Evet akşam gelcek çok özledim, ağustostan beri görmüyorduk. Hiç izin kullanmadı biz gittik. :1hug:Amanndaa amannn kardeşinidee pek severmişş,çokta özlemişmişşş :1hug: Hadi bakalım tekrar gözün aydınn yerimseniben Sağsalim kavuşursunuz inşallahhh :Saruboceq:
canım Gözünüz aydın darısı bizim başımıza :)
Canım bileti çarşambayaydı ama aileme sürpriz olcak bugün geliyor :)))EUDOCUM cok saol cnm..sulfatcım hadi gözünüz aydın çarsambaya bişeycik kalmamış :)
BETA nan bende yazdım ya benı görmedın mı:mymeka: ayrıca bı fıkrımı dımek ıstıyorum ıznınle o gold supla yerıne kırmızı bordo gıbı aynı model suplalar var burda orda var mı bılmem ama bıde o yemek takımına bordo denesen resım ceksen öle bısı mumkun mu
kızlar çoooooookkkkkkkkk mutluyum, kardeşim bugün terhis oldu çarşamba gelcek dedim yaa, sonrasında beni aradı biletimi bugüne al ama kimseye söyleme sürpriz yapıcam dedi. Saat 6 gibi evde olcak annem ve babam görünce ne olcaklar bilmem. Bir tek ben biliyorum içimde tutamıcam en iyisi burda söylim de rahatlayım, kardeşim geliyor :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kose takimi 2350 tl canım..
Kızlar çoooooookkkkkkkkk mutluyum, kardeşim bugün terhis oldu çarşamba gelcek dedim yaa, sonrasında beni aradı biletimi bugüne al ama kimseye söyleme sürpriz yapıcam dedi. Saat 6 gibi evde olcak annem ve babam görünce ne olcaklar bilmem. Bir tek ben biliyorum içimde tutamıcam en iyisi burda söylim de rahatlayım, kardeşim geliyor :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Kızlar bende geçen haftalarda yeni şeyler almıştım ama anca yeni ekleyebildim..
Bu mutfak için aldığımız.Metal baharatlık ve havluluk,folyoluk...
Buda 4 TL'ye aldığımız supla..
Buda yemek takımımdaki görünüşü..Nasıl olmuş sizce :uhm:
Buda yemek takımım ve uymadığını düşündüğüm çatal bıçak takımım
Bunlarda meyva bıçakları,çatalları ve tatlı kaşıkları..
Buda ablamın bana hediye aldığı mutfak önlüğümm..:asigim:
Sizler içinde modellik yaptım kaydirigubbakcemile3
Bunlarda cici mutfak havlularımm..:asigim: Çok tatlılar yaa :ecrin_bebek:
Buda geçen gün aldığım çamaşırlığım..
sulfat coksevındm tum askerlırmız hayırlsıyıla teskere alsınlr ıns
azra fıyatı ıyymıs bende ıstıyorm bos odam var 2 tane bırde sana ozel msj atacaktm ızın vermıyor msj kutun doluymus temızlersen atacagmcnm
beni kimse sormamış bile ama ben sizleri çok özledim kızlarr,
cicilerieniz gördüm iyigünlerde kullanın
BETA nan bende yazdım ya benı görmedın mı:mymeka: ayrıca bı fıkrımı dımek ıstıyorum ıznınle o gold supla yerıne kırmızı bordo gıbı aynı model suplalar var burda orda var mı bılmem ama bıde o yemek takımına bordo denesen resım ceksen öle bısı mumkun mu
Sepettendemi istiyorsun kaydirigubbakcemile3 Senin banyon giriliydi dimi :uhm:
Bide bunun simsiz beyaz olanı vardı..İçindeki kumaşı düz beyaz üzerinde nazar boncukları olanda vardı..Walla istersen yollayabilirim.yerimseniben Önlükte,havlularda hediyemm olurr :1hug:
kızlar ben öğle tatilinde naptım bilionuz mu???
gittim o davetyenin siparişini verdimm :tomato:
Burcuözgee kulakların çınlasın Sunset'in yeni modelleri gelmis
kızlar ben öğle tatilinde naptım bilionuz mu???
gittim o davetyenin siparişini verdimm :tomato:
Senin için özel seçtimm,Kebeleklii :asigim:bugun cnm hihoyyyt çok tesekkür ederimmm
Düğündaşım pastada süpermiş saol cnmmm
ben geçen hafta biyere gittim
oturduk model seçtik adam bana ortalama fiyat verdi 2.250
kumaşları secince indirim yaparız dedi işimiz yarım saat fln sürdü
bu cumartesi gittim başka yere 1,5 saat orda kaldık ayakta ve soğuktu kumaşları fln beğenmeye çalıştık 4.500 fyat verdi 3000 e bırakırım dedi
artık ordan kaçmak istiyorduk ikimizde biz ailemizle geliriz dedik kaçtık
az önce nişanlımın teli çaldı bende koltukçu diye heyecan yaptım
perdeciymiş ne zaman geliyorsunuz diye soruyor :roflol::roflol:
ve bu son perde serüvenimizden sonra nişanlım
aşkım heryere geliyim ama perdelere ben gelmim nolurrrr dedi :roflol:
bosalttim esmy dogtasa bi bakmani tavsiye ederim pesinde indirimde yapiyorlar biz taksitle aldik cift kisilik yatak oluyor ama pufu dahil degil o fiata renk secenekleri var.. ozel msjlarimi bosalttim bekliyorum msjini canım
Bizim oturma odası + mutfak = 800 TL tuttu.Fon+Tül+güneşlikler dahil
Salon + Yatak odası = 1400 TL tuttu pazarlıkla 1000 TL bıraktı kayınpederim sıkı bir pazarlık yaptı bu konuda epeyce usta kaydirigubbakcemile3 ondada fonlar+tül+güneşlikler dahil.. Ama bu söylediklerim peşin para..yerimseniben
En uzun enli olarakta oturma odası çok tuttu 3,5 metre eni var çünkü boylar farketmiyor zaten yerimseniben
o epey pahalıymış kısçem nereden aldın sorması ayıp olmazsa
hafta sonu bizde baktık 1000 - 1600 civarıydı köşeler
arsimacim biz 3 haftadir bakiyoruz senin dedigin fiata cok gorduk ama bunun kadar buyuk degildi ve yatak bazasi yoktu. bizimki cift kisilik yatakda oluyor o bakimdan tercihim bundan yana oldu tatlim. yoksa dedigin fiata dolu ama yatakta olsun dersen 2000 lere cikiyor fiat. dogtastan aldim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?