Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aynen katılıyorum.baksana 3,5 diyorsun yani bizim aldığımıza iki rengini alırsın valla.ama sen o renkli plastikleride çok ucuza almışın.acaba aldığın yermi ucuzdu.çok güzelller

Canım bizim burda bir mağaza var paşabahçe adında ama plastik cam ürünler mutfak için kıvır zıvır herşey var ve çokta ucuz. Her gittiğimde kasada kuyruk oluyor.

teşekkür ederim canım. Ben her zaman birşey alınacaksa araştırma taraftarıyım.Daha sonrada pahalı alıp moral bozulamaması açısından. Ben karşıları hiç bilmem mesela bugün eltim burda istoç var çok uygun ve her çeşit şey var dedi. İlk fırsatta oraya gideceğim bakalım gerçekten uygunmu

burcucello canım yaa o bornoz takımını ne kadara aldın çok merak ettim çok güzelmiş çok cici ya bir de ankaradasın nerden aldın çok soru sordum amadelikafaduldendelikafadulden Şeniz

tesekkur ederim canım.annem 150 ye almış bizim ordaki bir yerden.yani normal bir ev dükkanı,ceyiz dukkanı.. canım oyle ararsan bulursun. istersen internette de var,orda da 150 tl.

Herkese Merhabalar,
Rastladığım en mükemmel forum. Günlerdir hayranlıkla çeyizlerinize baktım. Hepsi de imrendirecek kadar zevkli şeyler . İnşallah hepiniz güzel günlerde kullanırsınız.
Bende kendimce aldıklarımı en kısa zamanda ekleyeceğim.
Hepinize iyi çeyizler kızlar :)

Kızlar Aldığımız ürünlerin resimlerini nasıl ekleyebiliyoruz?
Bilen biri bildirebilirmi:)?
çok teşekkürler

Kızlar Aldığımız ürünlerin resimlerini nasıl ekleyebiliyoruz?
Bilen biri bildirebilirmi:)?
çok teşekkürler

bende dün öğrendim
ImageShack® - Image Hosting bu siteye giriyorsun, gözat a tıklayıp resmini seçiyorsun
host it e basıyorsun çıkan linki kopyalayıp sayfaya yapıştırıyorsun
kaydirigubbakcemile3

buna benzerleri ykm de görmüştüm ama fiyatları çok uçuktu
sen nerden buldun pıtırcık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…