Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

güle güle kullan aldıklarını canım.çok güzel hepside

güle güle kullan.çok güzel ürünler seçmişsin.bende bunun bir alt modelini alıcam.iyi almışsın 525 e.nerden aldın acaba ?

songa renkleri süpermiş çok severim yeşili :1rolleyes:

kına elbisesi kimindi unuttum ama kınadan çok nişan elbisesi gibi duruyo

sinaycım çok kullanışlı şeyler almışsın güle güle kullan cicim a.s.

isaura sende iyi günlerde kullan canım bu ara herkes bu süpürgeden bahsediyo

merhaba arkadaslar, bu foruma yeni üyeyim.
ceyiz basligini okuyunca hoopp diye geldim :) 3 ay sonra dügünüm var, böyle netten fikir alisverisi yapiyorum :)
hoşgeldin feyzaa :1hug:
kızlar slm herkese sayfalar cok ilerlemiş yaa sanırım hepsini okuyamıcam dün alyansımızı aldık cok içimize sindi yarın resmini eklicem:)))
Aaa ne güzel..Çok az kaldı baberko.Hayırlısı ile senide başgöz edicez hihoyyyt

Çok ciciymişş.. İyi günlerde kullan canım :1hug: Renkleri çok güzel..

bu arada 41 kilo olmuşum şimdiki hedefim 45 inşallah olur en yakın zamanda :Saruboceq:

insallah canim... gecen gün okumustum 30 küsür kiloyum demistin aman tatlim dikkatli olmak gerek biliyorum senin elinde olan bir sey degil ama sagliksiz... aferim canim sana bak kilo alabilmisin... boyun kac tatlim... biraz daha kilo alirsan daha da güzel bir gelin olursun... bende 50 kilo olmak isitoyrum tekrar nisanimda oldugu gibi ama gel gör ki kilo aldim 55 kiloyum. 55 kilo da cok degil benim boyum icin normal aslinda. Yanliz dogum kontrol hapi da kilo yapar diye 50 kilo olmak istiyorum haptan sonra 5 kilo olursam ayni olurum diye.

Bugün tam 3 saat yürüdüm canim cikti diye bilirim. spor salonunda gitmeyeli beri hic bukadar yorulmamistim terlememistim insallah faydasi olmustur

kizlar catal bicak kasik takimimi aldim en sonunda....

bu katalogdaki resmi... ben yari parlak yari mat olanini aldim.... [bu resimde kasiklar]

bunlarda benim cektigim resimler... güzel cekemedim... kusura bakmayin ya isik cok vuruyordu, yada cok karanlikta kaldi... artik idare edin.... resimlerdeki halinden coook daha güzeller

teşekkür ederim kızlarrr :1hug:

boyum 1.60 allahtan gelin olmama daha 3 yıl var :dance:

aman allahim morelini bozmak istemiyorum ama boyunda iyimis.. gayret et bol dondurma bol cikolata ye tatlim
ben 145 dir diye tahmin etmistim

teşekkür ederim kızlarrr :1hug:

boyum 1.60 allahtan gelin olmama daha 3 yıl var :dance:

bende 1.60 48 kiloyken bile berbattım :1ninca: En ideal kilon 50 canım yerimseniben Şuan 53 kiloyum istediğim herşey üstüme çuk diye oturuyor hihoyyyt Umarım bundan fazla olmam :1shok:

tsk ederim canim....
72 parcalik.... icinde sadece cay kasiklari yok )))

aa 72 mi şeker tutacağı pasta şeysi falan herşeyi var dedim herlade bu takım 100 parçalık birşeydir bizim takımlarda maşa falan yok ayrı alcam ben mecburen:çok üzgünüm:

minik yavrum sen uçucan ye ye ye gece ye yat sabah kalk ye yat her an ye al kilo valla çok sağlıksızmış kilo bende 150 falandır diodum ama 160 boya 41 az canım be 32 beden misin sen en az 36 olmaya çalış

tsk ederim canim....
72 parcalik.... icinde sadece cay kasiklari yok )))

hadi gözün aydin tatlim. hayirli ugurlu olsun yeni yeni basliyorsun bildigim kadariyla ceyiz isine o yüzden dedim ilk gösterdigindede begenmistim zaten şakkıdı

simdi bir abla tavisyesi... sen ufaktan ufaktan basladigin icin ceyiz birikimine su bardaklariyla devam edebilirsin.. almanyanin neresinde kaliyorsun bilmiyorum ama roller diye bir mobilaci var yada ikea ikea hic gitmedim ben ama söylemek isterim. Ben Günlük bardaklarimi rollerden aldim 6 tanesi 1 euro´cuk. Sonra bide misafirlik alirsin biraz daha özel. ama 1 euro dedime bakma bence gayet güzeller ben cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…