Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kizlar aranizda beyaz mobilya kullanan veya almayi düsünen varmi?

ben yatakodasini beyaz mobilya ve kirmizi deko yapmak istiyorum,,,ama beyaz kullanisli degil diyorlar

selam kızlarr iyi haftalarrr öncelikle :) buketcim nice mutlu yıllaraa.s.

feyza1907 bnm salonum yatak odamsa suyah beyeaz sıyahtansa beyaz cokdah aıyı arkadslk yollyıp albumlerden bakablırsn
eccu hosgeldın o soruyu bende sormsutum 1 haftaonce mmm bu topıcte konusu vardı sanırım
tubis cnm ben senın evlendıgnı kacırdım sanırım resım felan varmı
ALLAH mesut etsın

buketcım yaa kac gundur gıremedımm dogum gunun nezaman anlamadımm ama dogum gunun kutlu olsun cnmmkaydirigubbakcemile5

benimde yatak odam beyaz salon beyaz amerikan cevizi karışık şiddetle öneriririm özellikle yatak odasında çok huzur verici oluyor

eccu bir ömür mutlu olman dileğiyle tebrik ederim cnm a.s.

bu davetiye cok hoşuma gitti benim ama çok pahalı

aşık oldum galiba :1shok:

arsımıa senınkıde hoş bence

sağol

İste sonunda butun mobilyalarimizi tamamladik kızlarrrr bu oturma odamiz renk kirmizi siyah sectik yanliz

hayırlı olsun
bizde hafta sonu baktık şimdi iki yer arasındayz neresi uygun gelirse kesin karar vericez
bide perde baktım ama iillet oldum

Cok tesekkur ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun insallahhh hersey hem kesenize hem gonlunuze uygun olur insallah buda yatak odam yatastan vazgectik herseyi dogtastan aldik yatak odasi fiati cok uygun oldu yatasa nazaran

çok hoş iyi günlerde kullanın
sanki hayatımında yatak odası böyleydi
yada sen daha önceden ekledin ben karıştırdım :)

pelesenk nası bişe :uhm:

Adaşım hepsici güzel geçti. En güzeli balayıdı hiç dönmek istemedim.

Şeniz

benimki de bu :)
bu resim benim çektiğim, ama benimki bunun sadesi yani parlağı

bu da Nehir' in sitesindedi resim, ama burda ki Altın+Saten hali

evet, benzerlik var gercektende ))))))

canım hayırlı olsun
benimkine çok benziyor aynı mı acaba kütahya porselen kampanyasına dahildi markası neydi hatırlamıyorum.seninkinin markası ne .
canim ben almanyadan aldim bunlari, almanyada yasiyorum ya....
markasi CS Solingen..... ben 66 € aldim 72 parcayi

wooww... yemek takiminla görüsü cok güzel olmus bence.....
sana bisey diyecegim. senin catal bicak takiminin coook benzeri amcamin kizinda var )) oda almanyadan aldi

su bak:

evet canim göstermistim almak istiyorum diye... tsk ederim )) bu arada dogumgünün kutlu olsun, kalbin hangi güzel sey icin carpiyorsa, dogan günes sana onu getirsin

aimecim, takımı görünce hatırladım hemencik, çook güzel bi seçim yapmışsın.

tsk ederim

iyi günlerde kullan

tskler canim

aimecimm çokkk zariff bir takım kuzucuğummmŞeniz çok beğendim güle güle kullan tatlım... :teytey:

tsk ederim canim benim kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Günaydın kızlar herkese iyi haftalar bereketli günler inşlh.bktbb davetiye şık ama daha güzelleri vardır ya... betacım neymiş bu platform topuk koyda görelim yafualkisalkisalkis
Ahh ahh alınca koyucamm kaydirigubbakcemile3
Saol canım beğenmene sevindim :1hug: Bende 48 kilodan 56 kadar çıktım sonra bi stres şuan 53 düştüm.Düğüne yakın yine strese girerim oldu 50 kaydirigubbakcemile3 Çok umursamıyorum şimdi sengözlerimebaksanab
betacım aldıklarını güle güle kullan çok güzeller
Saol toprağımm :1hug: Daha güzelleri senin olsun Şeniz
beta bacm aldıklarının hepsı harıka suplalarımız aynı camasr sepetın cok hoş ı gunlerde kullan tüm cıcılerını
Saol böcükümm a.s. Evet sen suplanı koyduğunda söylemiştim yerimseniben
Bizim burda real yokki :1no2: Neyse bulursam alıcam bakalım yerimseniben
deniz bencede al ama modası degısen seylerı degılde sabıt kalan seylere agırlık ver bence

isaura nerde orueuyorsun fatıh bıraz tuzlu yaaa
beta sinay ve dıger herkez aldıklarınzı gule gule kulanınnnn
tşkler a.s.
AYY MİNİĞİM BENİM SAOL BEBİŞİMM
zaten bugunde doğumgunumm 24 oldum duygusallığım üstümdee

DOĞUMMM GÜNÜNN KUTLUU OLSUNNNNN Şeniz
TÜM DİLEKLERİN GERÇEK OLSUNN DÜĞÜNDAŞIMM :1hug:

selam fıstıklar....
betacım, mutfak önlüğün , havluıların, sepetin çok tatlı şeyler almışşsın kuzum. güle güle kullan hepiciğini.
Saol mandalinimmm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…