çok güzelmiş bunlar yaa ...
kızlar ya karafı su koymak için kullanıyoruz değil miiCADIARZU
yoo canım biz şarap koymak için kullanıyoruz adı üstünde karaf zaten ben kendi evime de o amaçla alıyorum ama su koymak için de kullanan da var sürahi niyetine şık olduğu için
bende sırf o yüzden düşünüom canım yaa,özel masalarda şık durcak e bide severim ben kırmızı şarabı:)valla bende masada çok şık duracağından sürahi olarak kullanabılırm
esıme özel bır masa hazırladıgımda da kullanılabılırim .:asigim:.
ben balıkesirdeyim be güzelim,istanbulda olsam şimdiye uçmuştum zaten:)bence paşabahçenın maslaktakı mağazasına git bu kadehın aynısından orda bulabıleceğine emınım orda çok model var
kızlar geçen gün sipariş verdiğim elektrik süpürgesi bu sabah elime ulaştı görüntüsü, küçüklüğü yer kaplamaması, emiş gücü falan tam bana göre üstelik çok para da vermek istemiyordum bayağ araştırdım sonunda bunu aldım üstelik 149 ytl ve kargo bedava :teytey: benimki bunun ateş kırmızısı sositososito
kızlar bu şarap seti nasıl sizce yaa,50 lira aslında hiç alcak durumda diilim ama çok beğendim yaa,kendime hakim olamıom şu alışveriş konusunda yaa
Ayyyyyyy pinkcimmm ya bu ne güzel bişey güllü dallı süslü falan.hemde 2000 watt.fiyatına bak bide.çok güzel olmuş canım.güle güle kullan inşallah
Mini etek arkadaşına bravo ya ne maharetli insanlar var maşallah çok güzellermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?