bajım ortada fol yok yumurta yok bende istiyorum bu çeyizlerden..hem kriz zamanı ne kadar zulalarsak o kadar iyi..siz bence nikah tazeleyin..eh nikah yeniyse eşyalarda yeni olsun de olsun bitsinnaniknanik:dilcikar:hıh aldıklarınız hiçte güzel diil :dilcikar:
yanlız nasılda kıskancım varyaaaa
ama ne bu yaaa girmiyecem bu topiğe artık :çok üzgünüm:
delikafaduldendeli gibi herşeyden almak istiyorum sizin yüzünüzden:mymeka:
herşeyi değiştiryorum diye kaydirigubbakcemileeşimde beni değiştiricek yakında yaaaasenağlama
ne kadar kıskanıyor olsamda sizi valla süpersiniz sengözlerimebaksanab
takipteyim ama ne kadar sürer onu bilemem:a015:
bajım ortada fol yok yumurta yok bende istiyorum bu çeyizlerden..hem kriz zamanı ne kadar zulalarsak o kadar iyi..siz bence nikah tazeleyin..eh nikah yeniyse eşyalarda yeni olsun de olsun bitsinnaniknanik
:dilcikar:hıh aldıklarınız hiçte güzel diil :dilcikar:
yanlız nasılda kıskancım varyaaaa
ama ne bu yaaa girmiyecem bu topiğe artık :çok üzgünüm:
delikafaduldendeli gibi herşeyden almak istiyorum sizin yüzünüzden:mymeka:
herşeyi değiştiryorum diye kaydirigubbakcemileeşimde beni değiştiricek yakında yaaaasenağlama
ne kadar kıskanıyor olsamda sizi valla süpersiniz sengözlerimebaksanab
takipteyim ama ne kadar sürer onu bilemem:a015:
senin ne kadar böyle şeyleri sevdiğin evinden belli zaten .bide seni izliyorum özkoş biri ev konusu açsın ,sen hemen ilk yorumu yazanlar arasındasın valla.diyorum yav ne zamn görmüş bu kız bunukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.
ama söylemeden geçemeyeceğim zevkinde on numara şimdik bacım.al al biter mi özloş ya hergün yeni bişiyler çıkıyor valla.
kızlar bunları beğendim ama sadee resimlerini bulabildim nerden alabiliceğimi biliyomusunuz?
:1shok:
59muuuu :1shok: yine 20yetale kazık yidim yaa -tatlicadiarzu- alttakinden ben aldım.Görünüşü çok tatlıydı ama kullanmadım daha :jeyyar:
markası nee kaç paraakızlar bu benim kahvaltı takımım 6 ay önce eve alırken kendime de aldım ama sıkıldım bu modelden ne yapabirlim senağlama
kızlar bu benim kahvaltı takımım 6 ay önce eve alırken kendime de aldım ama sıkıldım bu modelden ne yapabirlim senağlama
bugun aldıklarım.. çok ucuz aldım gercekten..
45 tl.
sos tavası
4.90 tl.
3 tane 6 lı aldım.
2.95 tl.
e belki burda almak isteyen olabilirr alıyorum satıyoruma eklesene
NOBLE LİFE canım markası 42 parça fiyatını hatırlamıyorum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?