Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tşk ederim cnm bende dedim herhalde kımse beğenmedi...

daha fotoğraı cekılcek cok sey var ama annemın odasını dağıtmam gerekıcek hep

ya olur mu hepsı cok guzel cnm
bende bımden krep tavası alcaktım kalmamıstı sonra ark mudur yardımcısı ona dedım bgun getrcek banakaydirigubbakcemile2
dağıtmanın bıde toplamsı var bende kolılerı acarken bıda aynı sekılde koyamayınca sınır olmuştumm kötükedihüso

gulsahh hepsı cok guzel benden once almışın krep tavasını ı gunlerde kullan cnm benım

cidden yaa bende arçelikten almıştım çay mak 151tl ucuz aldım diodum hahahah:))))
nerden almış burcu yaa banada söleyinn:))))
bi de kahve mak mi var yanında

bir tek pazarımız var ondada geziyorum

ama bugün aşkımla bayrampaşa ikea ya gidicem orda çok güzel ve değişik modeller var fiyatlarıda çok uydun gidip bi gezim akşam bir sürü fotoyla geri döncem inşallah

kızlar siz çeyiz sercekmisiniz ?

uğur böceği sen dantel de biliyordun değilmi sende varsa gösterişli örneklerden ekleyebilirmisin ???

ahh cnm benım cok ısterdım ınan ama evde pc yokkı hem daha önce çoğunu ekledım ınan çok uğrastım ve sandığa kaldrdık tekrar ama sayfalara bakarsan bulabılrsın cok gerılerde kaldı bende bakım belkı bulurm 12,aydan oncesıne bakmam gerekır ozmn vardı pc cunku

ıkea bana hıç ucuz gelmedı ama katalogtakı fıyatları dıorum cok değişık seyler var bende bıkac sey alcam aynı semtteyız ıkea cok yakın ama bı turlu gıdemedımkaydirigubbakcemile3

internetten bi kaç sey beğendim onlara bakıcam bır de büyük servıs tabakları bakıcam nişanda yaptıklarımı koyabıleceğim güzel seyler

cnm ben sımdık 100den sonrakı sayfaalara bakıp dantellerı bulmaya calıscam sende 60dan sonrasına bak ıstersen ok

Eebru,mini etek,burcuçello,gulşah çok beğendim hepsini.güle güle kullanın iyi günlerde inşallah

inş olurr
bu yıllar önce örduğum masa örtum sarılcak daha

üstekını nevresım takımı
altakını pıke takımı sardırcam kızlar

üsttekı ara dantelım tam takım yastık yorgan carsaf hatta bılmem bılır mısnız ara dantel demek hem ucuna hemde aynı örnektek arasına konarak yapılır kumasın

altakı göbeklı takım

ınş olmusutr cnm mınıetek senın ıcın bı saatr bunları aradım

bunlar ütülenmemış halı[/B][/QUOTE]

havlu kenarları

buda işlemelı ve ucları turuncu dantellı(cıkmamıs paketı acmadım) kaynanam ıcın nevresım ördum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…