Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aynen katılıyorum.baksana 3,5 diyorsun yani bizim aldığımıza iki rengini alırsın valla.ama sen o renkli plastikleride çok ucuza almışın.acaba aldığın yermi ucuzdu.çok güzelller

bebeğim yalnış hatırlıyorsun bizde 3;5 liraya aldık.karıştırdın

Mini etekcim aldıkların çok güzelll cnm,arkadaşında harikaar yaratmış.Güle güle kullan cnm

Ütüyü kim soruyorduuuuu unuttum ama Tefal in 8 programlasını aldım.Philips Azur da ikinci seçenekti o da güzelmiş.

Amanın yandıkkkkkkk desene.benimki de tefal.programlısından değil ama adını da unuttum.resmi vardı ama kiimbilir kaçıncı sayfada.tüh demek philips daha iyiymiş

benimkide bundan:))))
sürekli savunuyorum philips azurun üstüne ütü tanımam...
annemde philips azur kullanıo ama daha alt model ütü yapmak çok eğlenceli hale geldi philipsten sonra....

Amanın yandıkkkkkkk desene.benimki de tefal.programlısından değil ama adını da unuttum.resmi vardı ama kiimbilir kaçıncı sayfada.tüh demek philips daha iyiymiş

roselincm yanlış anlama tefal kötü demiyorum.. o da çok güzel, ablamlar kullanıyolar mutlular.. sadece philipsin buhar barı mı ne yüksekmiş, buhar parçaçıkları falan bişiler varmış.. ben bu ıvır zıvırlara kanmış da olabilirim..

bu arada nastasia hiç denedin mi ütünü? ben sadece çalışıyo mu diye fişe taktım falan böyle içinden değişik renklerde ışıklar geliyo ya ben bittim yaa.. süper görünüyo:asigim: hihoyyyt

güle güle kullanalım hehehe:)))
burcucuğum kullanırken beni hatırla tamammı:))))
kk de bi nastasia vardı de:))))

ayy adres çıkmış pardon yaw. bu arada kredi kartı ağzına kadar doldu sakız bile alama artıkşakkıdı

Canım Hayırlı olsun aldıkların:), soprano maxı bende alıcam, denemeyi düşünüyormusun:)?
inceledinmi bize biraz bilgi verirmisin? rende yeri acaba güzel rende yapabilecekmi?
Birde çeyizinemi aldın? çeyizlik ürünler için garanti başlamamasını nasıl hallediyorsunuz kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…