off kızlarr ya bişey dicem ben hastalığımı hesaplamıştım ama yanlış hesaplamısım tam nişanım olduğu gün hasta olucam hatta 2.günüme denk gelcek büyük ihtimal cnm sıkıldıctesi doktora gidip geciktirici sorucam (
off kızlarr ya bişey dicem ben hastalığımı hesaplamıştım ama yanlış hesaplamısım tam nişanım olduğu gün hasta olucam hatta 2.günüme denk gelcek büyük ihtimal cnm sıkıldıctesi doktora gidip geciktirici sorucam (
bende cvb vermiştimklava:
arkama geçmesinden değilde rahat edememhemde ewt yani ya arkama gecerse elbisem tül ve açık renk benneyaptımki
ha pardon
tamam sağol o zaman
5 gün 4 gece 824 e ayarladım eyimi :jeyyar:
eyi eyi daha ne olsun ama sizde ucuz dönemde gidiyosunuz bizde öyle olcazz kaydirigubbakcemile3
arsime üçü için fazla geldi birden. gerçi fiyatlardan haberim yok benim
cnm ya yerım senı ben coksagol kırmızı elbıse el opmeye gıderken gıydım esradada sarısı vardı hatta :asigim:esmy canım ya cok ama cok guzel olmussun masallah sana
Allah'ım yuzunden gulumsemelri hıc ama hıc eksık etmesi insallah, kına kıyafetin, gelinligin herseyin ama herseyin cok yakısmıs, Allah huzr ve mutlulugunuzu daim etsin :Saruboceq:
kırmızı elbisende cok yakısmıs canım
ben cok duygulam-nıyorum ya boyle resimleri falan gorunce, kendi dugunumde napıcam bılmıyorum
Evet canım ya aynı mutluluğu bende yaşıyorum sağsalim gelsinlerde
canım 3ü toplam 2600 e geliyor
arkama geçmesinden değilde rahat edememhemde ewt yani ya arkama gecerse elbisem tül ve açık renk benneyaptımki
buzdolabım
davlumbaz
ocak
fırın
hediye olan mikro dalga
gayret edıyom hayatım merak etme. cnm senınde çok az kalmiş ya
gece rüyamda hatta kabusumda
düğün günü gelinlikle ilgili bi sürü sıkıntı gördüm
kafayı yicektim çok ağladım
senin yine nişanın ona geliyor
ben hesapladım ama adet günüm değişti ve düğün günü adetim
en büyük sorun "ya arkama geçerse" :1shok:
gece rüyamda hatta kabusumda
düğün günü gelinlikle ilgili bi sürü sıkıntı gördüm
kafayı yicektim çok ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?