Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayyy gamzem çook sewindirik oldum şimdi yafs.
ne güzel bi haber bu.
ben hemen teyzoşu olmaya hazırım. kaydirigubbakcemile5

gamzee hayırlı olsunn gzel haberrlerini bekliyoruzzz ...isimm buluruzz küçüğe

zar zor bir resim ekleye bildim

[/URL][/IMG]

bide bu
[/URL][/IMG]

ve bu

[/URL][/IMG]

banyo takımlarına bayıldım .çok soft ve sade ama bir o kadar da güzeller...hayırlı olsun canım...

bunlar da çeyizlerimden parçalar

canımcım hepside çok güzel .kokoş terliklerinide ayrıca tek geçerim yani...

Bunlar ve bikaç tane daha var ben de ama asıl fotolar arkadaşımda, onları da yarın alcam kaydirigubbakcemile3 Baktığında söyle hemen sileyim

dün akşam gördüm canım fotolarını.jayırlı olsun ...

evet lahanam iki ay kaldı artık herşeyi tammalıyoruz Allahın izniyle..

bu da dört mevsim takımım..
son anda aldı annecikim içinde kalmasın dedisenağlama

birde nevresim takımı aldık:)

kız öldürdün beni yine.o pike takımı ne öle beeee...
tam bir geliin yatağı olacak yani yatağın.hayırlı olsun canım.dört mevsimleri zaten ayrı tutarım .uyku seti falan ben uyuz oluyorum.bunlar ne kadar kullanışlı oluyorlar.ayrıca dört mevsimin benim nevresimimle aynı.
bide ne vardı he nevresiminde çok güzel.iyi günlerde kirlet yazmalım...

gamzecim senin adına çok sevindim bende evlenince anne olmak istiyorum:ecrin_bebek: ama bazen istekleri ertelemek gerekiyor:çok üzgünüm: benim en az 2 yıl bebek düşünmemem lazım mesela, çalışmam lazım işi bırakmam da, çalışmam da bebeğe engel olacak yani her durumda 2 yıl bekar gibi gezicez

Son düzenleme:
lahanam da gelmiş Şeniz

gamze hayırlı olsun tez zamanda inşallah :ecrin_bebek:

canım bnde yagız emre dusunuyorum erkek arkdsmda kıs için berrak ıstıyo ama ben ıstemıyorum

yağız ismine bayılıyorummm yaaaa nedenseee..berru ALLAHIN 99 ıSMıNDEN BıRıı dikkatimi çekti kulagıma hos geldi

Gamzecim bu arada kızına duru koyarsan oğluşun olursa da doruk düşün bayılıyorum bu ismede aşk-ı memnu da peyker oğluna koydu daha bi hoşuma gitmeye başladıkaydirigubbakcemile3

gercekten farklı bır ısım berru inş hersey gonlumuzce olur nıhalcım

inşş cnmm daha onaa cokkk erkennn sırda dugun var daha ALLAH herşeyin hayırlısını versinn tüm kk cılara:Saruboceq::Saruboceq:

annenin gercekten el ciziminde yetenegi harikaymis buketcim.. anneciginin emegine saglik tatlim güle güle kullan canım

güle güle kullan tatlim
saol canım

Ben çok sevdim bu çantayı çok canım istedi ama pahalı geldi almadım
canım ben 3 ürün almadım kadın 15e verdi sadece çantayı

evet bana da gelebılırrr o cantadann guzelmıııı
çok güzelmiş kız

aa pıtırcık o cantadan bende alıcam ama kampanya 5 kataloğundan 3 tane şey alıcam öyle bedavaya gelicek. kumaşı filan nasıl büyükülüğü
çok büyük canım sapları deri gibi alt kısmı kumaş yıkanabilirde

pıtırcık güle güle kullannn iyi akşamlar böcük hoşgeldinn a.s.
saol canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…