sulfat, canım gözünüz aydın.
burciş, ayakkabılarını eklememişsin kuzum hadi bekliyirik..
]
arsimacim biz 3 haftadir bakiyoruz senin dedigin fiata cok gorduk ama bunun kadar buyuk degildi ve yatak bazasi yoktu. bizimki cift kisilik yatakda oluyor o bakimdan tercihim bundan yana oldu tatlim. yoksa dedigin fiata dolu ama yatakta olsun dersen 2000 lere cikiyor fiat. dogtastan aldim canım
hayırlı olsun
yazısı ne geçen günkü eklediğinmi :roflol:
buketcimmmmmmm hayirli olsun güzelimmmmmmmmmmmm :1hug:
Slm kızlar epeydir yoktum cenazemiz vardı senağlama
geçmişi okuyamadım tam 200 küsür sayfa birikmiş en son alıntı yapılanlara göre;
/B]
Senin için özel seçtimm,Kebeleklii :asigim:
Birde şarkı düzenledimm :asigim:
İyi ki doğdum gördün mü 24 oldunnn sengözlerimebaksanab
Özgürsün kanatlandın durmadın ayaklandın
Koşup ilerliyorsunn :sm_cool:
İyiki doğdun ne güzel bir kadın oldun
Nişanlın hep peşindE ama aklın işinde
Sınırı zorluyorsunn kaydirigubbakcemile3
Kalamassın hayatın köşesinde
O zaman neşesi neresinde
Koysalar önüne engellerde
Çocukta :ecrin_bebek: yaparsınn kariyerde :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile3
Oooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooo
iyiki doğdunn bukett kaydirigubbakcemile3
buket doğum gününmüşşş şekermmmmmm
nice yıllaraa kuzummmmmmmmm
buketcimmmmmmm hayirli olsun güzelimmmmmmmmmmmm :1hug:
kaydirigubbakcemile3 Ohh iyi yapmışınn hihoyyyt bence gayet sade ve şık yerimseniben Bende çok para vermek istemiyorumm :dilcikar:kızlar ben öğle tatilinde naptım bilionuz mu???
gittim o davetyenin siparişini verdimm :tomato:
Ablamıı vermemmm :dilcikar: Bi tane ablam var kaydirigubbakcemile3 Beğenmene çok sevindimm Şeniz Evet suplaları ucuza kapıverdim hemen kaydirigubbakcemile3 İyide oldu yoksa hayatta almazdım supla mupla kaydirigubbakcemile3yaa bunların hepsi birbirinden güzel kuzum yaaaa:sm_cool:
ablan benimde ablam olsun muuu :roflol: mutfak önlüğünü çokk beğendimmm :1hug: güle güle kullan hepsini kuzum. suplayıda uyguna almışsın her yerde 5 tl.a.s
bence boğabilir bordo
bu daha hoş olmuş
düşünmen yeterli kuzum ya ama işte kırılırmı acep sepet :uhm:
gri mozaik banyonun geneli kahve krem
Eudorabeta harika şeyler eklemissin canım yaaaaaaa. Yemek takiminin suplalarla durusu on numara olmus cok begendim.. Mutfak onlugunnn hele hele o camasir sepetine bittim ya kaca aldin sormasi ayip ve nereden :) metal baharatlik aksamından bende istiyorum ama kalitelisin bulamadim bi turlu folyolugun sen nerden kaca aldin tatlim ayyy cokmu oldum kusura bakma lutfen ama cok begendim hepsiniii yaa
Slm kızlar epeydir yoktum cenazemiz vardı senağlama
geçmişi okuyamadım tam 200 küsür sayfa birikmiş en son alıntı yapılanlara göre;
Lokmamm çok yakışmış bence gold supla onuda bordo olsaydın bence boğardı güle güle kullan hepsi çok güzel mutfak havluların çok cici
Sinay güle güle kullan güzelim
Buketciğim yeni yaşın sana huzur mutluluk aşkınla ömür boyu birlikte geçirmen dileğiyle kutlu olsun
kaydirigubbakcemile3 Ohh iyi yapmışınn hihoyyyt bence gayet sade ve şık yerimseniben Bende çok para vermek istemiyorumm :dilcikar:
Ablamıı vermemmm :dilcikar: Bi tane ablam var kaydirigubbakcemile3 Beğenmene çok sevindimm Şeniz Evet suplaları ucuza kapıverdim hemen kaydirigubbakcemile3 İyide oldu yoksa hayatta almazdım supla mupla kaydirigubbakcemile3
..
işte kızlarrrr bunlarda benim gelin pampişlerm..
bunları almamın birincil sebebi yanları yumuşak der olduğu için ayağın şeklini alıp esniyor. ve hiçççç acıtmıyor. malum nişanda ayaklarım mahfolmuştu bu sefer o yüzden rahatlık ön plandaydı. ikincil sebep ise normal hayatta da giyebileceğim kadar sade olmasıydı... biraz istedğimden topuklu oldu ama yapacak bir şey yok. birde babet almıştım zaten ayaklarım hazır düğüne
azracım sende evini falan mı ekledin de ben kaçırdım kuzum muhabbeti olmuş ama evi göremedim sankim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?