canım ya ben italya turu araştırıyorum, agustos bası için roma-venedik-flornsa seklinde olan turlardan dusunuyoruz. ama nelere bakmalıyım nasıl karar vermeliyim bilemiyorum, tur programlarında otel isimleri falan kesin olarak yazmıyor biliyorsun, dolayısıyla hangi otele götürecekleri kesin olmuyor, bu turlarda birde sadece kahvaltı-oda seklinde oluyor. ets, jolly.. oldukca pahalı ama her tura da guvenemiyorum tabiki bu konuda.
hiiiii
bundan bana hiç bahsetmemiştin :1ninca:kötükedihüso
canım ya kimin eklediğini hatırlamıyorum ama ben sayfa 2700'kadar okumustum ondan onceki 5-10 sayfadaydı resimlerin. birde arkadas olarak nasıl ekliyorum ben bilmiyorum da:1no2:cnm album yaptım ordan bakabılrısına yrıntılı arkdaslık ekle
birde kım eklmıs sılermı rica etsem kım alıntı yapmıs ki?
böcuk gamze hamıle kalmak ıcın calısmalara baslıycakmıs mayısta kalsam aralık dedı ama bız tutturamadık aralıgı
ewt cnm otel ismi veremiyoruz çünkü konfirmeler tatile gitmeden 2 gün önce yükleniyo sisteme anca ozaman belli oluyo ucak saatleri aynı şekilde.balayı için italya güzel secenek.ewt fiyatlar konusunda haklısın ordaki extralar fazlada tutabilir bide oda kahvaltı olması.ama açıkca söyliyim bende gitcek olsam etsyi tercih ederdim çünkü diğerleri biraz kandırmaca olabiliyor (reklam değil) giden misafirlerimden duyduğum kadarıyla. :)
canım ya kimin eklediğini hatırlamıyorum ama ben sayfa 2700'kadar okumustum ondan onceki 5-10 sayfadaydı resimlerin. birde arkadas olarak nasıl ekliyorum ben bilmiyorum da:1no2:
ben davet yolladm sen kabul et ok
canım ya kimin eklediğini hatırlamıyorum ama ben sayfa 2700'kadar okumustum ondan onceki 5-10 sayfadaydı resimlerin. birde arkadas olarak nasıl ekliyorum ben bilmiyorum da:1no2:
anladım canım peki birsey daha sorayım, bu fiyatlarınız standart mı oluyor yoksa pazarlıkla falan dusebiliyormu :jeyyar:
hımm hayrlısı olsun ama ben gene bıseyı anlamadım neden ılla aralık ayı
ayy bugun aklım nutellada kaldı cok zor anlıyom baska seylerı
mınık cok yeme nan :jeyyar:
acemıperı tobe deıl nan hayatın gerceğı
günaydın ....
bugun çok mutluyum son 20 gun kaldı askerımın gelmesıne :))
tesekkur ederim canım, ekledim simdi bakıcam resimlerecanım ya kimin eklediğini hatırlamıyorum ama ben sayfa 2700'kadar okumustum ondan onceki 5-10 sayfadaydı resimlerin. birde arkadas olarak nasıl ekliyorum ben bilmiyorum da:1no2:
ben davet yolladm sen kabul et ok
ay neden bahsediyorsunuz kızlar ya merak ettim, gecmiste yazıyordur ama okuyamadımkiböcüğüm utana sıkıla okuyorum ama bu konu açan arkadaş var ya ...kaydirigubbakcemile
sayesinde fantazi dünyam genişledi o ne ya milyon yıl düşünsem aklıma gelmeyecek şeyler. topicte patlama var zat. ne kadar meraklıyız böyle şeylere yaw
bi de türk kadını pasif neyim derler. külliyen yalan
günaydın ....
cok cok guzel canım ya benim askımında 4,5 haftası kaldı insallah
günaydın ....
kizlar bu avizelerden hangisi bizim yemek odasina daha güzel olur hangisi daha iyi kararsiz kaldim
hadi gözün aydın kuşumm :roflol:
Atatürk Hava Limanı sınırları içinde 34 odalı Kara Tarafı Oteli ile 51 odalı Hava Tarafı Oteli (Day Room) bulunmaktadır.
