aynen katılıyorum.baksana 3,5 diyorsun yani bizim aldığımıza iki rengini alırsın valla.ama sen o renkli plastikleride çok ucuza almışın.acaba aldığın yermi ucuzdu.çok güzelller
bayıldım çok şirin iç açıcı nerden bulabiliriz peki bunu :uhm::uhm:
esracm ı gunlerde kullan bende burda sız fıyat yazıyorsunuz aynısını daha ucuza buluorum ama bazen demıyorum mesela o lımon sıkacağı burda 2ytl gordum
benım yasadım yer esenler yanı bıraz maddı acıdan kısıtlı bı yer halk yanı o bakımdan hersey cok ucuz ve butun buyuk mağazaları bulmak mumkun
ıkea carrefour kapalı bı caddede days ın colours taç altınbaşak.... mağazaları daha neler neler en son oturdum kapalı caddeye carrefour ex.ve sınema solunu acıldı teknosada var hersey baya ındırımlı ozellıkkle cok zuccacıyecı var hrsey cok ucuz
burcucello canım yaa o bornoz takımını ne kadara aldın çok merak ettim çok güzelmiş çok cici ya bir de ankaradasın nerden aldın çok soru sordum amadelikafaduldendelikafadulden Şeniz
buyrun size bir sürü cici bici şeyler:)
nette bi siteden buldum ama toptan satış yapan bi yer sanırım fiyat flnda yazmıo
buyrun size bir sürü cici bici şeyler:)
nette bi siteden buldum ama toptan satış yapan bi yer sanırım fiyat flnda yazmıo
Özdilek | Sımsıcak Bir Gelenek
Kızlar özdilekte güzel uygun fiyata şeyler gözüküyor bir bakın derim,ben borcamları alıcağım
Kızlar Aldığımız ürünlerin resimlerini nasıl ekleyebiliyoruz?
Bilen biri bildirebilirmi:)?
çok teşekkürler
Bu nerededir acaba çok şıkmış yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?