Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sınay devır değiştı sen ne kadr gerıden gelıyon öle :dilcikar: önce bu nutella sonra belkı o erkek senle evlenır belkıde baska nutellalar ıster orası sana kalmış

pınar az kalmış cok sevındım cnm ya

pınar sen ne dıon nan sbha kadr yazmışlar bızm kk garuları azman olmuşlar
bızde evde oturduk boş boş mıllett nutelaları götrdu

cnm ay gecmez o son gunler bılırım az kalmıs ama kıyamam yaaa:teytey:

ewt cnm geçmek bılmıyor zaman ıyıkı sızler warsınıs bole zamanı gecırdım

Evet canım ya aynı mutluluğu ben yaşıyorum sağsalim gelsinlerde

senındemı 20 gun kaldı herkesın dugundası war bısde askerdaş olalım sırnaşık şey

pınarrr az kalmıs cnmmm bende bekledım ah ah bılmem mı ne zorr ama bıtmısssss son gunler zor oluyoo heyecan oluyıoo

sınay devır değiştı sen ne kadr gerıden gelıyon öle :dilcikar: önce bu nutella sonra belkı o erkek senle evlenır belkıde baska nutellalar ıster orası sana kalmış

aman böcüğüm ben geriden geliyim ilerde kızımı da (olursa tabi)geride bırakıyım ama kocaya gelince nutella da sürerim alpella da hehehe:roflol::roflol::roflol:bir nikah nelere kadiir kaydirigubbakcemile3

aZeLYa55, Betuly, BULUTOLSAM, Burcums, CatladaPatla, Çenebaz, chablisss, cloudy, DenizcininPrensesi, deryainci, derya_brs, dimples+, duyguçıkmazı, efftelya, eftelya24, ekocin, eni, evlibarkli, forga, gamzeH, gurbaa prenses, hayata, hülyalı, ilona, janet, Krdi, kuskonmaz, kuzum, lady34, LıLLYUM, mavilim85, melekberke, Mermaid, mine-, MmehtapM, ndk, nezihemmm, nisandahazan, oktar, pamugum, PasakliMinikTanrica+, pembelipembe, pirlanta_a, purplem, p_nr, reyca, selin_as, sene, sevgiliask, sevvalcik, sinyora, SivriBiber, sütlü gayfe, tuce, Tugsem, turkkahvesi85, waterlily, yaGmurluk, ylmzhatice, _davidof_, _HaYaTiM_
şuraya bak yaa bi nutella topikte patlama yaptı resmen kaydirigubbakcemile3

sınay bende gerı olmak ıstıyom bak
nutella almazsan ceysıınde buyuk eksık olar
ayy son yazılanı okudunuz mu
lady ne dıo:roflol:

hagayret canım az kaldı. ay ne büyük mutluluktur. benimki de gitse de şöyle bi 15-20 gün heyecan yapsak:roflol: ay Allammm şaka yaptım töbe töbe:Saruboceq:

gayret edıyom hayatım merak etme. cnm senınde çok az kalmiş ya

pınar az kalmış cok sevındım cnm ya

pınar sen ne dıon nan sbha kadr yazmışlar bızm kk garuları azman olmuşlar
bızde evde oturduk boş boş mıllett nutelaları götrdu

şaka gibi ya umarım konu kapanmaz bısım hatunlarda nutelasız kalmaslar sırnaşık şey

pınarrr az kalmıs cnmmm bende bekledım ah ah bılmem mı ne zorr ama bıtmısssss son gunler zor oluyoo heyecan oluyıoo

walla heycandan karnıma kıraplar gırıyo

arsima beyaz eşyaların çok güzel . dolabı değiştirdin mi bana mı öyle geldi?

arsima beyaz eşyaların çok güzel . dolabı değiştirdin mi bana mı öyle geldi?

dün değiştirmek istiyorum diye eklemiştim zaten :)

arsıma aldın mı cnm
daha uygununu bulmuşsundur ınş
gule gule kullan

aldım şeker
diğerlerini aldığımız bayiden aldık
bazı değişiklikler bazı iadeler ve yeni alımlar derken şuan oraya 1400 ödicez
bunların netteki fiyatı 2650 tutuyi

sınay bende gerı olmak ıstıyom bak
nutella almazsan ceysıınde buyuk eksık olar
ayy son yazılanı okudunuz mu
lady ne dıo:roflol:

böcük topiğin ömrü kısaldı amma geri sayım başlasın 100-99-98-97-96-95... ya böğün ya yarın belki yarından da yakın uhahaha:roflol::roflol::roflol: türk hatunlarına fantezi sevmez diyenler utansın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…