Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

herkese yazdın benim soruma cvp hani
:dilcikar:

ben o sepeti çok sevdim nereden aldın
bide havlular çok cici bide önlük
nereden onlar

Ne sabırsızsınn tubilikk :dilcikar: Alıntı yaptımm yorum yazmaya devam ediyordumm kaydirigubbakcemile3

Sepeti bizim burdan kemeraltından bi züccaciyeden aldım..Epeyce büyük 60 TL ye aldım.
Havlular ve önlük sosyete pazarından..
Havlular 1,5 TL önlük 5 TL.Hayatta mağazalardan önlük almam artık kaydirigubbakcemile3 Bunun her rengi vardı.Önünde çilekli kırmızılı modelide güzeldi ama benim mutfağıma bu daha uygun yerimseniben Beğendinmi alım mi sanada :1hug:

.............................................

Son düzenleme:

evet çok sabırsızımdır :roflol:
beğenmek ne kelime bayıldım. hesap numaranı verirsen alabilirsin kaydirigubbakcemile5
acaba sepet kargoyla gelse kaça mal olur :roflol:
ay izmirde şantiyemiz var kafa biri olsa aldırsam kaydirigubbakcemile3

ECCU düğün fotolarını ben göremedim nolur nolur benim içinde koy Şeniz

Kızlar çoooooookkkkkkkkk mutluyum, kardeşim bugün terhis oldu çarşamba gelcek dedim yaa, sonrasında beni aradı biletimi bugüne al ama kimseye söyleme sürpriz yapıcam dedi. Saat 6 gibi evde olcak annem ve babam görünce ne olcaklar bilmem. Bir tek ben biliyorum içimde tutamıcam en iyisi burda söylim de rahatlayım, kardeşim geliyor :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Ahhh mandalincimm geçen hafta bende senin gibiydimm :teselli: Ama sonra saolsun kızlar beğendiler gelinliğimi ama alt kısmıda benim içime sinmedi.Ben bide satın aldım Çok üzgünüm çoook Teslim almaya gittimde beğenmediğim kısımları açık açık söylücemm Çok üzgünüm çoook İçimize sinmesi çok önemlii dimi benneyaptımki Ama inan fazlada takılma sende benim gibi :1no2: Herşeyin bi çözüm yolu elbet vardır.Beğenmediysen al paranı iptal ettir..Ama çözüm yolu elbet bulunur sıkma canını :1hug:

Gözünüz aydın hemşomm :1hug:

kızlar sabah sabah sizleri gülümsetmek istedim birkaç evlilik karikatürleri paylaşmak istiyorum
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Çok güldümm Allahta seni güldürsünn şekercimm Şeniz :roflol:

ay hemde ne zor
1- gelinlik
2- perde
ömrüm tükendi ikisinden
gamze ya bişe sorucam sana
senin klozet kapağın varya onu nereden almıştın
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ben perdeleri 4 saatte karar verebildim kaydirigubbakcemile3 Perdeci çok sabırlıydı saolsunn kaydirigubbakcemile3 Çok zor hakkatenn :uhm: 1 mayısta teslim alıcaz çok merak ediyorumm nasıl olacaklar acaba benneyaptımki
dadadadamm bu da bizim alyansımız kızlar :)) çok içimize sinerek aldık
Çok güzelmişş :asigim: Biz değiştiricez nişanlım gümüş alyans istiyor.Çok güzelmiş kalında değil hem hoş durur yerimseniben Allah bir ömür boyu mutlu eder sizi inşallahh :1hug:
İste sonunda butun mobilyalarimizi tamamladik kızlarrrr bu oturma odamiz renk kirmizi siyah sectik yanliz
Allah iyi günlerde sağlıcakla oturmayı nasip etsin yerimseniben Hayırlı olsun :1hug:
evet, benzerlik var gercektende ))))))
wooww... yemek takiminla görüsü cok güzel olmus bence.....
sana bisey diyecegim. senin catal bicak takiminin coook benzeri amcamin kizinda var )) oda almanyadan aldi

su bak:
Beğenmene sevindim canım çok saol a.s.
Evet gerçekten benziyor yerimseniben Babam yıllar önce almış..Bende yeni açıp baktım gayet sade ve şık ama rengi gümüş rengi onda takıldım biraz ama yenisinide alamam Çok üzgünüm çoook İlerde artık yerimseniben Ama senin eklediğin modelde zarifmiş..yerimseniben

