Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın herkeslere

kizlar bu avizelerden hangisi bizim yemek odasina daha güzel olur hangisi daha iyi kararsiz kaldim

budur :lepi:

arsimacım çok hoş bir davetiyen var dolabın da çok modern

eski buzdolabım diyelim çünkü dün değiştirdim :)
davetiye içinde teşekkür ederim cicim Şeniz

hayırlı olsun kısçe

Dün farkettiyseniz öğleden sonra yoktum (pınarcım sormuş zate :1hug: ) bilin bakem nerdeydimm

:asigim:

kızlar bende dün gittim
buzdolabımı değiştim
mikrodalgamı geri verdim
ocak + fırın + davlumbaz aldım mikrodalga hediye ettiler :)
20 mayısta aldığım bayi kendi servisi ile gönderecek
buna çok sevindim çünkü aldığım yer uzak biyer ben bize yakın servisi çağıracaktım ve servistekiler genelde gıcık oliyiler şimdi sorun olursa servisle ilgili bayiye sölemem yeterli olacak kaydirigubbakcemile3

biz istiyoruz kızlarrrr şuan hastalandım bitsin başlıcaz:)))

:1ninca: gözüm üstünüzde :roflol:

hadi bakalim hayirlisi gelismelerder haber dar edersin artik canim... biz koca bir aileyis ne de olsa şakkıdı

başlıcaz dio ya koptumm kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım gamzecimm güzel haberlerini bekliomm duru hanım ne zaman teşrif edecek

başlıcaz dio ya koptumm kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım gamzecimm güzel haberlerini bekliomm duru hanım ne zaman teşrif edecek

kizimizin adi da belli demek duru hanim!

eğer mayısta hamile kalırsam aralıkta doğuruorum yani benim gibi bir yay burcu olacak:)) kimler yay burcu burdaa

ya ben bu burclari filan cok sacma buluyorum hic inanmam... ilgilenmem bile

gamzecim senin bebiş 7 aylık doğmuş olur o zaman :uhm:
kaydirigubbakcemile3

benim bildigim bir sene 12 ay sengözlerimebaksanab ama ocak bebegi de olabilr allah bilir tabi :ecrin_bebek: saglikla gelsinde nezaman isterse basa gönlü ozaman tesrik eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…