Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ablam ağustosta hamişti mayısta doğurdu
bu hesaba göre sen mayısta hamiş kalırsan şubat oluyor
amannn boşver bebişiniz sağlıkla gelsinde gerisi hikaye :)

günaydınnn

böcük verdiğin linke tıkladım. okuyorum hala nutella kısmına gelemedim. yine de çok komik :roflol:

kızlar işten cıkınca ya da evden markete cıkınca neler alıyoruz :)
1.nutella
2.krem şanti
3.çikolata sosu
4.yarabandı
5.koli bandı delikafadulden
eve gidince onları kaldırıyoz çeyize kaydirigubbakcemile3

kızalr günaydın
gecmişi okuyayım deedim ama mümklün degil bugun yetiştiremem.
öncelikle herkes aldıklarını gule gule kullansın. nasılsınız bakalım kızlar hersey yolundamı. esmy hosgeldin Allah bir omut boyu mutlluluklar versin insallah. sinaycım patronunla olanları okudum cok ama cok uzuldum, henuz dun yazılanalrı falan okuyamadım ne yaptın bilmiyorum ama baska bir is bulmadan sakın işi bırakma derim ben. digerlerini henuz okuyamadım kızlar insallah okumaya zamanım olur.
birde baberko sen ets'demisin? ben balayı için tur ayarlamaya calısıyorumda yardımcı olurmusun?

kız sabah sabah şu şoko moko olayını anlayana kadar 10 sayfa okudum. google bakamdım işyerinde adım çıkar gari -tatlicadiarzu-

bana biraz fazla geldi yine de ne bilem töbe töbe

CNM AMIN HOSBULDM BU ARADA:1hug:

offcum ewt cnm etsdeyim seve seve yardımcı olurum a.s.

canım ya ben italya turu araştırıyorum, agustos bası için roma-venedik-flornsa seklinde olan turlardan dusunuyoruz. ama nelere bakmalıyım nasıl karar vermeliyim bilemiyorum, tur programlarında otel isimleri falan kesin olarak yazmıyor biliyorsun, dolayısıyla hangi otele götürecekleri kesin olmuyor, bu turlarda birde sadece kahvaltı-oda seklinde oluyor. ets, jolly.. oldukca pahalı ama her tura da guvenemiyorum tabiki bu konuda.

acemıperı kolı bantı tam senlık:roflol: ozmn

ya kım hamıle nerden bılıyo 7 aylık olcanı bırı benı aydınlatsın:1ninca:

resimlerini kaldırmıssın canım ama bir arkadas alıntı yapmıs hala var orda dugun resimlerin, cok cok guzel olmussun Allah nazarlardan saklasın
dugunun gibi herseyde gonlunce olsun hayatın boyunca

cnm album yaptım ordan bakabılrısına yrıntılı arkdaslık ekle
birde kım eklmıs sılermı rica etsem kım alıntı yapmıs ki?
böcuk gamze hamıle kalmak ıcın calısmalara baslıycakmıs mayısta kalsam aralık dedı ama bız tutturamadık aralıgı

o kadar nutella lafından sonra karnım acıktı :jeyyar:
kahvaltı yapıp gelem barii bol nutellalı :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…