coyness canım şimdi bakma fırsatı buldum cicilerine...
çok güzellerr iyi günlerde kullann hepsini....
bende bikaç değişik şey ekliyim
bunları ben almadım ama beğenen olur diye ekliyorum
devamı gelecek...
canım benim cok teşekkür ederim
bu arada demeden de gecemıyecegım senın tarzını da cok begenıyorum ben, cok tatlı oluyor sectıklerınhihoyyyt
avatarından bile belli oluyor zaten
Canımm ben yanlış yazmışım ikiside 69 ytl...Bugün tost makinesini aldım..İndirimdeymiş çünkü...Sende 20 değil 10 ytl pahalıya almısısn..İçin rahatlasın diye yazdımmhihoyyyt
Kızlar bizde çarşamba günü nişan alışverişimizi yaptık kozmetik ürünlerim 440 tl tuttu :1shok:
İç çamaşırlar saten takım falan vs alınanlar 500 tl
Daha başka bir sürü şey çok para lazım çoookkkk :çok üzgünüm:
kızlar bunu almayı düşünüyorum, alıp kulllanan varmı?:) 700watt çok güçlü blenderı
ben bu hafta sonu alıcam inşallah cnm çok beğendim fiyatıda uygun geldi
hepsi çok güzel ama en çok eşofman takımını beğendimkızlar dayanamadım bende pijama ve gecelik takımları sizlerle paylaşmak istedim
gecelik ve sabahlıklar
geceliklerim
bunlar kapşonlu
pijamalı sabahlık takımı
capri saten takımım
normal penyeler
eşofman takımım (2 tane daha alacağım inşallah.yeni modelleri bekliyorum gamyoncuiremsu )
bunların kumaşıda ağaçtan yapılmış arkadaşlar.çok kullanışlılar.yıllardır bunların farklı modellerini giyiyorum ben
bikaç tane de düz renk yazlık sabahlıklarım ve geceliklerim var onlar takım olmadığı için eklemedim kızlar...şimdilik bu kadar a.s.
Canım alıp kullandıktan sonra yorumunu bildirebilirmisin?
Hepsiburada.comda 4 yorum yapmışlar arzum soprano max için
ayyy utandımm şimcikkk
teşekkür ederim fıstıkımmmŞeniz
demin hesapladım çeyiz listemde kalanları 2100 ytl. daha lazım... :sm_confused:
onlarıda alınca eksiksiz bir çeyizim olacakk mikrodalgasından tutunda cilt bakım setine kadar her şeyi yazdım :roflol: ee daha temmuza çok var kalanlarıda alırım...
en son bornoz takımımla şarjlı süpürgemi aldım internetten şimdi gelmelerini bekliyorum onlarında fotosunu ekliycem yerimseniben
birde cici pijamalarla gecelik ve ev elbisesi aldım onlarıda ekliycemumarım onlarıda beğenirsiniz... kaydirigubbakcemile5
coyness çok güzel baharatlıklar.Fiyatı uygun bence.Çünkü böle süslü bir kavanoz takımı beğenmiştim 3 tane vardı ama 55ytl idi.Sen kaç parça şeye 110 vermişsin.İçine de sinmiş önemli olanda bu canım.Güle güle kullan.:1hug:
sositososito
bayıldımm hepsi birbirinden güzelll özellikle baharat takımına kırmızı olan nerden aldın canım yaaa....mutlu mutlu günlerde kullan hepsiniiiii
Kızlar ütü için tavsiye istiyorum :uhm:
bugun aldıklarım.. çok ucuz aldım gercekten..
45 tl.
sos tavası
4.90 tl.
3 tane 6 lı aldım.
2.95 tl.
burcucum güle güle kullan tatlım çay makinasını çok iyi almışsın gerçekten kaydirigubbakcemile5
Kızlar ütü için tavsiye istiyorum :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?