Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bu ütü masasını ihlas mağazası kampanyadan 70 milyona aldım kol ütüleme yeri
geniş alanı
ve buharlı kazanlı ütü koyma yeriyle çok hoş

arkadaşım çok güzelmiş sitesinde 120 yazıyor çok iyiye almışsın
istanbulda nerelerde var ihlas mağazası bilen varmı
avrupa yakasında bahçelievlere yakın

((

radyo ihlasın %25 indirime girdiğini söylemişti
temizlik robotumu 1.500 a almıştım kesin o da indi

mağazası nerde kızlar bilen varsa yazar mısınız

sevgiler

işten kaçak okuyorum kızlar yine süper şeyler eklemişsiniz. ya ama ben iyice aç gözlü doyumsuz bir insan konumuna girmeye başladım. ne koysanız oraya ağzımın suyu akıyo nolcak böyle?

IHLAS PAZARLAMA A.S. Web Sitesi - www.ihlaspazarlama.com.tr.
Bu linkte bütün istanbuldaki ve diğer yerlerdeki ihlas mağazalarının telefonları yazıyor canım

IHLAS PAZARLAMA A.S. Web Sitesi - www.ihlaspazarlama.com.tr.
bu linktende kampanyaları görebiliriz

kafayı yemek üzereyim.ay artık kesin karar verdim böyle küçük şeyleri en sona saklayacağım hemen almayacağım.valla manyak oldum bu forumda.baharatlıkların harika bacım

hep bahartlık arayıp duruyorum kızlar farkındaysanız ne görsem burda beğeniyorum benim beğendiklerim fıs çıkıyo en son alcam hepinizin baharatlığını görüp en güzelini beğenip onu alcam :jeyyar::jeyyar:

ben esenlerdeyım cnm ıhlasın bı mağazası var ama cok buyuk deıl alcan seyler varmı bılmem ınonu cad.üzerınde

Canım direk İstanbul diye geçmiyor bak bayrampaşa fatih diye çeşit
çeşit semtlerin telefonu var:)
ben kocaelindenim
hatta ben istanbulda gezince pekçok yerde ihlas mağazasına rastlamıştım:)

canım tıkladım ama istanbul yok orada
çok sağol ama ilgin için
((5

ben evde aile arasında yapıcam elbıse bakmadım daha bu hafta sonu bakıcam bulamazsam bır yerle anlaştım 10 gunde dıkerım dedı bakırköy de nezıhe moda evı
bakalım ıcıme sınen bırsey bulursam alcam dırek

hayat cok guzelmış ınş hayrlısı olur
selma bı arkdas kullanmıstı o robotu ama suan hatrlamıyoum sana donup cvp verır merak etme

Benim salonda olucak o yüzden biraz süslü bişey oldu benimki :) :) Allah tamamına erdirsin cnm düğün ne zaman?

kızlar fiyatlar çok uygun
ama bizden hiç kullanan olmadı
shafer marka iyimidir
kullananlar memnun mu?????

sevgiler

Benim salonda olucak o yüzden biraz süslü bişey oldu benimki :) :) Allah tamamına erdirsin cnm düğün ne zaman?

nısandan sonra gün almaya gidicez yani çok büyük bı aksılık cıkmazsa hazıran ortası ya da sonu
senın ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…