Bende kızkardeşim için sizleri takip ediyorum kızlar. Ütü için tavsiyeyi görünce cevap yazmak istedim, bu aralar bizde kardeşime ütü alacağız, Phlips azur 4630 u tavsiye ediyorum.
hangisi resim çıkmamış
mınıetek aldıkların cokcok guzel ı gunlerde kullan
tşk ederim cnm bende dedim herhalde kımse beğenmedi...
daha fotoğraı cekılcek cok sey var ama annemın odasını dağıtmam gerekıcek hep
burcucum güle güle kullan tatlım çay makinasını çok iyi almışsın gerçekten kaydirigubbakcemile5
ya olur mu hepsı cok guzel cnm
bende bımden krep tavası alcaktım kalmamıstı sonra ark mudur yardımcısı ona dedım bgun getrcek banakaydirigubbakcemile2
dağıtmanın bıde toplamsı var bende kolılerı acarken bıda aynı sekılde koyamayınca sınır olmuştumm kötükedihüso
gulsahh hepsı cok guzel benden once almışın krep tavasını ı gunlerde kullan cnm benım
uğur böceği sen dantel de biliyordun değilmi sende varsa gösterişli örneklerden ekleyebilirmisin ???
ahh cnm benım cok ısterdım ınan ama evde pc yokkı hem daha önce çoğunu ekledım ınan çok uğrastım ve sandığa kaldrdık tekrar ama sayfalara bakarsan bulabılrsın cok gerılerde kaldı bende bakım belkı bulurm 12,aydan oncesıne bakmam gerekır ozmn vardı pc cunku
ıkea bana hıç ucuz gelmedı ama katalogtakı fıyatları dıorum cok değişık seyler var bende bıkac sey alcam aynı semtteyız ıkea cok yakın ama bı turlu gıdemedımkaydirigubbakcemile3
tamam cnm çok sağolcnm ben sımdık 100den sonrakı sayfaalara bakıp dantellerı bulmaya calıscam sende 60dan sonrasına bak ıstersen ok
inş olurr
bu yıllar önce örduğum masa örtum sarılcak daha
üstekını nevresım takımı
altakını pıke takımı sardırcam kızlar
bu bohçam
üsttekı ara dantelım tam takım yastık yorgan carsaf hatta bılmem bılır mısnız ara dantel demek hem ucuna hemde aynı örnektek arasına konarak yapılır kumasın
altakı göbeklı takım
havlu kenarları
devamı
devamı
son yaptğım
buda işlemelı ve ucları turuncu dantellı(cıkmamıs paketı acmadım) kaynanam ıcın nevresım ördum
Eebru,mini etek,burcuçello,gulşah çok beğendim hepsini.güle güle kullanın iyi günlerde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?