Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Amanndaa amannn kardeşinidee pek severmişş,çokta özlemişmişşş :1hug: Hadi bakalım tekrar gözün aydınn yerimseniben Sağsalim kavuşursunuz inşallahhh :Saruboceq:
Evet akşam gelcek çok özledim, ağustostan beri görmüyorduk. Hiç izin kullanmadı biz gittik. :1hug:
canım Gözünüz aydın darısı bizim başımıza :)

Amin canım allah kavuştursun.:Saruboceq:
EUDOCUM cok saol cnm..sulfatcım hadi gözünüz aydın çarsambaya bişeycik kalmamış :)
Canım bileti çarşambayaydı ama aileme sürpriz olcak bugün geliyor :)))

Görmemişim :1no2: Böcükümm aslında ben bordo supla aradım ama bulamadım canım :uhm: Bide benim alt servis tabakları çok büyük zaten farkettiysen supla kayboluyorr onu üstüne koyunca kaydirigubbakcemile3 ama eğer bordo bulursam 1 tane alırım deneme amaçlı koyar çeker fotosunu yerimseniben Kalan 1 tanede evde meyvalık gibi bişe olarak kullanırım kaydirigubbakcemile3

kose takimi 2350 tl canım..

sulfat coksevındm tum askerlırmız hayırlsıyıla teskere alsınlr ıns
azra fıyatı ıyymıs bende ıstıyorm bos odam var 2 tane bırde sana ozel msj atacaktm ızın vermıyor msj kutun doluymus temızlersen atacagmcnm

gozun aydin canımmmmmmmmmm cok sevindim bi iki gün ayrilamassiniz artik :1hug:

yaa bunların hepsi birbirinden güzel kuzum yaaaa:sm_cool:
ablan benimde ablam olsun muuu :roflol: mutfak önlüğünü çokk beğendimmm :1hug: güle güle kullan hepsini kuzum. suplayıda uyguna almışsın her yerde 5 tl.a.s

bosalttim esmy dogtasa bi bakmani tavsiye ederim pesinde indirimde yapiyorlar biz taksitle aldik cift kisilik yatak oluyor ama pufu dahil degil o fiata renk secenekleri var.. ozel msjlarimi bosalttim bekliyorum msjini canım

beni kimse sormamış bile ama ben sizleri çok özledim kızlarr,
cicilerieniz gördüm iyigünlerde kullanın

Şeniz

bence boğabilir bordo
bu daha hoş olmuş

düşünmen yeterli kuzum ya ama işte kırılırmı acep sepet :uhm:
gri mozaik banyonun geneli kahve krem

kızlar ben öğle tatilinde naptım bilionuz mu???
gittim o davetyenin siparişini verdimm :tomato:

hayırlı olsun
yazısı ne geçen günkü eklediğinmi :roflol:

Burcuözgee kulakların çınlasın Sunset'in yeni modelleri gelmis

:roflol:

Eudorabeta harika şeyler eklemissin canım yaaaaaaa. Yemek takiminin suplalarla durusu on numara olmus cok begendim.. Mutfak onlugunnn hele hele o camasir sepetine bittim ya kaca aldin sormasi ayip ve nereden :) metal baharatlik aksamından bende istiyorum ama kalitelisin bulamadim bi turlu folyolugun sen nerden kaca aldin tatlim ayyy cokmu oldum kusura bakma lutfen ama cok begendim hepsiniii yaa

bugun cnm hihoyyyt çok tesekkür ederimmm
Düğündaşım pastada süpermiş saol cnmmm
Senin için özel seçtimm,Kebeleklii :asigim:
Birde şarkı düzenledimm :asigim:
İyi ki doğdum gördün mü 24 oldunnn sengözlerimebaksanab
Özgürsün kanatlandın durmadın ayaklandın
Koşup ilerliyorsunn :sm_cool:
İyiki doğdun ne güzel bir kadın oldun
Nişanlın hep peşindE ama aklın işinde
Sınırı zorluyorsunn kaydirigubbakcemile3
Kalamassın hayatın köşesinde
O zaman neşesi neresinde
Koysalar önüne engellerde
Çocukta :ecrin_bebek: yaparsınn kariyerde :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile3

Oooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooo

iyiki doğdunn bukett kaydirigubbakcemile3

Walla bi kaç bi yere daha sor hepsi farklı fiyatlar çıkarıyorlar Çok üzgünüm çoook Nişanlımda illet oldu bana kaydirigubbakcemile3 Bende kayınvalidemle,annemle gittim..Ama baştan uyardım herkesi ben çok kararsızım zor beğenirim diye kaydirigubbakcemile3 Hepsi bana karşı kalkanlarını hazırladı ve sabırla karar vermeme yardımcı oldular saolsunlarr kaydirigubbakcemile3

Bizim oturma odası + mutfak = 800 TL tuttu.Fon+Tül+güneşlikler dahil
Salon + Yatak odası = 1400 TL tuttu pazarlıkla 1000 TL bıraktı kayınpederim sıkı bir pazarlık yaptı bu konuda epeyce usta kaydirigubbakcemile3 ondada fonlar+tül+güneşlikler dahil.. Ama bu söylediklerim peşin para..yerimseniben
En uzun enli olarakta oturma odası çok tuttu 3,5 metre eni var çünkü boylar farketmiyor zaten yerimseniben

bosalttim esmy dogtasa bi bakmani tavsiye ederim pesinde indirimde yapiyorlar biz taksitle aldik cift kisilik yatak oluyor ama pufu dahil degil o fiata renk secenekleri var.. ozel msjlarimi bosalttim bekliyorum msjini canım

bana acılan koltuk sart zaten suankıler acılmıyorzaten hafta sonu gelen mısafırelrıme yere yatak actım

bende kesin annemle giderim zor beğenirim oda biliyor :)
kayınvalidem gelirmi bilmem
benim ölçülerde
4 adet 1.80
2 adet 3.40
1 adet 1.00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…