Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm alma ne olcak ya benm dugun gunume geldıde almadım ben bıle ya

arkama geçmesinden değilde rahat edemem hemde ewt yani ya arkama gecerse elbisem tül ve açık renk benneyaptımki

tatlım nişanda regl olsan bir şey olmaz ki neden dert ettin çok mu ağrılı oluyor?

esmy canım ya cok ama cok guzel olmussun masallah sana
Allah'ım yuzunden gulumsemelri hıc ama hıc eksık etmesi insallah, kına kıyafetin, gelinligin herseyin ama herseyin cok yakısmıs, Allah huzr ve mutlulugunuzu daim etsin :Saruboceq:
kırmızı elbisende cok yakısmıs canım
ben cok duygulam-nıyorum ya boyle resimleri falan gorunce, kendi dugunumde napıcam bılmıyorum

canım ya benimde muhtemeln dugun gunume geliyor, nisanda cok sorun olmazki sıkma sen hic canını cok agrın oluyormuki

cnm ya yerım senı ben coksagol kırmızı elbıse el opmeye gıderken gıydım esradada sarısı vardı hatta :asigim:

Evet canım ya aynı mutluluğu bende yaşıyorum sağsalim gelsinlerde

ikinize de allah kavuştursun az kalmışşş...

kahvaltımı yaptım ama nutella yemedim yarın sevgilimle buşcam kaza çıkmasın :jeyyar:
töbe yarabbim eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorlar ama çok güldüm devam edeyim okumaya

bizde nişandan sonra alcaz beyaz eşyaları bakalım bizimkiler nekadar tutcak.ilk başta buzdolabı çamaşır bulaşık makinası alıcaz.gerci benimki bulaşık mak. gerek yok diyo neymiş 3 4 yıl sonra mutfağı yaptırınca ankestre alırmışız.tabi o yaş iş o vakitten sonra mutfak yapılcakta ooo bide bebek olur. aldırıyım dimi kızlar bulaşık mak.

ya asıl sıkıntım aslında elbisem tül ve inceya belli olmasından dolayı korkuyorum.yoksa ilaçtan yana değilim şimdiye kadarda hiç kullanmadım tam tersi bende karşıyım başıma geldii benneyaptımki

buzdolabım

davlumbaz

ocak

fırın

hediye olan mikro dalga

çok güzel canım hepsi güle güle kullan

gayret edıyom hayatım merak etme. cnm senınde çok az kalmiş ya

evet ya az kaldıdelikafadulden

gece rüyamda hatta kabusumda
düğün günü gelinlikle ilgili bi sürü sıkıntı gördüm
kafayı yicektim çok ağladım

:teselli: inşallah herşeyl çok güzel olur hepimiz için

senin yine nişanın ona geliyor
ben hesapladım ama adet günüm değişti ve düğün günü adetim
en büyük sorun "ya arkama geçerse" :1shok:

ya benimki de büyük ihtimal balayına denk geliyor. ama ben heyecanlanırsam erken olurum o yüzden düğüne de denk gelebilir ve benim acayip ağrılı oluyor:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…