kizlar aranizda beyaz mobilya kullanan veya almayi düsünen varmi?
ben yatakodasini beyaz mobilya ve kirmizi deko yapmak istiyorum,,,ama beyaz kullanisli degil diyorlar
selam kızlarr iyi haftalarrr öncelikle :) buketcim nice mutlu yıllaraa.s.
hoşbuldukkk evet cnm 19 nisan da:)
Nasılsın canımm?
Nasıl geçiyo ilk günleriniz herşey yolunda mı?:jeyyar:
çok güzel çokkk Allah herkese nasip etsin inşallaahhh..herşey yolunda :jeyyar:
bu davetiye cok hoşuma gitti benim ama çok pahalı
arsımıa senınkıde hoş bence
İste sonunda butun mobilyalarimizi tamamladik kızlarrrr bu oturma odamiz renk kirmizi siyah sectik yanliz
Cok tesekkur ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun insallahhh hersey hem kesenize hem gonlunuze uygun olur insallah buda yatak odam yatastan vazgectik herseyi dogtastan aldik yatak odasi fiati cok uygun oldu yatasa nazaran
Ben yatak odamı pelesenk ve beyaz yaptırıcam çoğunluk beyaz olacak. Ama ne renk yatak örtüsü ve fon yaptırıcam bilmiyorum yardıımmmm lütfennnnnn.
Salonda ceviz ve aralarda yine beyaz olacak koltuklar kirli beyaz veya bir ton koyusu olacak.
Adaşım hepsici güzel geçti. En güzeli balayıdı hiç dönmek istemedim.
benimki de bu :)
bu resim benim çektiğim, ama benimki bunun sadesi yani parlağı
bu da Nehir' in sitesindedi resim, ama burda ki Altın+Saten hali
canim ben almanyadan aldim bunlari, almanyada yasiyorum ya....canım hayırlı olsun
benimkine çok benziyor aynı mı acaba kütahya porselen kampanyasına dahildi markası neydi hatırlamıyorum.seninkinin markası ne .
wooww... yemek takiminla görüsü cok güzel olmus bence.....
az biraz geçmişi okudumda
aime sanırım daha öncedende göstermiştin bu takımı alıcam diye yada başka bi arkadas gösterdi tam emin değilim. çok şık bir takım benim tarzım bayılırım böyle kibar kaşık çatala güle güle kullan[/COLOR]
aimecim, takımı görünce hatırladım hemencik, çook güzel bi seçim yapmışsın.
iyi günlerde kullan
aimecimm çokkk zariff bir takım kuzucuğummmŞeniz çok beğendim güle güle kullan tatlım... :teytey:
azracım ne yalan söliyim bende oturma odanı daha çok beğendim
saol canım Allah razı olsunn ev en kısa zamanda eklicemmCanım benim ya maşallahh
Allah ömür boyu huzur mutluluk agız tadı versin boy boy bebişleriniz olsun inşallahhh
Ne zaman görücez fotolarını, evini filan
saol cnm inş. en kısa zamanda
allah mesud etsin canımm..
evtt evini görmek istiyoruzz hihoyyyt
Ahh ahh alınca koyucamm kaydirigubbakcemile3Günaydın kızlar herkese iyi haftalar bereketli günler inşlh.bktbb davetiye şık ama daha güzelleri vardır ya... betacım neymiş bu platform topuk koyda görelim yafualkisalkisalkis
Saol canım beğenmene sevindim :1hug: Bende 48 kilodan 56 kadar çıktım sonra bi stres şuan 53 düştüm.Düğüne yakın yine strese girerim oldu 50 kaydirigubbakcemile3 Çok umursamıyorum şimdi sengözlerimebaksanabgüle güle kullan, tatlım mutlu ve huzurlu günlerde, hepsi birbirinden cici camasır sepetin tam beğendiğim model
bende aynıyım 50 kiloydum simdi 56 civarıyım ve düğünüme 2 ay kadar zaman var en faz 5 kilo vermeliyim ama nasıl ;( spor da lazım cünkü bel cevresinde toplanmıs durumda kilolar :1no2:
Saol toprağımm :1hug: Daha güzelleri senin olsun Şenizbetacım aldıklarını güle güle kullan çok güzeller
Saol böcükümm a.s. Evet sen suplanı koyduğunda söylemiştim yerimsenibenbeta bacm aldıklarının hepsı harıka suplalarımız aynı camasr sepetın cok hoş ı gunlerde kullan tüm cıcılerını
Bizim burda real yokki :1no2: Neyse bulursam alıcam bakalım yerimsenibencanım renkli çay setini metrodan meşrubat bardaklarını realden aldım kelebeklileri de hint pazarından kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim canım benim :1hug:
yok güzelim avatarıma foto koyarmıyım hiç yakın bi foto buldum netten koydum kız hoşuma gitti sadece hele gözleri yakından masmavi ama avatarda çıkmamış yerimseniben
hepsi birbirinden güzelmiş güle güle kullan tatlım supla bende alcam ama bir türlü para ayarlayamadım ondan önce önemli ihtiyaçlarımı alıyım diyorum her ay kalıp gidiyor bu gidişle kocişim evlilik yıldönümüzde alcak kaydirigubbakcemile3
tşkler a.s.deniz bencede al ama modası degısen seylerı degılde sabıt kalan seylere agırlık ver bence
isaura nerde orueuyorsun fatıh bıraz tuzlu yaaa
beta sinay ve dıger herkez aldıklarınzı gule gule kulanınnnn
AYY MİNİĞİM BENİM SAOL BEBİŞİMM
zaten bugunde doğumgunumm24 oldum duygusallığım üstümdee
Saol mandalinimmm a.s.selam fıstıklar....
betacım, mutfak önlüğün , havluıların, sepetin çok tatlı şeyler almışşsın kuzum. güle güle kullan hepiciğini.
Ahh ahh alınca koyucamm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?