Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy gördüm canım hatta yorum bile yazdım..ben de sticker istiyordum ama dün mobilyalar için eve gelen mimar dediki gardolap ve yatak yanyana olacağı için oraya duvar kağıdı yaparsak yatağın olduğu kısmı uzun gösterir dedi..o yüzden ben de kağıt yaptırmak istiyorum..ama nerden ve ne kadara alıcaz bilgim yok..fiyatları ne civarda onu bilen varsa diye sordum canım..

ne bileyim biraz abartılı geldi ben yazamam açıkçası

ohhhhooo bu yaziya gelene kadar nekadar sacma sapan yazilar var... sangi iki yetiskin yerine iki cocuk evelniyormus gibi... hepsi zevk meselesi tabiii

ben de böyle bir yazi düsünmüyorum o ayri bir konu şakkıdı

kızlar sıktım galiba ama bide elbiseyle görün dedim :) kusura bakmayın

cnm gordum yorumunu sagol
baberko kına elbısemle nısan elbısnınrenklerı aynı glıba

canım zayıf olmak bence kilolu olmaktan her zaman daha iyidir. sağlıklıysan kafana takma. benim de kilo değil ama selülit problemim var, bu daha kötü :çok üzgünüm: balayında netcem? hep yediklerim, içtiklerim yüzünden biliyorum ama yine de normal beslenemiyorum.

evet şıkmış

sağolun canlarım:)
kızlar siz günlük çatal kaşık için ne aldınız?

çok güzel canım hepsi. Sağlıklı, mutlu günlerde kullan inşallah. ben Ikea'dan aldım ucuz orda haberin olsun

güle güle kullan

Günaydın çeyizci güzelleriii. Hayırlı cumalar..

hayatım, güle güle kullan hepsini. o kadar çook şey görmüştümki unuttum . doldurmuşsun sayfaları kuzum .

he ya doldurdumkaydirigubbakcemile3 sağolasın canım

baberko ben tacımı eminönün'nden almışüım. orada çok güzel, şık taraklar vardı saça takılacak. bu mağazada kahvecimehmetefendi var ya onun sokağında sağda hemen

Buket ve Arsima ben kime ne göndermişim anlamadım ki?

bu arada 41 günlük olduk 41 kere maşşallah

günaydın kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın:))))
bu arada tefalde indirim günleri başlamış...
bir tencere alana bir tava hediye ediyorlar... lale serisi 3 teflon tencere 3 teflon tava 500üsür yerine 300küsürdü... ilgilenen varsa bakabilir bana çok uygun geldi:))))

kızlar sıktım galiba ama bide elbiseyle görün dedim :) kusura bakmayın

sikmadin canim ben sahsen böyle seyler bakmaya bayilirim...
elbise güzel ama o abiye elbisesiyle o tac cok cok uyumsuz olur.... hani kaparik bir elbisen olsaydi nesyse ama bu tarz bir elbiseye tac gitmez.. üzgünüm

elbisenin kumasindan sade bir bandta cok güzel olur

Günaydın kızlarr.....

Günlük Kalori İhtiyacı Hesaplama | Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

mınık ve dığer kızlar burdan gunluk kac kalorı almanız gerekır bakabılırsınız

sağol böcüğümm a.s. ben ordan baktım benim şuan kilomu korumak için 1400 kalori almam gerekiyormuş
kilo alabilmek içinde 1000 kalori fazladan almak gerekir die okudum o yüzden 2500 kalori almaya çalıştım
ama yine fayda etmedi belkide daha uzun vadede alıcam bilemiyorum..

Baberko hatırladım cnm elbisenii
gamzenin tacı diom başka bişi demiom çok şirin durur bence

Gamze 41 kere maşallah kuzumm

baberko, bence elbisenin askılarından ışıltılı bir band harika olur. tabi elbiseyi diktirdin mi bilmiyorum?

güzelim dediğin ev niltolün evi sanırım.yatak odasına yapmıştı.ben de bayılıyorum.snırım 50 tl imiş.

:)))
tamamdır kızlar akşam ben bi prova yapıyım bi resim çekiniyim ptesi sizinle paylaşıyım son kararımı veriyim :) öpüldünüz

gamze

mınık cnm bende okadr kötu olmustumkı bı ara yemek yemek hıc aklıma gelmesdı su ıcerken mıdem bulanırdı
kızlar orda surup ılac yazmış ama ben almadım doğal yolla almak ıstedım
azmettım
sureklı az az su ıcerek mıdemı buyuttum sonra sbh 6:30da kalkıp bı kahvaltı ettım sonra 10 da bıdaha ettım aksam eve gıderken cıkolata aldım ha bıde mısır kavurdum yedım sureklı her aksm sadece 3gunde kılo aldım o mısırla
senın ılk yapman gereken su ıcerek mıdenı buyutmen bu su olmazda baska yıycekte olur ama az sık sık yekı mıden buysun suan ben hıc doğmuyorum hcte kılo almıyorum bazen bı cıftlı ekmeğı bıtırıyom:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…