Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mınıetek cnm valla 130dan baslıyo bı saatr aradım haa kıyemetımı bıl öldum öldum

uğur böcüğü bohçamız nevresım takımının üstekı ıkımıznde aynı

çok sağol valla ben bu ara yıne başladım şuan nısan tepsımı hazırlıyorum burcu özgenınkıne benzeyen bır sey yapıyorum

bır de bı havlu kenarı buraya bır havlu kenarları eklıcem uğur böceği yenıden başlayıp yapmak ıstıceksın emınım

sanmam cnm bunlardan harıç 60 tane var kaydirigubbakcemile3 yeter bızde bohça cok olduğu için okadr cok yoksa gunluk kullnımda dantellı deı özdılekten aldım denız taşlı modelı cok guzeldelikafadulden bende bıde havlunun heryerını boydan boya örduklerım var ama onlar banyo için süs

Eebru,mini etek,burcuçello,gulşah çok beğendim hepsini.güle güle kullanın iyi günlerde inşallah

canım çok tesekkur ederim.

minietek nastasia bimden aldım cuma günü ama bitti fakat bim e daha sonraki zamanlarda ugrarsanız,gecen haftaların urunleri geliyo bazen.yani takip ederseniz bulabilirsiniz.nastasiacım sen zaten almıssın ama sormussun kahve mak. yok canım yanında.bi de kızlar cay kasıkları da 6 lısı 2.90 dı ve paslanmaz celik. 3 tane aldım günlük yuvarlak hesap 9'a. sos tavası da çok ucuzdu ama kalitesi hakkında hiçbir bilgim yok malesef.

kızlar bu şarap seti nasıl sizce yaa,50 lira aslında hiç alcak durumda diilim ama çok beğendim yaa,kendime hakim olamıom şu alışveriş konusunda yaa

canım o karaftan ben de aldım ama kadehleri 4 tane.bence almak istiyosan karafı al.sonra benim gibi kadehleri alırsın 6,lı daha iyi olur.yine de sen bilirsin canım a.s.

burcucello ya netten alıcam için takım şeklinde,kadehleri özellikle çok hoşuma gitti aslında aynı o şekil kadeh netten bulabilirmiyim ki,bide ne kadar yüksekliği ya ufacık bişi gelmesinden korkuom.

pıtırcık canım ben de onlara çok benzer şarap kadehi aldım ikeadan üstelik 6 tanesi 8,5 ytl, yalnız o karafa ben de bayıldım tek başına satılır mı ki acaba inanılmaz şıkmış

pıtırcık,pink
canlarım yanlış yazmısım. düzeltiyorum;
ben sadece karafı aldım.
pıtırcıga da da "kadehleri 4 tane" onun için kadehleri alma demek istemiştim.ama yanlış anlatmısım..
demek istediğim sadece karafı alın,kadehleri sonra alırsınız bence almısken 6 lı almak lazım

:içelim:
ay ne kadar seker :)))
rengi falan da çok guzelmiş.. gule gule kullan canım

yaşaşınnn olduu sonundaaaaaaaaaa düdüklüü tencereyii yapıştırabildimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…