aynen katılıyorum.baksana 3,5 diyorsun yani bizim aldığımıza iki rengini alırsın valla.ama sen o renkli plastikleride çok ucuza almışın.acaba aldığın yermi ucuzdu.çok güzelller
mini etek canım arkadaşın çok yetenekli gerçekten sende güle güle kullan yerimseniben
Değişik bir kahvaltı takımı 39 Parça 199 TL
gulsahh hepsı cok guzel benden once almışın krep tavasını ı gunlerde kullan cnm benım
O HEDİYE PAKETİNDE NE VARRRRRRR:))))))))yerimseniben
Kızlar bu benim günlük kullanım için aldığım servis setim, bu setin geri kalanını daha önce almıştım, 6 kişilik
bende bikaç değişik şey ekliyim
bunları ben almadım ama beğenen olur diye ekliyorum
devamı gelecek...
ben de yıllardır tefal alıcm diyodum ama bana satan adam bende ikisi de var benden al veya alma ama mutlaka philips azur ionic al" dedi.. ablamlar tefal kullanıyolar biri program 8 kullanıyo biri ise buhar jeneratörlüsünü kullanıyo. ama bana philiphs daha iyiymiş dediler.. bi kaç ay önce ben de azur ionic 4640i aldım 300 liraya..
benimkide bundan:))))
sürekli savunuyorum philips azurun üstüne ütü tanımam...
annemde philips azur kullanıo ama daha alt model ütü yapmak çok eğlenceli hale geldi philipsten sonra....
Amanın yandıkkkkkkk desene.benimki de tefal.programlısından değil ama adını da unuttum.resmi vardı ama kiimbilir kaçıncı sayfada.tüh demek philips daha iyiymiş
güle güle kullanalım hehehe:)))
burcucuğum kullanırken beni hatırla tamammı:))))
kk de bi nastasia vardı de:))))
merhaba arkadaşlar bugun bi kaç parça eşya aldım onları sizinle paylaşmak istesim.
bu kaç gündür söylediğim arzum saprona max 116 ytl
buda alayımmı almayımmı diye düşüne düşüne bir hal olduğum ütü350 ytl
http://www.tefal.com.tr/NR/rdonlyres/62ED73CD-33F8-44E7-97E0-33D8E9587CA8/17191/GV5150_middle.jpg
buda ütünün yanında lütfedip verdikleri hediye 0 ytl
http://www.tefal.com.tr/NR/rdonlyres/A690B8D2-AF2F-462C-9C3E-5099711BAF73/3672/naenciye_mg_main.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?