Rezervasyon yaptırmak için +90 212 465 40 30 no’lu telefonu arayabiliriniz veya 465 30 00’dan 3592 dahili numarayı tuşlayabilirsiniz.
bu numarayi arayip bana biri 5 saatlik bir konaklama kac para ögrene bilirmi??
kıslar bunlarda benim kaşık bıçak takımım sandıklı :))
hayatım güle güle kullan. senin çeyiz de tamamlandı artık :)
canımmm gecmişi okumaktan yazacak zamanım olmuyoki..hem kimsenin beni sordugu da yoktu(((( sağol beni farkettiğin için :Saruboceq::Saruboceq:
esmy cim canım hemşom çok guzel gelin olmuşsun..Allah omur noyu bir yastıkta kocatsın...
azra mobilyaların çok şık şıkır şıkır...güle güle kullan..beni de kabul et arkadaşlık listene de bende göreyim o gzuelim dişlerini:))))
hayatım sanırım senindi beyaz yatak odası güle güle kullan sende...
valla aklımda kalanlar bunlar....
burcum özgem nasılsın bakimmmm...özledim seni yaaa...
evet ilk provam vardı
ama çok bişey yapılmadı sadece saten bi üst giydirdiler ölçümü aldılar ve bitti
kızlar bende dün gittim
buzdolabımı değiştim
mikrodalgamı geri verdim
ocak + fırın + davlumbaz aldım mikrodalga hediye ettiler :)
20 mayısta aldığım bayi kendi servisi ile gönderecek
buna çok sevindim çünkü aldığım yer uzak biyer ben bize yakın servisi çağıracaktım ve servistekiler genelde gıcık oliyiler şimdi sorun olursa servisle ilgili bayiye sölemem yeterli olacak kaydirigubbakcemile3
Oldu 10 gunlık evlıymısım hehehehe
fmk almaynn hangı sehrındesın
heee bu arada bizde evde bunu kullanıyoz gayet güzel kapısı açık kalınca alarm çalıyor
bızım evdekı bu :dilcikar:
PERI bıde eşıne deıl sevgılısıne yapmış dıkkat etn demı
benı babam yasatmazkı bende asla sevgılımle bırlıkte olmam neyse o onun karakterıne kalmış
kızın dedığı bant olayı pek fantazı deıl ben düşünem sana yazarım:roflol:
günaydın canım
hadi gözün aydın darısı başıma bizimde son 28 günümüz çok özledim ya bitsin artıksenağlama
offff .!.:cok cok guzel canım ya benim askımında 4,5 haftası kaldı insallah
çogu gıtmıs azı kalmıs gozun aydın
Allah kavuştursun
amin canım amin
Esmy maşaalah ne kadar güzelsin yaa ... Ayrıca çok iyi bir çift olmuşssunuz nazar değmez inşallah
Gelinlikte çok güzeldi yaa.... Birde nevresimler vardı başıyazmalı senimiydi esranınmıydı unuttum yaa days in coloursun :çok üzgünüm: güle güle kullanın kızlar
Özdileğin o klassik seti biraz ince ben pek sevmemiştim ondan biraz kalın bahar diye bi modeli vardı kabartmalı onu almıştık nişan alışverişinde ama jua yı bilseydim sanırım daha iyi ondan burcu özge almıştı ona sorman lazım...
kızlar teşekkür ederim. a.s.
buketciiim sağol canım resim için. .
yani fon kırmızı olsun ama tül açık renk olsun diyorsunuz dimi
anlaştık.
esma ser veriyor sır vermiyor.boşa beklemekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?