Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ya sorma gördüğüme pişman oldum :1no2: aklım kaldı.Site blog sitesiymiş.Sipariş verilmiyor benneyaptımki

anam ne güzelmiş bunlarhihoyyyt

fikirağacı diye bir sitede gördüm ben.zaten google a sebzeye benzeyen kavanoz yazınca çıkıyor resim.Görsellerden aratın.Ama orda satılmıyor :1no2: Satılan yeri bulsam haber vercem hemen yerimseniben

Merhaba arkadaşlar.
Arsimacım koyduğun değişik ürünlere bayıldım tam benlik,oradaki rendeden var bende İlgilenen arkadaşlar varsa Tepe Home dan bulabilirler.
Karıncada var demişsin.Karınca nedir bir mağazamı nette bir site mi cnm?

:jeyyar:Tamam çekerim resim gittiğimde
Bu son eklediğin resimdekini kız kendi yapmış -tatlicadiarzu-

Güle güle kullan Esra..O kapların yeşil ve pembesini de ben aldım kaydirigubbakcemile2 biri bulaşık biri sebze yıkamak için sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
esracım iiii günlerde kullan aldıklarını tatlım :)

o sürahiyi bende beğeniyorum cok kibar, desensiz sade olanı varmıdır acaba? varsa kaçımicam :)

bu arada benim tost makinem ve ütüm geldi

Banada ilk bakışta hiç kullanışlı gelmemişti ama burada 1-2 arkadaş kullanışlı deyince aldım. Ya ne kadar fiyat farkı var arada dimi.Ben birşeyi pahalı alıp aynısını başka bir yerde çok daha ucuza görünce çokkk üzülüyorum.

bende bikaç değişik şey ekliyim
bunları ben almadım ama beğenen olur diye ekliyorum

devamı gelecek...

bu ürünlerin satıldığı mağaza bakırköy capacityde var arkadaşlar.adıda karınca .kaçıncı katta hatırlamıyorum ama.acaipp pahalı bir yer.uçmuş gitmiş maaşallah....

aynen katılıyorum.baksana 3,5 diyorsun yani bizim aldığımıza iki rengini alırsın valla.ama sen o renkli plastikleride çok ucuza almışın.acaba aldığın yermi ucuzdu.çok güzelller

esracm ı gunlerde kullan bende burda sız fıyat yazıyorsunuz aynısını daha ucuza buluorum ama bazen demıyorum mesela o lımon sıkacağı burda 2ytl gordum
benım yasadım yer esenler yanı bıraz maddı acıdan kısıtlı bı yer halk yanı o bakımdan hersey cok ucuz ve butun buyuk mağazaları bulmak mumkun
ıkea carrefour kapalı bı caddede days ın colours taç altınbaşak.... mağazaları daha neler neler en son oturdum kapalı caddeye carrefour ex.ve sınema solunu acıldı teknosada var hersey baya ındırımlı ozellıkkle cok zuccacıyecı var hrsey cok ucuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…