tskler cnm amin
Allah rahmet eylesin.
başınız sağolsun. Allah kalanlara sabır versin
blackqueen çok saol cnm hoşgeldinnn Şeniz
dkb cnm başınız sağolsun yakınınızmıydı?
alıntı yapmazsanız koyucam gene resimlerimi
Desi olarak büyük gelebilir ama ağırlık olarak çok hafif :uhm: Sormak lazım.ama ciddi ciddi istersen gönderirim walla kahveleride var onlarda çok güzeller :asigim:
blackgooncim başınız saolsun canım
ölüm herkesin üstünde kırışık duruyor...
daha yakışanını görmedim..
işte kızlarrrr bunlarda benim gelin pampişlerm..
bunları almamın birincil sebebi yanları yumuşak der olduğu için ayağın şeklini alıp esniyor. ve hiçççç acıtmıyor. malum nişanda ayaklarım mahfolmuştu bu sefer o yüzden rahatlık ön plandaydı. ikincil sebep ise normal hayatta da giyebileceğim kadar sade olmasıydı... biraz istedğimden topuklu oldu ama yapacak bir şey yok. birde babet almıştım zaten ayaklarım hazır düğüne
Slm kızlar epeydir yoktum cenazemiz vardı senağlama
geçmişi okuyamadım tam 200 küsür sayfa birikmiş en son alıntı yapılanlara göre;
Lokmamm çok yakışmış bence gold supla onuda bordo olsaydın bence boğardı güle güle kullan hepsi çok güzel mutfak havluların çok cici
Sinay güle güle kullan güzelim
Buketciğim yeni yaşın sana huzur mutluluk aşkınla ömür boyu birlikte geçirmen dileğiyle kutlu olsun
azram ve blecgooncim anlarım teşekkür ederim..
zaten fark ettiyseniz ayakkabı hafif yayınmış yanlardan evin içinde giyiyorumda ayağım alışsın diye. ayağımın şeklini aldı hemen. ayy çok sevinçliyimm böyle bir ayakkabı buldum diye. ay ben bunu marmariste kot eteğin altına bile giyerim. üstünede beyaz bir tşört. yallahhh
Blackqueen canım başınız sağolsun, allah geride kalanlara ömür versin.
Eccu heyecanla bekliyoruz yerimseniben
ama benim hiç ablam yokkk :çok üzgünüm: hatta abla benimm banada yazık değil mii senağlama biri benim ablam olbilir miii
azram ve blecgooncim anlarım teşekkür ederim..
zaten fark ettiyseniz ayakkabı hafif yayınmış yanlardan evin içinde giyiyorumda ayağım alışsın diye. ayağımın şeklini aldı hemen. ayy çok sevinçliyimm böyle bir ayakkabı buldum diye. ay ben bunu marmariste kot eteğin altına bile giyerim. üstünede beyaz bir tşört. yallahhh
Eccu bayıldım yaaa süpersiniz, maşallah sizeBen güzel sanatlar mezunuyum hemen gelecek ay fakülteye gidip hocaların yardımıyla bir fotoğraf öğrencisi ayarlıcam dış çekim için. Süpeeeer
bencede çok güzel düşünmüş burciş hatta kot kapri elinde beyaz çanta üstüne birde bluz yada gömlekle bile kombine edebilrsin
tskler sulfatcığım sende yeni bişeyler aldıysan güle glüe kullan cnm geçmişi artık akşam okurum epey sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?