aa 72 mi şeker tutacağı pasta şeysi falan herşeyi var dedim herlade bu takım 100 parçalık birşeydir bizim takımlarda maşa falan yok ayrı alcam ben mecburen:çok üzgünüm:
aman allahim morelini bozmak istemiyorum ama boyunda iyimis.. gayret et bol dondurma bol cikolata ye tatlim
ben 145 dir diye tahmin etmistim
kizlar catal bicak kasik takimimi aldim en sonunda....
bu katalogdaki resmi... ben yari parlak yari mat olanini aldim.... [bu resimde kasiklar]
bunlarda benim cektigim resimler... güzel cekemedim... kusura bakmayin ya isik cok vuruyordu, yada cok karanlikta kaldi... artik idare edin.... resimlerdeki halinden coook daha güzeller
çikolatayla dondurmayla alsaydım şimdi 80 kiloydum canım senağlama
ben çok doktora gittim kan değerlerim çok normal her seferinde
hiç hastalanmamda.. bu yıl hiç nezle grip olmadım mesela..
tek derdim kilo alamamak.. 50 ideal olabilir betacım bencede
bi 45 olabilsem gersine karar vercem :içelim:
hadi gözün aydin tatlim. hayirli ugurlu olsun yeni yeni basliyorsun bildigim kadariyla ceyiz isine o yüzden dedim ilk gösterdigindede begenmistim zaten şakkıdı
simdi bir abla tavisyesi... sen ufaktan ufaktan basladigin icin ceyiz birikimine su bardaklariyla devam edebilirsin.. almanyanin neresinde kaliyorsun bilmiyorum ama roller diye bir mobilaci var yada ikea ikea hic gitmedim ben ama söylemek isterim. Ben Günlük bardaklarimi rollerden aldim 6 tanesi 1 euro´cuk. Sonra bide misafirlik alirsin biraz daha özel. ama 1 euro dedime bakma bence gayet güzeller ben cok memnunum
minik yavrum sen uçucan ye ye ye gece ye yat sabah kalk ye yat her an ye al kilo valla çok sağlıksızmış kilo bende 150 falandır diodum ama 160 boya 41 az canım be 32 beden misin sen en az 36 olmaya çalış
CAnımm iyi günlerde kullann yerimseniben Benim takıma çok benziyor.Gayet sade ve şık
coook tsk ederim))
ceyiz isine yeni yeni basliyorum evet... benim daha okulum bitmedine zaman evlenecegim belli degil, ama bir sene daha okulum var o yüzden hafiften aliyorum ceyiz olayini.... simdiye kadar bir tencere takimi aldim.... birde bu takimi aldim birde tupperwarelerim var birde öyle ufak tefek hediyeler gelmisti ceyizim icin ama onlarin resimlerini koymuyorum... elektrikli esyalarini evlenecegim zaman alicam....
rollerya arada bir gidiyorum... ama hic aklima gelmedi bardak takimi almak... ben türkiyeden alirim diyordum orda rengarenkleri var.... burda hic gözüme carpmadi
bende baya bir sey türkiyeden aldim getirdim.. ama herseyi getirmek zor oluyor gümrük de artik daha dikkatli bakiyorlar... ama o dedigim su bardaklari gecekten iyi ve cok ekonomik... olsun hemen evlenmesende modasi gecmeyecek seyleri alabilirsin ufaktan.,, tac ve özdilek nevresimler harika türkiyede almanyadakiler eline su dökemez valla yalniz biraz pahali pamuk saten olanlar... canim hemen evlenmen sart degil sen kendine bir liste yap en iyisi yavas yavas alirsin ögrencisin daha eline para gecdikce alirsin
ooo almışsın çatal-kaşığını. Çok şık güzelcim takımın, benimkine çok benziyo zaten, sen daha önce gösterdiğinde de beğenmiştim. Güle güle kullan inş., güzel tatlı sofralarda :1hug:
ooo almışsın çatal-kaşığını. Çok şık güzelcim takımın, benimkine çok benziyo zaten, sen daha önce gösterdiğinde de beğenmiştim. Güle güle kullan inş., güzel tatlı sofralarda :1hug:
cok sagol canim benim....
hepimiz insallah güzel tatli sofralarda kullaniriz takimlarimizi... seninkisi nasil merak ettim, resmi var mi?
benimki de bu :)
bu resim benim çektiğim, ama benimki bunun sadesi yani parlağı
bu da Nehir' in sitesindedi resim, ama burda ki Altın+Saten hali
kizlar catal bicak kasik takimimi aldim en sonunda....
bu katalogdaki resmi... ben yari parlak yari mat olanini aldim.... [bu resimde kasiklar]
bunlarda benim cektigim resimler... güzel cekemedim... kusura bakmayin ya isik cok vuruyordu, yada cok karanlikta kaldi... artik idare edin.... resimlerdeki halinden coook daha güzeller
Keşkeee benimkidee altın sarılı olsaydıı senağlama Benim yemek takımım altın yaldızlı ama kaşık setimi babacım önceden aldığı için pek uymadı senağlama
Bu tam benim takıma göreymişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?