Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Allah rahmet eylesin.
başınız sağolsun. Allah kalanlara sabır versin
tskler cnm amin

blackqueen çok saol cnm hoşgeldinnn Şeniz

hşb. cnm Şeniz
dkb cnm başınız sağolsun yakınınızmıydı?

cnm sanırım yanlış anladın bizim cenazemizdi annemin amcasının kızı ama ben kızına çok üzüldüm tek başına kaldı hayatta varı yoğu annesiydi 1,5 yıl baktı senağlama
dkb senden de alıntı yaptım aama çıkmamış tskler güzelim

Son düzenleme:
Desi olarak büyük gelebilir ama ağırlık olarak çok hafif :uhm: Sormak lazım.ama ciddi ciddi istersen gönderirim walla kahveleride var onlarda çok güzeller :asigim:

annem bu hafta eminönüne gidip bakacak
baakalım güzel bişi alamazsa haberleşiriz
sağol kuzucum

Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Darısı sizin askerlerinizin başına a.s.

......................................................

Son düzenleme:
azram ve blecgooncim anlarım teşekkür ederim..
zaten fark ettiyseniz ayakkabı hafif yayınmış yanlardan evin içinde giyiyorumda ayağım alışsın diye. ayağımın şeklini aldı hemen. ayy çok sevinçliyimm böyle bir ayakkabı buldum diye. ay ben bunu marmariste kot eteğin altına bile giyerim. üstünede beyaz bir tşört. yallahhh

Blackqueen canım başınız sağolsun, allah geride kalanlara ömür versin.
Eccu heyecanla bekliyoruz yerimseniben

ECCU çok güzel, sonunda bende gördüm seni :)
mutluluğunuz bi ömür olsun kar tanemmmmm, çok güzel olmuşsun

[blackquen ALLAH rahmet eylesın
burcu ayakkablrn coksık cnm ben
eccu evet ve tekrara sen ve tekrar cok güzelll

Eccu bayıldım yaaa süpersiniz, maşallah size Ben güzel sanatlar mezunuyum hemen gelecek ay fakülteye gidip hocaların yardımıyla bir fotoğraf öğrencisi ayarlıcam dış çekim için. Süpeeeer

bencede çok güzel düşünmüş burciş hatta kot kapri elinde beyaz çanta üstüne birde bluz yada gömlekle bile kombine edebilrsin

Blackqueen canım başınız sağolsun, allah geride kalanlara ömür versin.
Eccu heyecanla bekliyoruz yerimseniben

tskler sulfatcığım sende yeni bişeyler aldıysan güle glüe kullan cnm geçmişi artık akşam okurum epey sayfa

ama benim hiç ablam yokkk :çok üzgünüm: hatta abla benimm banada yazık değil mii senağlama biri benim ablam olbilir miii

o zaman sen kardeşine bişeler al abla olaraktan :)

valla süperolar
iyi günlerde kullan

Bir yandan da geçmişi okudum hemşom bayıldım ya aldıklarına. Hepsi birbirinden güzel, hele hasır sepetin süper. Globalden aldın galiba yerimseniben Ben de beyaz çok seviyorum ama banyo kahve. Hepsini iyi günlerde kullan. Krom askılık, havluluk vs çok uyguna almışsın.

Eccu bayıldım yaaa süpersiniz, maşallah size Ben güzel sanatlar mezunuyum hemen gelecek ay fakülteye gidip hocaların yardımıyla bir fotoğraf öğrencisi ayarlıcam dış çekim için. Süpeeeer

ouww canım ya cok saol kesinliklee dış çekim çektirin resimlerinizi hem çok güzel hemde çok eğlenceli oluyo herkesin ilgi odağı oluyosunuz kaydirigubbakcemile3
hepinizee çok teşşekkür ederimm Şeniz

aynen kuzummm kaydirigubbakcemile5
rus hatunlardan neyimiz eksinnn:roflol: hatta fazlamız var ayoll:roflol::roflol:
esmy sanada teşekekür ederim tatlişkommmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…