gunydn buket nerdedın bakalm he
Günaydınnnn ben geldimmm....hihoyyyt
buket gelinlik bakmaya mı gittin yoksa canım
günaydın çeyizciler...
buket nirdeydin dün bakim? gelinliğe mi gittin yoksam?
canımmm gecmişi okumaktan yazacak zamanım olmuyoki..hem kimsenin beni sordugu da yoktu(((( sağol beni farkettiğin için :Saruboceq::Saruboceq:
esmy cim canım hemşom çok guzel gelin olmuşsun..Allah omur noyu bir yastıkta kocatsın...
azra mobilyaların çok şık şıkır şıkır...güle güle kullan..beni de kabul et arkadaşlık listene de bende göreyim o gzuelim dişlerini:))))
hayatım sanırım senindi beyaz yatak odası güle güle kullan sende...
valla aklımda kalanlar bunlar....
burcum özgem nasılsın bakimmmm...özledim seni yaaa...
hiç güzel gitmiyo nastasia mobilya konusunda tıkandım kaldım valla beyaz kirlenir siyah tozu belli eder diyoz her modeli beğenmiyoz napcamı şaşırım vala
arkadaşlar birşey rica edebilirmiyim ? fuga mobilyanın sitesinde birkaç tane koltuk beğendim.ama erkek arkadaşıma yollayamıyorum çünkü kopyalanmıyor.bu işlemi nasıl yapabilirim? yardımcı olurmusunuz ya da bir arkadaş yazacağım resimleri buraya ekleyebilirmi ? nolur kızlar yardımcı olun arkadaşınızaaaa.fuga mobilyadan oturma gruplarına girip radius,zulu,tera_k,dora modellerini ekleyebilirmisiniz
suan sana puan verdim :jeyyar: güle güle kulan şakkıdı
esmyyy hala takvimini değiştirmemişsinnn
dün ne yemeği yaptın o saatten sonra kuzum sen
tost yapsaydın
komşu ben cıgara ıcmım zatısmıleyy olarak eklıyom cok hoş
ıkıncı provan ne zmn bı ay sonra mı
günaydınnn çeyiz fıstıklarım kaymaklı lokumlarımm çilekli pastalarım:))))
bktcıgım valla ben hem ıs hem evlılık zor goturcem galıba
kocamla ılgılenmeıyom dun patates kzıarttık sıgar aboregı vardı onu kızarrtım salata makarnada kendıme yaptım
bukett ben sana nie puan veremiorummm(
aman suan en son ıstedıgım sey ALLAH ısteyenlere versın once buyuk konusmuyum yıne ama suan olmasınnnnesma öle deme üzme beni ya bende ikisini bir arada götirmek zorundayım hem iş hem evlilik hemde yüksek lisan tezi var senağlama
umarım bide araya bebe falan girmezz :CüvCüv:
biz istiyoruz kızlarrrr şuan hastalandım bitsin başlıcaz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?