Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bizde tam gününe karar vermedik ama benimde haziran olucak büyük ihtimalle :) Belki düğünümüzde aynı gün olur :)

coyness canım şimdi bakma fırsatı buldum cicilerine...
çok güzellerr iyi günlerde kullann hepsini....

canım benim cok teşekkür ederim
bu arada demeden de gecemıyecegım senın tarzını da cok begenıyorum ben, cok tatlı oluyor sectıklerınhihoyyyt
avatarından bile belli oluyor zaten

bende bikaç değişik şey ekliyim
bunları ben almadım ama beğenen olur diye ekliyorum

devamı gelecek...

bunlardan almak isteyenler varsa ankarada, armada da paşabahçenin yanındaki dükkanda satılıo en alt katta remzi kitabevinin o tarafta:))))) ben bayılıyorum oraya ama pahalı oluo yaaa(((( espirili eşyaları sevenler, evinde böle şirin aksesuarlar olsun isteyenler....

canım benim cok teşekkür ederim
bu arada demeden de gecemıyecegım senın tarzını da cok begenıyorum ben, cok tatlı oluyor sectıklerınhihoyyyt
avatarından bile belli oluyor zaten

ayyy utandımm şimcikkk
teşekkür ederim fıstıkımmmŞeniz
demin hesapladım çeyiz listemde kalanları 2100 ytl. daha lazım... :sm_confused:
onlarıda alınca eksiksiz bir çeyizim olacakk mikrodalgasından tutunda cilt bakım setine kadar her şeyi yazdım :roflol: ee daha temmuza çok var kalanlarıda alırım...
en son bornoz takımımla şarjlı süpürgemi aldım internetten şimdi gelmelerini bekliyorum onlarında fotosunu ekliycem yerimseniben
birde cici pijamalarla gecelik ve ev elbisesi aldım onlarıda ekliycem umarım onlarıda beğenirsiniz... kaydirigubbakcemile5

Kızlar bizde çarşamba günü nişan alışverişimizi yaptık kozmetik ürünlerim 440 tl tuttu :1shok:
İç çamaşırlar saten takım falan vs alınanlar 500 tl
Daha başka bir sürü şey çok para lazım çoookkkk :çok üzgünüm:

Canımm ben yanlış yazmışım ikiside 69 ytl...Bugün tost makinesini aldım..İndirimdeymiş çünkü...Sende 20 değil 10 ytl pahalıya almısısn..İçin rahatlasın diye yazdımmhihoyyyt

ohhh en azından 10ytl düştü kazık kaydirigubbakcemile3

coyness çok güzel baharatlıklar.Fiyatı uygun bence.Çünkü böle süslü bir kavanoz takımı beğenmiştim 3 tane vardı ama 55ytl idi.Sen kaç parça şeye 110 vermişsin.İçine de sinmiş önemli olanda bu canım.Güle güle kullan.:1hug:

canım biz nişan alışverişinden çokkk kar ettik....
karşılıklı anlaştık ne uğraşacak dükkan dükkan gezecek halimiz vardı nede boşa harcıyacak paramız... aşkım o parala altın yapıp nişanda taktı şimdi onlar köşede düğünde lazım olurlarsa diye bekliyorlar... yerimseniben sadece nişan kıyafetlerimizi ve yüzüklerimizi aldık birde takacağı bilezikleri işte. çikolata çiçek bitti... zaten buraya 10 günlük izinli geldiğinde yatık nişanı birde kalıp gezp tozmak varken bunlarla uğraşamayız demiştik:roflol: çokk çok da iyi yapmışız hiç pişman değilim :dance: formalitelere çok paralar akıtmayın sizde:teselli: o parayla çeyizine bişiyler alırsın sende...Şeniz

hepsi çok güzel ama en çok eşofman takımını beğendim
güle güle kullan

arsima ve karalahan eklediğiniz resimlerdeki ürünler çok güzel. kendimi çok zor tutuyorum ama böyle küçük şeyleri en sona saklamak konusunda kararlıyım. küçük ev aletlerini arçelik lal serisi, süpürgemi phillips maraton siyah ve ütümü phillips düşünüyorum sayenizde bu forumdan çok şey öğreniyorum

Canım alıp kullandıktan sonra yorumunu bildirebilirmisin?
Hepsiburada.comda 4 yorum yapmışlar arzum soprano max için

canım ben bunu çeyizimi alıcam e düğünde temmuzda düğünden sonra kullanacağım için yorumum senin için geç olur ama alınca sana en azından nasıl bişeyolduğu hakkında bilgi veririm:jeyyar:

sabırsızlıkla bekliyoruzzz, eminim çok şekerlerdirhihoyyyt

tşk ederim canım yaa
yaa ne bileyim sanki fazla verdim gibime geldi
daha önce böyle şeylerin fiyatını bilemediğim için içim gitti-tatlicadiarzu-
bir de ben cimriyimdir böyle şeylere karşı:1ninca:

sositososito

bayıldımm hepsi birbirinden güzelll özellikle baharat takımına kırmızı olan nerden aldın canım yaaa....mutlu mutlu günlerde kullan hepsiniiiii

teşekkürler canım yaa
izmir hataydaki bir çeyiz mağazasından aldım
hepimiz inşallah en mutlu günlerimizde...

burcucum güle güle kullan tatlım çay makinasını çok iyi almışsın gerçekten kaydirigubbakcemile5

evet canım ucuz aldık gercekten.internette bu cay makinasını en ucuz 75 e, en pahalı 113 e gordum.elektrikli cay makinesi normalde almayı hiç düşünmüyordum ama bu fiyata gorunce dayanamadım.normal caydanlık fiyatına.:içelim:kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…