Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ewt cnm otel ismi veremiyoruz çünkü konfirmeler tatile gitmeden 2 gün önce yükleniyo sisteme anca ozaman belli oluyo ucak saatleri aynı şekilde.balayı için italya güzel secenek.ewt fiyatlar konusunda haklısın ordaki extralar fazlada tutabilir bide oda kahvaltı olması.ama açıkca söyliyim bende gitcek olsam etsyi tercih ederdim çünkü diğerleri biraz kandırmaca olabiliyor (reklam değil) giden misafirlerimden duyduğum kadarıyla. :)

hımm hayrlısı olsun ama ben gene bıseyı anlamadım neden ılla aralık ayı
ayy bugun aklım nutellada kaldı cok zor anlıyom baska seylerı

mınık cok yeme nan :jeyyar:
acemıperı tobe deıl nan hayatın gerceğı

canım ya kimin eklediğini hatırlamıyorum ama ben sayfa 2700'kadar okumustum ondan onceki 5-10 sayfadaydı resimlerin. birde arkadas olarak nasıl ekliyorum ben bilmiyorum da:1no2:

anladım canım peki birsey daha sorayım, bu fiyatlarınız standart mı oluyor yoksa pazarlıkla falan dusebiliyormu :jeyyar:

yok anacım düşme yok tam tersi ödeme şeklinize göre fiyat farkı oluyo yani 6 taksit ya da 12 taksitte.
arsimacım larespark güzel bide bu yıl tamamen yenilendi kaydirigubbakcemile2 çok güzel geçer işallah

böcüğüm utana sıkıla okuyorum ama bu konu açan arkadaş var ya ...kaydirigubbakcemile
sayesinde fantazi dünyam genişledi o ne ya milyon yıl düşünsem aklıma gelmeyecek şeyler. topicte patlama var zat. ne kadar meraklıyız böyle şeylere yaw
bi de türk kadını pasif neyim derler. külliyen yalan

PERI bıde eşıne deıl sevgılısıne yapmış dıkkat etn demı
benı babam yasatmazkı bende asla sevgılımle bırlıkte olmam neyse o onun karakterıne kalmış
kızın dedığı bant olayı pek fantazı deıl ben düşünem sana yazarım:roflol:

kizlar bu avizelerden hangisi bizim yemek odasina daha güzel olur hangisi daha iyi kararsiz kaldim

azracım bence de ikincisi daha güzel

hadi gözün aydın kuşumm :roflol:

:lepi:

fmk noldu arayan oldu mu numarayı, sonuç alabildin mi?

kıslar bunlarda benim kaşık bıçak takımım sandıklı :))

iyi günlerde kullan neslicim

hayatım güle güle kullan. senin çeyiz de tamamlandı artık :)

eh az kaldı diyelim yerimseniben

evet beyaz yatakodası benimdi, sağol canım. daha güzelleri senin olsun inşallah

evet ilk provam vardı
ama çok bişey yapılmadı sadece saten bi üst giydirdiler ölçümü aldılar ve bitti

dün benim de ilk provam vardı:asigim:

ne aldın düğündaşım? hayırlı uğurlu olsun tüm eşyaların

Oldu 10 gunlık evlıymısım hehehehe
fmk almaynn hangı sehrındesın

esmycim çok güzel olmuş takvimin:asigim:

cümleten günaydın herkese

bızım evdekı bu :dilcikar:
heee bu arada bizde evde bunu kullanıyoz gayet güzel kapısı açık kalınca alarm çalıyor

nan böcük sabah sabah nerden buldun o topiği töbe töbe:roflol: fantezi adamı bozmaz ama bekarı bozar -tatlicadiarzu- bizde öle saf saf evlenecez die beklioz millet otel motel nutella yara bandı koli bandı işi götürüyor ayyyy sabah sabah koptum heee benim bildiğim bu tür tecrübeler evlilerden öğrenilir ne günlere kaldık allaaammm-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

kızlar teşekkür ederim. a.s.
buketciiim sağol canım resim için. .
yani fon kırmızı olsun ama tül açık renk olsun diyorsunuz dimi
anlaştık.

esma ser veriyor sır vermiyor.boşa beklemekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya resmımı kımalıntı yapmı bulayım dedım bulamadım bakrken kacırdıgım konulraı gordum
damla-dıncer tesekkruler cenm
mandılın senmı kırmız tul felan demıssn tam anlamadım bnm tulumde kırmızı ytk odası gayetde guzel cok guzel bence
kız lahana ne sordunuzda solemedım askolsun
[off 3 tane album var cnm dugun kıan felan gordunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…