Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu çay kahve makınasını nasıl alırsın 50 ye nerden aldınn

hahahah DDD canım ne kızıyosun hem 50 ye değil,45 e aldım :))))
bim den aldık bugun erkenden gidip,ilk kez gordum ne sıra var bir gorsen sanki bedava dağıtılıyo.. bi de her cuma kavga cıkıyomuş :))) kaptık 2 tane :)) o tavaları millet beser beser alıyo naapcaklarsa artık o kadar sosluğu?

ImageShack® - Image Hosting
ihlas mağazalarından yeni kampanyadan
45 milyona aldığım schafer mini tencere setim;

ImageShack - Image Hosting :: adszzbq5.png

kızlar bu hafta çok hoş çeyizler eklediniz.hızınıza yetişemedim.kaydirigubbakcemile3hepsi bi harika.güle güle kullanmak nasip olur inş.:Saruboceq:
herkese iyitatiller,güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum.. iyiakşamlar..a.s.

kızlar bu siteden ImageShack® - Image Hosting resim eklerken resmi upload ettikten sonra çıkan seçeneklerden foum 1 yazanı yapıştırısanız resim direk açılıyor forumda.aklınızda olsun

kafayı yemek üzereyim.ay artık kesin karar verdim böyle küçük şeyleri en sona saklayacağım hemen almayacağım.valla manyak oldum bu forumda.baharatlıkların harika bacım

kafayı yemek üzereyim.ay artık kesin karar verdim böyle küçük şeyleri en sona saklayacağım hemen almayacağım.valla manyak oldum bu forumda.baharatlıkların harika bacım

aynen kafa karıştırıcı o kadar bol çeşit var ki
genelde zor begenırım ama bu baharatlıgı gercekten cok begendım ve aldım

kızlar bu benim kahvaltı takımım 6 ay önce eve alırken kendime de aldım ama sıkıldım bu modelden ne yapabirlim senağlama

katılıyorum yorumuna canım.bazen gördüklerimizi evde kullanmak içinde alıyoruz.gerçekten insanın hevesi kırılıyor.en küçük birşeyde bile aynı durum meydana geliyor.mesela önceden evporttan bardak almıştım kendime.çok beğendiğim için aynı takımdan evli ablamada yaptık.şimdi o kullanıyor.ben onda gördüm hevesimi aldım.şimdi değişik gelmiyor bana.nasılda özenerek almıştım.işin kötüsü kardeşimde yakında evlenecek.aynı bardaklardan ondada var.senağlamasenağlaman

Bu ütü masasını ihlas mağazası kampanyadan 70 milyona aldım kol ütüleme yeri
geniş alanı
ve buharlı kazanlı ütü koyma yeriyle çok hoş

coynes yanlışlık sonucu sılınmış kastı deıl yanı
nan hangı sıte karalahana banada de b ıle baslayan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…