Ay kıyamam ya allah bizede göstersin(nişanlım gelicek askerden) sağsalim kavuşun inşlh.bizde abimin dönüşünü öyle yapmıştık.çok duygusal bir an

inanmıyorummm canım gözünüzz adınn ne güzel bir süoriz bu böyleee:sm_cool: ailen çok sevinece..
sonunda kardeşinde vatani görevini yaptı geldi demekk :1hug:a.s.

sulfat gözun aydın tatlım darısı tum askerlerın başına

azra 150 tl sarmış onu o dantel ksmı yeırne sıfon gubur koyarsa 300tl

BETA nan bende yazdım ya benı görmedın mı:mymeka: ayrıca bı fıkrımı dımek ıstıyorum ıznınle o gold supla yerıne kırmızı bordo gıbı aynı model suplalar var burda orda var mı bılmem ama bıde o yemek takımına bordo denesen resım ceksen öle bısı mumkun mu

Ay kıyamam ya allah bizede göstersin(nişanlım gelicek askerden) sağsalim kavuşun inşlh.bizde abimin dönüşünü öyle yapmıştık.çok duygusal bir an

Allah tez zamanda sizi de kavuştursun canım sağ salim :Saruboceq:

inanmıyorummm canım gözünüzz adınn ne güzel bir süoriz bu böyleee:sm_cool: ailen çok sevinece..
sonunda kardeşinde vatani görevini yaptı geldi demekk :1hug:a.s.

Teşekkür ederim canım, evet çok sevinecekler, şaşıracaklar ama babama heyecan iyi değil aslında

Sepettendemi istiyorsun kaydirigubbakcemile3 Senin banyon giriliydi dimi :uhm:
Bide bunun simsiz beyaz olanı vardı..İçindeki kumaşı düz beyaz üzerinde nazar boncukları olanda vardı..Walla istersen yollayabilirim.yerimseniben Önlükte,havlularda hediyemm olurr :1hug:

Amanndaa amannn kardeşinidee pek severmişş,çokta özlemişmişşş :1hug: Hadi bakalım tekrar gözün aydınn yerimseniben Sağsalim kavuşursunuz inşallahhh :Saruboceq:

canım Gözünüz aydın darısı bizim başımıza :)

buketcım yaa kac gundur gıremedımm dogum gunun nezaman anlamadımm ama dogum gunun kutlu olsun cnmmkaydirigubbakcemile5

bugun cnm hihoyyyt çok tesekkür ederimmm

BUKET, doğum günün kutlu olsun canım kocişince çook mutlu yıllar geçirmeni dilerim.

çok saol tubişimmm

Düğündaşım pastada süpermiş saol cnmmm

Kose takimi 2350 tl canım..

o epey pahalıymış kısçem nereden aldın sorması ayıp olmazsa
hafta sonu bizde baktık 1000 - 1600 civarıydı köşeler

ECCU düğün fotolarını ben göremedim nolur nolur benim içinde koy Şeniz

süperdi ya :asigim:
katalogdan fırlayıp çıkmış gibiydi :)

gözün aydın
deme sakın kimseye süprüsssss sırnaşık şey

ben geçen hafta biyere gittim
oturduk model seçtik adam bana ortalama fiyat verdi 2.250
kumaşları secince indirim yaparız dedi işimiz yarım saat fln sürdü

bu cumartesi gittim başka yere 1,5 saat orda kaldık ayakta ve soğuktu kumaşları fln beğenmeye çalıştık 4.500 fyat verdi 3000 e bırakırım dedi
artık ordan kaçmak istiyorduk ikimizde biz ailemizle geliriz dedik kaçtık

az önce nişanlımın teli çaldı bende koltukçu diye heyecan yaptım
perdeciymiş ne zaman geliyorsunuz diye soruyor :roflol::roflol:

ve bu son perde serüvenimizden sonra nişanlım
aşkım heryere geliyim ama perdelere ben gelmim nolurrrr dedi :roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…