Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anladım canım
ama işte doğtaş olduğu için o fiyata
dedim ya haftasonu koltuk için gezdim
ben hiç mağazalara gitmedim hep imalatcılara gittim
biz ilk etapta salona normal oturma odasına köşe istiyorduk sonra karşılıklı iki kanepede karar lıktık
bitane köşeye bayıldık benimkiyle açılında oturma kısmı geniş olan yer 2 kişilik yatak oluyor
oturma yeri dar olan ise bazalıydı çok hoş ve kullanışlıydı
bian vazgeçecektik kanepeden :)
ama tv ünitemizi ona göre ayarladık cayamadık

hayırlı olsun
yazısı ne geçen günkü eklediğinmi :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 onu yazsaydım evlenemez terkedilirdim sanırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gayet klasik en güzel günümüzde sizleride aramızda görmekten kıvanç duyarız gibi bişeydi sanırımm

buketcimmmmmmm hayirli olsun güzelimmmmmmmmmmmm :1hug:

saol azracımm

Slm kızlar epeydir yoktum cenazemiz vardı senağlama
geçmişi okuyamadım tam 200 küsür sayfa birikmiş en son alıntı yapılanlara göre;
Lokmamm çok yakışmış bence gold supla onuda bordo olsaydın bence boğardı güle güle kullan hepsi çok güzel mutfak havluların çok cici
Sinay güle güle kullan güzelim
Buketciğim yeni yaşın sana huzur mutluluk aşkınla ömür boyu birlikte geçirmen dileğiyle kutlu olsun

sulfat canım gözün aydın çooook sevindim darısı başımıza artık bizimde son 23 günümüz bitsin artık yaasenağlama

düğündaşım yok bölee bişey koptum ya süpersinnnn :lepi::lepi:

buket doğum gününmüşşş şekermmmmmm
nice yıllaraa kuzummmmmmmmm

buketcimmmmmmm hayirli olsun güzelimmmmmmmmmmmm :1hug:

kızlar bu da ikinizeee a.s.

kızlar ben öğle tatilinde naptım bilionuz mu???
gittim o davetyenin siparişini verdimm :tomato:
kaydirigubbakcemile3 Ohh iyi yapmışınn hihoyyyt bence gayet sade ve şık yerimseniben Bende çok para vermek istemiyorumm :dilcikar:
Ablamıı vermemmm :dilcikar: Bi tane ablam var kaydirigubbakcemile3 Beğenmene çok sevindimm Şeniz Evet suplaları ucuza kapıverdim hemen kaydirigubbakcemile3 İyide oldu yoksa hayatta almazdım supla mupla kaydirigubbakcemile3

bence boğabilir bordo
bu daha hoş olmuş
düşünmen yeterli kuzum ya ama işte kırılırmı acep sepet :uhm:
gri mozaik banyonun geneli kahve krem

Desi olarak büyük gelebilir ama ağırlık olarak çok hafif :uhm: Sormak lazım.ama ciddi ciddi istersen gönderirim walla kahveleride var onlarda çok güzeller :asigim:

Çok saol azracım daha güzelleri senin olsun a.s.
Çamaşır sepetini 60 TL ye izmirde bi züccaciyeden aldım.
Metal baharatlığıda mobilya fuarı vardı orda bu komple seti kampanya yapmışlardı 37 TL ye aldık..Kalmamıştı rica ettim teşirdeki ürünü verdiler saolsunlar kaydirigubbakcemile3
Ama paslanmaz çelik krom gayet kaliteli domedek diye geçiyor.netten bakabilirsin çok güzel ürünleri var..

canım başınız sağolsun Allah sabırlar versin

işte kızlarrrr bunlarda benim gelin pampişlerm..
bunları almamın birincil sebebi yanları yumuşak der olduğu için ayağın şeklini alıp esniyor. ve hiçççç acıtmıyor. malum nişanda ayaklarım mahfolmuştu bu sefer o yüzden rahatlık ön plandaydı. ikincil sebep ise normal hayatta da giyebileceğim kadar sade olmasıydı... biraz istedğimden topuklu oldu ama yapacak bir şey yok. birde babet almıştım zaten ayaklarım hazır düğüne

Buketcimmmmmmmm daha yeni anladim senin bugun dogum gununmu oyleyse tatlim eger yanlis anlamadiysammmmm nice senelere kuzucumm yeni yaşında arzu ettin her ne varsa hepsi gerçeklessinnn bir bir tatlim inşallahhhh öptümmmm

ama benim hiç ablam yokkk :çok üzgünüm: hatta abla benimm banada yazık değil mii senağlama biri benim ablam olbilir miii

burcucum herseyi dusunmussun valla güle güle kullan tatlim rahatlik gercekten cok onemli nasilsa gelinligin altindan cokta gozukmuyor gunluk kullanabilmekte güzel bende senin gibi dusunuyorum buyuk ihtimal benimkide boyle sade ve rahat bisey olucak kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…