa benim için philips marathon süpürgenin peşin fiyatını öğrenebilirmisiniz ?rengi siyah turuncu olan haniiiiii.ben bugün sordum 550 dediler.ucuz satan bir yer arıyorummmmm
Saol canım benimmmmmm zevklerimiz o konuda benziyor bende hastayım tasli masli isil isil olan her objeye. Senin salon süslerin de boyle tasliydi bayilmistim. Simdi benimde oyle seylere ihtiyacim olucak sanirsam
yatak örtüm geliyor kizlar
[/URL][/IMG]
evet canım bu mobilyalara basit gösterişsiz obje olmaz objelerin ben burdayım demeli ve yemek odan tamamıyla biz azranın eseriyiz demeliler yerimseniben herşeyin çok güzel inş. Allahım bu güzellikler içinde sağlıkla huzurla yaşamayı nasip eder sanaa.s.a.s.:1hug::1hug:
azra cıgım gule gulle kullan cnm hayırlı olsn tekrar
kızlarrr biz bebiş düşünüyoruzzzzzzz:))
cnm arama sıldım albume koydum ordan bak cnmsaol esmacim... Bende senin resimlerini ariyorum bi turlu gelemedim ne cok sayfa katetmisiz ben hic birini okuyamiyorum evdeki bilgisayarimi kaldirdigimdan beri cok sey kaciriyorum
kızlarrr biz bebiş düşünüyoruzzzzzzz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?