Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok güzelmiş bunlar yaa ...

kızlar ya karafı su koymak için kullanıyoruz değil miiCADIARZU

yoo canım biz şarap koymak için kullanıyoruz adı üstünde karaf zaten ben kendi evime de o amaçla alıyorum ama su koymak için de kullanan da var sürahi niyetine şık olduğu için

ya burda zaten bulamıom ki netten bulabilirsem bulurum ancak,kadehlerine bayıldım yaaya kızlar bi el atıverin aynı şekil kadeh arıommmmmm:)))

yoo canım biz şarap koymak için kullanıyoruz adı üstünde karaf zaten ben kendi evime de o amaçla alıyorum ama su koymak için de kullanan da var sürahi niyetine şık olduğu için

valla bende masada çok şık duracağından sürahi olarak kullanabılırm

esıme özel bır masa hazırladıgımda da kullanılabılırim .:asigim:.

bence paşabahçenın maslaktakı mağazasına git bu kadehın aynısından orda bulabıleceğine emınım orda çok model var

Ayyyyyyy pinkcimmm ya bu ne güzel bişey güllü dallı süslü falan.hemde 2000 watt.fiyatına bak bide.çok güzel olmuş canım.güle güle kullan inşallah

canım bak resme bakarsan yanında üzüm var,asma yapragı var yani amacı sarap koymak için bu karafların,yanında da kırmızı sarap için kullanılan kadehlerle beraber set satılıyo. ama sen begendiysen istersen su koyabilirsin.. :)

Ayyyyyyy pinkcimmm ya bu ne güzel bişey güllü dallı süslü falan.hemde 2000 watt.fiyatına bak bide.çok güzel olmuş canım.güle güle kullan inşallah

çoook saol tatlım valla ben de nasıl bu fiayata buldum şaşırdım emiş gücü falan da çok iyi hatta hemen denedim süper çok içime sindi çok, tekrar teşekkür ederim roselicim a.s.

kızlar bu banyo setlerimi arkadaşım bakırköyde ev tekstılı butiğinde yapıyor

bunların farklı modellerı de var ayak seklınde olandan elınde kalmamıstı gerçekten orjınal seyler tasarlayıp yapıyor

ilgilenen varsa maıl ve telefonunu verebılırım

benim evim tutulunca banyoma göre yaptırıcam büyük olasılılla beyaz ve gümüşlü olacak..

Mini etek arkadaşına bravo ya ne maharetli insanlar var maşallah çok güzellermiş

Mini etek arkadaşına bravo ya ne maharetli insanlar var maşallah çok güzellermiş

var ya hiç görülmemeiş süper modelelr var ondan kızkardeşime kendime masa örtüleri aldım süper şeyler akşam masa örtümü eklerim

ayak modelinde paspas var o daha da güzel onu eklicem elinde kalmamış hiç sipariş üzerine yapıyor ıstenilen renk model kumaş kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

du bı koşu gıdıp ıkı üç masa örtüsü fotosu çekim renklerı görünenden daha güzel ben cep tlf çekiyorum

mini etek canım arkadaşın çok yetenekli gerçekten sende güle güle kullan yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…