herkese yazdın benim soruma cvp hani
:dilcikar:
ben o sepeti çok sevdim nereden aldın
bide havlular çok cici bide önlük
nereden onlar
Ne sabırsızsınn tubilikk :dilcikar: Alıntı yaptımm yorum yazmaya devam ediyordumm kaydirigubbakcemile3
Sepeti bizim burdan kemeraltından bi züccaciyeden aldım..Epeyce büyük 60 TL ye aldım.
Havlular ve önlük sosyete pazarından..
Havlular 1,5 TL önlük 5 TL.Hayatta mağazalardan önlük almam artık kaydirigubbakcemile3 Bunun her rengi vardı.Önünde çilekli kırmızılı modelide güzeldi ama benim mutfağıma bu daha uygun yerimseniben Beğendinmi alım mi sanada :1hug:
Ahhh mandalincimm geçen hafta bende senin gibiydimm :teselli: Ama sonra saolsun kızlar beğendiler gelinliğimi ama alt kısmıda benim içime sinmedi.Ben bide satın aldım Çok üzgünüm çoook Teslim almaya gittimde beğenmediğim kısımları açık açık söylücemm Çok üzgünüm çoook İçimize sinmesi çok önemlii dimi benneyaptımki Ama inan fazlada takılma sende benim gibi :1no2: Herşeyin bi çözüm yolu elbet vardır.Beğenmediysen al paranı iptal ettir..Ama çözüm yolu elbet bulunur sıkma canını :1hug:kızlar benim moralim çook bozuk gelinlik hakkında.
haftasonu provam wardı, istediğim gibi dikmişlerdi ama içime sinmedi. sanki bikaç farklılıkları vardı üstümde durduğunda beğenemedim bi türlü. annemler falan çoook güzel dediler ama dün geceden beri rüyalarıma giriyor. kafayı yicem.
galiba öğleden sonra izin alıp gidicem gelinlikçiye.
buarada bişi sorcam, vazgeçmek istesem kaporamı geri veriri mi sizce kızlar??
Gözünüz aydın hemşomm :1hug:Selam kızlar. Buketcim doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara canım Şeniz
Bugün kardeşimin askerliği bitti :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: , ama istanbulu gezmek istediğinden çarşamba kavuşacağız. 1 saat önce aradı artık özgürmüş, darısı tüm asker bekleyenlerin başına sağ salim kavuşmak nasip etsin allahım :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Çok güldümm Allahta seni güldürsünn şekercimm Şeniz :roflol:kızlar sabah sabah sizleri gülümsetmek istedim birkaç evlilik karikatürleri paylaşmak istiyorum
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ben perdeleri 4 saatte karar verebildim kaydirigubbakcemile3 Perdeci çok sabırlıydı saolsunn kaydirigubbakcemile3 Çok zor hakkatenn :uhm: 1 mayısta teslim alıcaz çok merak ediyorumm nasıl olacaklar acaba benneyaptımki
ay hemde ne zor
1- gelinlik
2- perde
ömrüm tükendi ikisinden
gamze ya bişe sorucam sana
senin klozet kapağın varya onu nereden almıştın
Çok güzelmişş :asigim: Biz değiştiricez nişanlım gümüş alyans istiyor.Çok güzelmiş kalında değil hem hoş durur yerimseniben Allah bir ömür boyu mutlu eder sizi inşallahh :1hug:dadadadamm bu da bizim alyansımız kızlar :)) çok içimize sinerek aldık
Allah iyi günlerde sağlıcakla oturmayı nasip etsin yerimseniben Hayırlı olsun :1hug:İste sonunda butun mobilyalarimizi tamamladik kızlarrrr bu oturma odamiz renk kirmizi siyah sectik yanliz
Beğenmene sevindim canım çok saol a.s.evet, benzerlik var gercektende))))))
wooww... yemek takiminla görüsü cok güzel olmus bence.....
sana bisey diyecegim. senin catal bicak takiminin coook benzeri amcamin kizinda var)) oda almanyadan aldi
su bak:
Kızlar çoooooookkkkkkkkk mutluyum, kardeşim bugün terhis oldu çarşamba gelcek dedim yaa, sonrasında beni aradı biletimi bugüne al ama kimseye söyleme sürpriz yapıcam dedi. Saat 6 gibi evde olcak annem ve babam görünce ne olcaklar bilmem. Bir tek ben biliyorum içimde tutamıcam en iyisi burda söylim de rahatlayım, kardeşim geliyor :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Kızlar çoooooookkkkkkkkk mutluyum, kardeşim bugün terhis oldu çarşamba gelcek dedim yaa, sonrasında beni aradı biletimi bugüne al ama kimseye söyleme sürpriz yapıcam dedi. Saat 6 gibi evde olcak annem ve babam görünce ne olcaklar bilmem. Bir tek ben biliyorum içimde tutamıcam en iyisi burda söylim de rahatlayım, kardeşim geliyor :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Ay kıyamam ya allah bizede göstersin(nişanlım gelicek askerden) sağsalim kavuşun inşlh.bizde abimin dönüşünü öyle yapmıştık.çok duygusal bir an
inanmıyorummm canım gözünüzz adınn ne güzel bir süoriz bu böyleee:sm_cool: ailen çok sevinece..
sonunda kardeşinde vatani görevini yaptı geldi demekk :1hug:a.s.
Sepettendemi istiyorsun kaydirigubbakcemile3 Senin banyon giriliydi dimi :uhm:evet çok sabırsızımdır :roflol:
beğenmek ne kelime bayıldım. hesap numaranı verirsen alabilirsin kaydirigubbakcemile5
acaba sepet kargoyla gelse kaça mal olur :roflol:
ay izmirde şantiyemiz var kafa biri olsa aldırsam kaydirigubbakcemile3
buketcım yaa kac gundur gıremedımm dogum gunun nezaman anlamadımm ama dogum gunun kutlu olsun cnmmkaydirigubbakcemile5
BUKET, doğum günün kutlu olsun canım kocişince çook mutlu yıllar geçirmeni dilerim.
Kose takimi 2350 tl canım..
ECCU düğün fotolarını ben göremedim nolur nolur benim içinde koy Şeniz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ben perdeleri 4 saatte karar verebildim kaydirigubbakcemile3 Perdeci çok sabırlıydı saolsunn kaydirigubbakcemile3 Çok zor hakkatenn :uhm: 1 mayısta teslim alıcaz çok merak ediyorumm nasıl olacaklar acaba benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?