canım esmy sadece arkadaşlarına açık yapmış albümü
arsima hepsi ne kadar tuttu
yaa esmy'nin resimlerini bulamadım hala albumlerde, zaten bu nutellaya takıldım birde
cnm profılımde albumlerım cıkıyor goremedınmı halacanım ya esmy ekledi beni zaten arkadas olarak ama bulamadım bir turlu yaaa
cnm profılımde albumlerım cıkıyor goremedınmı hala
cnm profılımde albumlerım cıkıyor goremedınmı hala
canım ya esmy ekledi beni zaten arkadas olarak ama bulamadım bir turlu yaaa
canım bu üçü için 1400 ödicez
ama bizimkilr daha önceden alınmıştı ve biz bazılarında değişiklik geri iade fln yaptık ondan böyle bi fiyat çıktı
kişinin profilindenmi bakıyoruz yani?
ben albumler kısmından arıyorum iki saattir
arsima tersi çıkar demekki çok güzel olacak herşey boşverrr:)
aboowww cilve topiğini Toplam 80 Kullanıcı okuyor. (70 Kayıtlı kullanıcı ve 10 Misafir) bizim kızlarda oraa gitmiş
üçü dediğin?
buzdolabı-fırın-davlumbaz-ocak genel toplam ne kadar tuttu arsima?
off kızlarr ya bişey dicem ben hastalığımı hesaplamıştım ama yanlış hesaplamısım tam nişanım olduğu gün hasta olucam hatta 2.günüme denk gelcek büyük ihtimal cnm sıkıldıctesi doktora gidip geciktirici sorucam (
off kızlarr ya bişey dicem ben hastalığımı hesaplamıştım ama yanlış hesaplamısım tam nişanım olduğu gün hasta olucam hatta 2.günüme denk gelcek büyük ihtimal cnm sıkıldıctesi doktora gidip geciktirici sorucam (
yok anacım düşme yok tam tersi ödeme şeklinize göre fiyat farkı oluyo yani 6 taksit ya da 12 taksitte.
arsimacım larespark güzel bide bu yıl tamamen yenilendi kaydirigubbakcemile2 çok güzel geçer işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?