Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aa 72 mi şeker tutacağı pasta şeysi falan herşeyi var dedim herlade bu takım 100 parçalık birşeydir bizim takımlarda maşa falan yok ayrı alcam ben mecburen:çok üzgünüm:

evet canim 72 parca
12 Bicak
12 Catal
12 Kasik
12 kücük kasik
12 kücük catal
2 balik catali, 15,5 cm
2 servis kasigi
1 kepce
1 sosluk
1 salata takimi, 2parca
1 pasta seysiii kaydirigubbakcemile3
1 krema kasigi
1 seker kasigil
1 seker tutacagi
1 de cantasi oluyormus CADIARZU

aman allahim morelini bozmak istemiyorum ama boyunda iyimis.. gayret et bol dondurma bol cikolata ye tatlim
ben 145 dir diye tahmin etmistim

çikolatayla dondurmayla alsaydım şimdi 80 kiloydum canım senağlama
ben çok doktora gittim kan değerlerim çok normal her seferinde
hiç hastalanmamda.. bu yıl hiç nezle grip olmadım mesela..
tek derdim kilo alamamak.. 50 ideal olabilir betacım bencede
bi 45 olabilsem gersine karar vercem :içelim:

evet ya almanyadaki catal bicak takimlarinda bizim cay bardaklarimiza göre kasik yok bende düsünememisim... cay kasigim yok ne yapim bende o kücük kasiklari kulaniyorum... türkiyeye gideyim alacagim allahin izniyle... bide su gecen sene alamadigim hisardan mercury cezve takimini

CAnımm iyi günlerde kullann yerimseniben Benim takıma çok benziyor.Gayet sade ve şık

önemli olan saglikli olman... insallah ideal kilona kavusursun
evet 50 kilo olmak güzel bende boyum 160 kilo adim 55 kilo oldum. vermek istiyorum ama ben ömrümde hic diet yapmadim az önce yine nutella ekmek yedim bide 3 4 kupa cay her kupaya da 4 5 kasik seker... böyle biraz zor atarim 5 kiloyu 3 ay kalis dügüne fisfisfis

coook tsk ederim ))
ceyiz isine yeni yeni basliyorum evet... benim daha okulum bitmedi ne zaman evlenecegim belli degil, ama bir sene daha okulum var o yüzden hafiften aliyorum ceyiz olayini.... simdiye kadar bir tencere takimi aldim.... birde bu takimi aldim birde tupperwarelerim var birde öyle ufak tefek hediyeler gelmisti ceyizim icin ama onlarin resimlerini koymuyorum... elektrikli esyalarini evlenecegim zaman alicam....
rollerya arada bir gidiyorum... ama hic aklima gelmedi bardak takimi almak... ben türkiyeden alirim diyordum orda rengarenkleri var.... burda hic gözüme carpmadi

minik yavrum sen uçucan ye ye ye gece ye yat sabah kalk ye yat her an ye al kilo valla çok sağlıksızmış kilo bende 150 falandır diodum ama 160 boya 41 az canım be 32 beden misin sen en az 36 olmaya çalış

yok canım o kadar da değil 34 bedenim...
avrupalı kuru tahta gibi mankenler varya öleyim aynı işte :roflol:
amcam profesyönel fotoğrafçı o hep der boyun az uzun olsa parise yollardım seni die :roflol:

bende baya bir sey türkiyeden aldim getirdim.. ama herseyi getirmek zor oluyor gümrük de artik daha dikkatli bakiyorlar... ama o dedigim su bardaklari gecekten iyi ve cok ekonomik... olsun hemen evlenmesende modasi gecmeyecek seyleri alabilirsin ufaktan.,, tac ve özdilek nevresimler harika türkiyede almanyadakiler eline su dökemez valla yalniz biraz pahali pamuk saten olanlar... canim hemen evlenmen sart degil sen kendine bir liste yap en iyisi yavas yavas alirsin ögrencisin daha eline para gecdikce alirsin

zaten cok fazla sey getiremem.... ya bir kac defa gidip gelicem yada ufak seyleri türkiyeden alicam gelicem... ama aksesuar, tuzluk biberlik, gibi seyleri türkiyeden almak istiyorum

kizlar catal bicak kasik takimimi aldim en sonunda....

ooo almışsın çatal-kaşığını. Çok şık güzelcim takımın, benimkine çok benziyo zaten, sen daha önce gösterdiğinde de beğenmiştim. Güle güle kullan inş., güzel tatlı sofralarda :1hug:

cok sagol canim benim....
hepimiz insallah güzel tatli sofralarda kullaniriz takimlarimizi... seninkisi nasil merak ettim, resmi var mi?

bu da gecen yaz alamadigim ve insalah simdi dügün öncesi almak istidigim cezveler

[/URL][/IMG]

cok sagol canim benim....
hepimiz insallah güzel tatli sofralarda kullaniriz takimlarimizi... seninkisi nasil merak ettim, resmi var mi?

benimki de bu :)
bu resim benim çektiğim, ama benimki bunun sadesi yani parlağı

bu da Nehir' in sitesindedi resim, ama burda ki Altın+Saten hali

Kızlarr bende geçen haftalarda bir kaç bişey almıştım bugün mü ekleyeyim yarın mı ? sengözlerimebaksanab Hoş pek bişey farketmez ama kaydirigubbakcemile3

benimki de bu :)
bu resim benim çektiğim, ama benimki bunun sadesi yani parlağı

bu da Nehir' in sitesindedi resim, ama burda ki Altın+Saten hali

Keşkeee benimkidee altın sarılı olsaydıı senağlama Benim yemek takımım altın yaldızlı ama kaşık setimi babacım önceden aldığı için pek uymadı senağlama

Bu tam benim takıma göreymişş

önlük setimi beğenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

gercektende cok benziyor, hatta ayni takim gibi

canım hayırlı olsun
benimkine çok benziyor aynı mı acaba kütahya porselen kampanyasına dahildi markası neydi hatırlamıyorum.seninkinin markası ne .

üzülme canım tam uymasın ne olcakki...
biz bu kadar ayrıntı düşünüyoruz ama evlendikten sonra kimsenin umurunda olmuyor
birine yemeğe gittiğinde dikkat edermiydin çatala kaşık tabaklarla uyumlu mu değil mi mesela yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…